След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 795
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Защо, смяташ някъде да ходиш ли Laughing Laughing 
Ти и в СтЗ щеше да идваш, ама айде, няма да отварям въпроса Rolling Eyes Grinning Grinning

Къде ще ходя, Дари.  HugЧакам си търпеливо новия проект на Берг. А за СтЗ, нали и ти никъде няма да ходиш?! Животът е пред нас! Hug Hug Hug

# 376
   " Долината на вълците" по действителен случай ли е правен или не?

Конкретен случай ли е поводът или изобщо войната в Ирак?

Филмът съм го гледала няколко пъти, не знам дали е по действителен случай, но има неща в него, които са потресаващи! Това например с органите....
марманчи, ето повече информация - http://en.wikipedia.org/wiki/Valley_of_the_Wolves:_Iraq

Не знаех, че е филм с такъв бюджет.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 23:56 от Mydream

# 377
  • Plovdiv
Габи, Честит Рожден Ден !
Ти знаеш какво да си пожелаеш!
  love001

# 378

Къде ще ходя, Дари.  HugЧакам си търпеливо новия проект на Берг. А за СтЗ, нали и ти никъде няма да ходиш?! Животът е пред нас! Hug Hug Hug

Аз пък не искам нов проект Grinning Grinning Или поне не преди есента... Чакай, преди да ме вземеш да откачена, обяснявам - сега Берги трябва да е само за Али ((: Като ги гледам колко са милички двамата, толкова са сладки и толкова много се обичат майка и син, че трябва да са си заедно възможно най-дълго време Peace Ние все някак ще живеем без нея, но Али не бива да се лишава от аннето Grinning Само ако може от време-навреме някоя снимчица или видео Praynig Grinning Grinning

А за ходенето - споко, няма мърдане... Просто нямам физическата възможност да мръдна от нас ooooh! Grinning Ама няма да те чакам до живот, да знаеш Laughing Grinning Hug Hug

И като се сетя как ще ми я убият сега Берги в тази Долина, че чак ми идва да спра ТВто Cry Sad Cry Mr. Green

# 379
   " Долината на вълците" по действителен случай ли е правен или не?

Конкретен случай ли е поводът или изобщо войната в Ирак?

Филмът съм го гледала няколко пъти, не знам дали е по действителен случай, но има неща в него, които са потресаващи! Това например с органите....
марманчи, ето повече информация - http://en.wikipedia.org/wiki/Valley_of_the_Wolves:_Iraq

Тук има нещо - "The film is set during the Occupation of Iraq and includes references to other real events such as the Abu Ghraib prison scandal and the container shipping incident where prisoners were suffocated and shot. The film, which went on nationwide general release across Turkey on February 3, 2006 (2006-02-03), was the highest-grossing Turkish films of 2006 and is one of the most expensive Turkish films ever made." И по нататък - The movie opens with a depiction of a real-life incident: the arrest on July 4, 2003 of 11 allied Turkish special forces soldiers and 13 civilians.

Не знаех, че е филм с такъв бюджет.

Благодаря! Вече се ориентирах! Повечето сцени , които показаха  са познати. И историята със сватбата, и Абу Гариб.... 

# 380
Габи For your.s bırthday!!

# 381
  • София
Момичета,които още са на линия - Лека  нощ Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 382

Аз пък не искам нов проект Grinning Grinning Или поне не преди есента... Чакай, преди да ме вземеш да откачена, обяснявам - сега Берги трябва да е само за Али ((: Като ги гледам колко са милички двамата, толкова са сладки и толкова много се обичат майка и син, че трябва да са си заедно възможно най-дълго време Peace Ние все някак ще живеем без нея, но Али не бива да се лишава от аннето Grinning Само ако може от време-навреме някоя снимчица или видео Praynig Grinning Grinning

Дари,и аз мисля така! Hug
Проектите ще почакат още малко-нека Берг си прекарва  сега времето с Али,да са заедно,да се се радват един на друг.А и Халит,дано веднага не поеме друг ангажимент след края на ВВ  и да имат поне един -два месеца ваканция -би било чудесно.
Ние пък  ще си чакаме снимки и видео.. Grinning Hug

# 383
ГАБИ,ПОРАСНАЛА ГОСПОЖИЦЕ,ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!!! Hug

# 384
Добро утро!!!

ЖУ,благодаря за трейлъра Hug

Не го съдете много Сюлейман,нека да опита и със силикон,да направи разлика Laughing
Сигурно ще предпочете естествената красота - Хюрем Laughing
То в ОИ,полигамията си е утвърдена със закон.
От показаното до тук имам усещането,че Султана и Хюрем,ще бъдат запомнени
не с голямата любов м/у двамата,а с парадокса,че най-великият владетел за
времето си се е оженил за робиня.Дано Мерал,да ме опровергае.

Спокойни почивни дни! Hug

# 385
Добър ден ,момичета !!! Hug Hug Hug

Най напред ...един поздрав на патерица Peace...аман от скорпиони... ooooh! Joy Joy Joy

ГАБИ, детенце мило, Честит рожден ден !!!

Дълго младей,век поживей,
                         много се смей и във всичко успей!!!

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 12:42 от Svet_sz

# 386
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мисля си това с колието на Изабела дали не е сън на Хю? Да си спомни че Махи й каза че ще преживее същото. За да постъпи различно, да не прибива Изито например.  newsm78
Да речем тя сънува че СС подарил на Изи колието? И че отива да я прибие??? Дали пък нещо неочаквано няма да направи и да учуди всички?

# 387
И  Thinking...сега за моя скорпи Joy...днес мойто Онур  Hug...също има празник... bowuu...та по този случай да ви почерпя bowuu...за негово здраве... Peace

Да ви е сладко ,скъпички !!! Hug Heart Eyes Hug

# 388
Здравейте wavey wavey wavey
Светле да ти е жив и здрав "твойто Онур".Много положителни емоции да ти носи. newsm51 newsm51 newsm51
Като гледам каква трапеза си спретнала в негова чест....значи си го е заслужил!!!
bowuu bowuu

# 389

По Фокс ТВ дадоха страхотен репортаж с Берг, Халит и Али. Много са сладки. И аз казвам Берг да не бърза с проектите.  Grinning

11.12

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=foxtv

Общи условия

Активация на акаунт