Пазаруване от френски сайтове 2

• 54 349
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Там където е "Etat de facure" и където на другите пише peyee, на тази пише "Traitement en cours : votre reglement est en course de traitement dans notre systeme afin de solder votre facture ' което google превежда Преработка: плащането се състезава в нашата система за третиране, за да уредят сметката си И не е активно. Т.е. трябва да ги изчакам явно, за да мога да платя ли? newsm78

# 706
Там където е "Etat de facure" и където на другите пише peyee, на тази пише "Traitement en cours : votre reglement est en course de traitement dans notre systeme afin de solder votre facture ' което google превежда Преработка: плащането се състезава в нашата система за третиране, за да уредят сметката си И не е активно. Т.е. трябва да ги изчакам явно, за да мога да платя ли? newsm78
Ще изчакаш малко .При мен също висеше едно че не е платено ,платих и три дена ми изписваше същото ,после вече стана на payée .

# 707
  • София
Ама там е работата, че аз още не съм успяла да платя ...

# 708
Ама там е работата, че аз още не съм успяла да платя ...
Ами ще си изчакаш "падежа " и като стане  no payee ще платиш.

# 709
  • София
  bouquet Благодаря ти!

# 710
*Offre valable sur le site www.joursheureux.fr jusqu'au 14/02/2012 et non cumulable
 avec d'autres offres promotionnelles.
 * 2 plats de présentation en porcelaine véritable, décor baroque, dimensions : 25 x 12 cm

# 711
  • Варна
Здравейте, искам да попитам има ли някакви кодове за Okaidi.fr и може ли да се махне с нещо доставката да Фр. адрес?

# 712
Направих поръчка от С и А с големи мъки, хиляда пъти не ми приемаше адреса. Така, стана вкрайна сметка, но в колисимо ми излиза това съобщение
votre colis est prisen charge par la post. II est cours d`acheminement

Въведох си данните от картата, прие ми ги, значи ли, че не съм ги платила, а съм ги пратила до пункт, или нещо подобно? Ще умра от яд, уж хиляда пъти четох и пробвах, превеждах. Благодаря предварително!

Всичко е наред, не си пратила до пункт. В този сайт няма вариант за пункт. Пратката ти е в пощата и ще се достави до адреса.

# 713
Здравейте, намерих код за Тати- 1commande, но ми маха само 5 Евро, а после до адрес ми нацхислиажа 6,99 Евро.
Има ли код за БД само.   bouquet

# 714
Момичета и по-скоро Дзвер Peace(видях,че ти си поръчвала оттам)
Направих две поръчки в Тати,първата е вече експеди.
За втората  пише,че няма такава поръчка Sad.Получих потвърдителен имейл и очаквах и тя да е станала експеди,но сега като видях  #Crazy
Какъв ли е проблема?Какво мога да направя аз?Идеи?
Благодаря  bouquet

# 715
Здравейте, намерих код за Тати- 1commande, но ми маха само 5 Евро, а после до адрес ми нацхислиажа 6,99 Евро.
Има ли код за БД само.   bouquet
Бд над 10е---> PRIVTATI1

# 716
  bouquet Блгодаря, сега ще пробвам, че ми се е изпразнила пак кошницата.
Пак така ми го дава - 5 Евро и после си ги слага с доставка 6,99 с Колисимо до адрес или 4,99 до пункт.

# 717
 bouquet Блгодаря, сега ще пробвам, че ми се е изпразнила пак кошницата.
Пак така ми го дава - 5 Евро и после си ги слага с доставка 6,99 с Колисимо до адрес или 4,99 до пункт.
Дай линк с това, което искаш да поръчаш  Peace

# 718
# 719
Значи сега си сложих тези неща в кошницата-дефакто с кода намаляваш 5е, но ти се качва крайната сума с 2е, защото колисимото е 6.99е. Ето--> преди да избера колисимо http://prikachi.com/images/327/4340327U.jpg
след като съм избрала колисимо---> http://prikachi.com/images/328/4340328Y.jpg
А без да въвеждаш кода и пак с колисимо излиза на 30.99е  Peace

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 21:21 от fire lady

Общи условия

Активация на акаунт