Пазаруване от френски сайтове 2

• 55 180
  • 743
  •   2
Отговори
# 60
Аз само да кажа за Дамарта и парите, които ми бяха изтеглени. След като  се обадих на Кол центъра на ДСК, пратих писма до Дамарт и Пуснах молба за неразпознати транзакции, вчера , 24.10 парите ми бяха върнати от Дамарт!!!!! Можло значи!!! И сега поръчката ми е за 5.80Е като точно толкова са си приспаднали от 17.80Е. Остатъка ми е по сметката.

За мен равносметката е, блокирана карта, и вадене на нова, и същевременно подадох и за Виртуална. Още по добре.

Та към всички, които са потърпевши от подобни сайтове- мошеници, които пускат кодове, пък после не ги зачитат.... Не ги оставяйте да си правят каквото си искат, а си търсете правата като потребители, изпълнили всичките им условия.

Евка   bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Добро утро девойки
Тази сутрин получих 3 чакани е-майла.Поръчката ми от Ларедут се е размърдала,вече е на стъпка 5(има раздвижване с прословутите бели чанти Party),вторият е от Бланчапорте,че пакетчето ми напуска склада им и третият е от Yves Rocher,за потвърждение на поръчката от снощи.Едно огромно Мерси на Ева  bouquet и на украинската девочка  bouquet,както и на всички други помагащи на нас френските инвалиди  bouquet
Желая на всички препълнени карти,огромни подаръци и бързо доставени поръчки Hug

# 62
  • София
Браво! Браво! Само такива постове да чета! И на Анаис браво и евала за поста и упоритостта!   bouquet
То навсякъде гледат да ни прецакат, като са французи, не значи, че са абонирани за ангелски крилца и ореолче... Mr. Green

# 63
Ева, мерси за темата!   bouquet
Анаис, браво! Аз не направих поръчка от този сайт, затова не се включвах в дискусиите ви!

# 64
За мен равносметката е, блокирана карта, и вадене на нова, и същевременно подадох и за Виртуална. Още по добре.

Може ли да споделите за виртуалната карта - какви са предимствата и как я издавате? Благодаря.

# 65

Може ли да споделите за виртуалната карта - какви са предимствата и как я издавате? Благодаря.

Ами има няколко банки, които предлагат услугата - мисля ДСК, Пощенска, моята е в Юнионбанк.
Имам сметка там, дебитна, не кредитна и няма пластика. Имам обаче номер на "карта" и заветния 3-цифрен код, които въвеждам при интернет-плащания. Зареждам с колкото смятам или мога да похарча и не ме притеснява евентуално хакване на картата. От сметката могат да се правят и всички други видове плащания, вкл. теглене на каса, на банкомат по очевидни причини не става - просто няма карта.
Таксата предполагам си е различна за разл. видове банки. В моя случай 0,7% от сумата, с която зареждам "картата".

# 66
  • София

Ами има няколко банки, които предлагат услугата - мисля ДСК, Пощенска, моята е в Юнионбанк.
Имам сметка там, дебитна, не кредитна и няма пластика. Имам обаче номер на "карта" и заветния 3-цифрен код, които въвеждам при интернет-плащания. Зареждам с колкото смятам или мога да похарча и не ме притеснява евентуално хакване на картата. От сметката могат да се правят и всички други видове плащания, вкл. теглене на каса, на банкомат по очевидни причини не става - просто няма карта.
Таксата предполагам си е различна за разл. видове банки. В моя случай 0,7% от сумата, с която зареждам "картата".

Аз имам разплащателна сметка в ДСК. С тази сметка мога да извършвам абсолютно всякакви операции и да приемам всякакви плащания.
Имам ВЕ и към нея имам две виртуални карти, едната е Виза, другата Мастъркард.
Специално за МК мога да кажа, че върви във всички капризни сайтове, освен в Квеле естествено(защото там искат само и единствено френски карти)
аз съм изключително доволна от виртуалните, защото мога по всяко време да прехвърлям от сметката към тях и обратно, без абсолютно никакви такси! Плащанията в интерент са също без такси!
Ето повече подробности:
Цитат
Какво представлява виртуалната банкова карта Virtual Visa/Virtual MasterCard на Банка ДСК?

Виртуалната карта е без магнитна лента и ПИН код.  Тя е предназначена единствено за он-лайн пазаруване в български и международни сайтове и е разработена, така че да осигурява максимална защита на средствата Ви. Виртуалната карта се захранва със собствени средства, но за разлика от обикновените дебитни карти с нея може да се разплащате и в интернет сайтове, които приемат дори само кредитни карти.

Какви възможности получавате при ползване на Virtual MasterCard / Virtual Visa?

Плащане на стоки и услуги чрез Интернет в български и международни Интернет сайтове,  включително в ePAY и eBG
    Плащане на поръчки по поща/телефон
    Покупка на парични инструменти по интернет /он-лайн залози /
    Получаване на суми по карта
  •     без такса за издаване ;
        без месечни и годишни такси;
        без такси при използването на картата (с изкл. на хазартни игри);
        без такса за зареждане на Виртуална карта;
        без такса за издаване на допълнителна карта;
        без такса за получаване на суми по карта;
        към една виртуална карта могат да се издават и допълнителни карти -  Virtual Visa или Virtual MasterCard по Ваш избор.
Дано не излезе като реклама, но наистина са много удобни и при едно интернет банкиране, което също е безплатно!!! е супер удобство.
Мога да плащам всякакви такси, задължения към бюджета, глоби в КАТ, университетски такси, данъци... осигуровките си плащам така!
При преводи между мои сметки, както вече казах няма такси.
При превод към сметка на друго лице в ДСК плащам 20 или 25 стотинки.
При междубанков превод към друга банка плащам 95 стотинки, а дори в клон на банката таксите започват от 2 лв....

# 67
  • София
моля за помощ за моята сага с нарязаното яке. Писах на Атласа, че се намирам в България и мога да им върна якето, но пощенските, които те предложиха да поемат, ще бъдат горе-долу на цената на якето. Те са ми върнали това, което аз си превеждам че са съгласни, но хич не съм сигурна

Bonjour,

Merci de nous avoir contactйs.

Nous vous confirmons que votre message nous est bien parvenu.

Il sera transmis au service concernй qui exйcutera votre demande et, au besoin, vous apportera une rйponse par email dans les meilleurs dйlais.

Cordialement,

Votre Service Clientиle
Pour tout nouveau contact sur ce sujet, merci de rappeler dans l'objet de votre email, la rйfйrence indiquйe ci-dessus.

може ли помощ от някой френскоговорящ - още повече, че абв-то омендзва половината букви  ooooh!

# 68
  • София
Оо, чакай!
Пишат ти, че са получили твоето съобщение и че ще  го пуснат по каналния ред към компетентните органи за да вземат решение по твоя въпрос!

# 69
  • София
благодаря ти много, Ева   bouquet

# 70
  • София
http://www.kiabi.com/habits-webaffaires
WDSTK намалява допълнително със 70% вече намалените с 50% артикули в сектора DESTOKAGE!
Кода е до полунощ френско време... Rolling Eyes

# 71
  • насън...
някой беше питал за играчки и понеже наближава коледа ето нещо интересно:

http://www.king-jouet.com/pages/king-bonus-noel2011/king-bonus-cata-noel.htm

изредени са играчки, които могат да бъдат намалени с 5 или 10 евро...в сектора с намаления също има интересни намалени неща....

доставка 6,90...БД над 50 евро...не съм поръчвала от там и не знам дали и кои карти приема.... гледам, че има поле за кодове.... Peace

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 13:57 от Amen

# 72

изредени са играчки, които могат да бъдат намалени с 5 или 10 евро...в сектора с намаления също има интересни намалени неща....

доставка 6,90...БД над 50 евро...не съм поръчвала от там и не знам дали и кои карти приема.... гледам, че има поле за кодове.... Peace

Амен днес пуснах пробна поръчка от сайта. Не ми при плащането с 2 различни кредитни карти, но след  това платих с ПайПал и всичко мина добре. Получих и е-майл от сайта, че утре ще мога да си проследя вече и движението на пратката.

# 73
  • София
Грешка

# 74
  • Бургас

Амен днес пуснах пробна поръчка от сайта. Не ми при плащането с 2 различни кредитни карти, но след  това платих с ПайПал и всичко мина добре. Получих и е-майл от сайта, че утре ще мога да си проследя вече и движението на пратката.

А как се намалят?

Общи условия

Активация на акаунт