Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 44 033
  • 587
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз мисля да ходя утре на лов за прежди и платове,целуфани  и каквото намеря към централния пазар,някой акосе интересува-ще докладвам следобед

# 376
Момичета ,ще чакам адрес на лични къде да пратя картичките .
 Hug.
още си чакам аз  Rolling Eyes

# 377
Момичета ,ще чакам адрес на лични къде да пратя картичките .
 Hug.
още си чакам аз  Rolling Eyes
ами ти не казваш в кой град ще ги пратиш, а аз за София съм дала 2 пъти в темата адреса си и сигурно за това е станало недоразумение Hug
сега ти го пускам на лс Hug

# 378
...
Лиленце, страхотни са както винаги, на красно село има много прежди в едно магазинче, аз имам бяла и червена тънка и рошава, как да ти го обясня не знам, ако я искаш за нещо ти я давам Peace
...
Към края на седмицата ще ти се обадя на лични да мина да видя какво имаш  Mr. Green, че никъде не си харесах червено Blush
Лили, и твоето масленозелено търсих, но нямаха, от най-рунтавите бяха само някакви неестествено зелени цветове  Tired
Благодаря   bouquet Аз си намерих два нюанса светлозелено и рошаво, ... и домочадието каза, че стават newsm78

Между другото, аз доста обикалям "Източна" София. В рамките на седмицата със сигурност минавам през Левски Г, Хаджи Димитър, Сухата река, Дондуков, Красна поляна, Красно село, Лозенец, Дианабад, Ст. град, Младост, Слатина, Редута, Изток. Ако някой има нужда от транспортни "услуги" да се обади да се разберем. Hug Винаги може да се "спазарим" и за извън маршрута  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 22:24 от Lily

# 379
здравейте на всички

имам разни материали бих искала да ги дам на някой който може да направи нещо от тях - да снимам и дам линк или ?
аз самата имах желание да направя нещо но не сам здравословно ок и няма да имам сили.....

# 380
Айде и от мен малко снимки най-накрая Клик на снимката за по едър план Hug

# 381
Е Съни майстор си, няма какво да говорим. После не питай що всеки път искаме престилки. Уникални са Hug

# 382
До кога е срока за събиране на нещата за базара и може ли и на мен адрес ( или направо в темата го пуснете.а уж следя  Embarassed

Престилките са вълшебни  Heart Eyes Иска ми парола за гугъл,като кликна на снимката

# 383
  • София
Съни-изби рибата.Направо са идеални-аз къде съм тръгнала.... Embarassed

# 384
  • пловдив
До кога е срока за събиране на нещата за базара и може ли и на мен адрес ( или направо в темата го пуснете.а уж следя  Embarassed

Светле не губи време в следене... плетиии  Joy  ето ти цитатче за Софийския адрес
,,,,
1280, гр. Нови Искър,
ул. Искърско дефиле 216 Б
Кристина Христова Николова
0894606173 Hug

# 385
ООооооо аз съм стигнала до тук след 4 години Коледни инициативи на движещите мами, ако не и повече, кой ги брои...Апропо ако не бяха те да не съм и разбрала че го мога това шиене на престилки  Joy

# 386
пак аз-може ли по пощата,удобно ли е( куриерите скъпи  Embarassed )

# 387
Престилките са суперски!
Аз най-накрая успях да снимам моите неща..крушките са 3 ,но едната е снимана и от двато края.В понеделник ги пращам,може и по -рано . Rolling Eyes
http://url.bg/show-image.php?id=574f52402df0d84d9ed51a5fa9873bef

# 388

кофти снимка, но това сътворих до сега, с помоща на зълва ми, която много се запали по квилинга Hug

# 389
Трапезица може разбира се. Куриерите са скъпи наистина ooooh!
adiii страхотно красиви неща си направила, благодаря Hug
Моля ви, като ми изпращате нещата, слагайте ми списък с примерни цени или поне колко е себестойността на сувенирчето Hug

Общи условия

Активация на акаунт