Пазаруване от френски сайтове 2

• 55 180
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
малко по -нагоре са показани 2 кода които са -5 е и всъщност ти се маха доставката

# 616
  • Русе
Оп, мерси, видях кодовете, но съм пропуснала, че са за Тати.

А като качество и номерация как са? И последен въпрос да не ставам нахална - може ли един код да се ползва няколко пъти на един акаунт?

# 617
И аз се присъединявам с въпроса как е качеството на детските дрехи в Тати?

С Виза на ПИБ или Уникредит минават ли поръчките?

# 618
  • Русе
Имам още един тъп въпрос за Тати, трябва ли всеки път да си пълня кошницата наново? Защо не ми запомня артикулите?

# 619
За дрехите в тати има и хубави и боклуци.Поръчах два комплекта анцузи /отговарят си като размер/единия е супер другия стана на топчета.Чорапогащниците не са хубави,блузите със сигурност +1 размер.Общо взето не съм очарована,но за цените които ги взех /1,2,3 евро/ е супер.Към края на разпродажбата лятото намалиха всичко до 1,2,3 евро, така че съвета ми е да изчакате за още по-голямо намаление.

# 620
  • Русе
Ако има някои налични в момента, би ли дала за ориентир, кои стават кои не. Ако имаш време, разбира се Simple Smile.

# 621
да споделя,че са ми пратили днес мейл от ИР,че вчера са ми пратили мъжкия парфюм,дезодорант и душ-гел евиденс,които  ми липсваха от 17.11,и ако ги получа,няма да повярвам

# 622
и аз имам такъв меил Shocked Shocked Shocked

# 623
blancheporte.fr - код 500500 - 10е/20е, но дава БД на два артикула с подарък- избор между GRD SAC ROULETTE  Rouge  001 или ENS SACS WEEK END

# 624
Опитвам се да пусна поръчка от СиА, но не става и не става. Като напиша адреса, ми дава, че вече е зает - било то адреса на превозвача, било то моя адрес. Някакви идеи какво да направя?

# 625
blancheporte.fr - код 500500 - 10е/20е, но дава БД на два артикула с подарък- избор между GRD SAC ROULETTE  Rouge  001 или ENS SACS WEEK END
някой даде акъл мъжки 30 или 32 рамер на кой френски отговаря? (това дънки) 40/42 44/46
и размер с или м горница на кой отговаря 78/86 107/116

*тъмна индия тези френски номера брееееееее

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 13:12 от vishenka

# 626
Във френския С&А има намалени до 70 % дрехи  Simple Smile Пуснах поръчка, но нямам имейл за потвърждаването й, какъвто съм получавала при предишни поръчки. В сайта не знам как мога да проверя направена ли е... Идеи? 

Джогифен, като адрес на фактуриране впиши твоя бг адрес, като страна остави Франция. Като адрес за доставка напиши адреса на превозвача.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 19:51 от Чикита

# 627
бланкопорта влиза ми в моят аккаунд с чуждият меил
dida_f1974 - дамата (или господин) в този меил нека ми пише на лични ако има новости от там Praynig

# 628
Здравейте,

от този сайт http://www.lechouchou.com дали може да се поръча с превозвач? някой пробвал ли е? след като превозвачите не приемат поръчки от http://www.3suisses.fr/ ...

# 629
  • на морето
бланкопорта влиза ми в моят аккаунд с чуждият меил
dida_f1974 - дамата (или господин) в този меил нека ми пише на лични ако има новости от там Praynig

vishenka ,аз съм с този мейл.Имам писмо и ти писах на лични:)

Общи условия

Активация на акаунт