Къде в Пловдив??? - 26

• 74 134
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
И аз ги чакам,кога започват?

# 376
Мерси,Биренка! Peace И аз в момента съм с Лотус,от мин.зима модел пак леко стеснен в коляното.Онзи ден ходих в м-на в Халите...нищо!Имаше като моите и подобни,но пак тъмни не искам!А и цената беше 65лв.Виж в Гранда да отида...А във Форума нищо не харесах,но не се сещам къде е тоя м-н там Rolling Eyes И Ла редутски дрехи казваш...
Заповядайте в м-н Ревю или Радекс на главната до поничките .Има дънки ,който са дълбочки за дами в черно и синьо и са 49 лв.Получихме и шубичките от каталога на цена от 145лв.с ест.пух и качулка.Палтенцата също им са много добри има и за слаби и за дами .Елате няма да съжалявате !!!

# 377
В Манго не започнаха ли намаления?

най-ранното намаление, което си спомням е в началото на декември /и то не е в манго/

# 378

най-ранното намаление, което си спомням е в началото на декември /и то не е в манго/

Вчера слушах реклама по радиото за акция на Космополитън, 30% намаление в Манго за определени дни беше, ако притежаваш талон от списанието. Не помня подробности.

# 379
Благодаря, момичета  Hug!

# 380

Вчера слушах реклама по радиото за акция на Космополитън, 30% намаление в Манго за определени дни беше, ако притежаваш талон от списанието. Не помня подробности.
Уважаеми клиенти,
заповядайте на 5 и 6 ноември в магазините на Манго в цялата страна с ваучер от последния брой на сп. Cosmopolitan и се възползвайте от 30% намаление за пазаруване над 100лв., както и специални подаръци- спирала Revlon и чанта Mango.
Очакваме ви!!!!
Това е от facebook страницата  Simple Smile

# 381
  • Пловдив
За дънките да кажа и аз. Живея много близо до магазинчето на Морис и доста неща съм взимала от там. Понеже не блестя със снажен ръст, удобство за мен е че ми ги подгъват на място. Цените им са височки, но продават всичко на половин цена. Дори не знам дали още ги пише тези по-високите цени и изобщо защо ги пишеше.

# 382
# 383
  • Бг
Добро утро  Simple Smile
Момичета, кажете ми моля, къде мога да подам оплакване относно замърсяването на въздуха. Ейййй, писна ми почти всяка сутрин като отворя прозорците да се проветри да ме удря гадната миризма на л..на /с извинение/.
Сутринта мъжът ми става за работа и отвори да се проветри, е, вярвайте ми щях да  Sick.
Не знам по всички квартали дали се усеща миризмата, но в Кичука е отврат.
Благодаря предварително на отговорилите.

# 384
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, имате ли впечатление от качеството на гръцките обувки Попи във Войводи ново, здрави ли са или се разпадат бързо? В събота бях там и си харесах ботуши на цена 85 лев, същите из нашите магазини са от 130 лев нагоре.

# 385
Момичета, имате ли впечатление от качеството на гръцките обувки Попи във Войводи ново, здрави ли са или се разпадат бързо? В събота бях там и си харесах ботуши на цена 85 лев, същите из нашите магазини са от 130 лев нагоре.

доколкото си спомням това са производители и нормално при тях да е по-евтино
допреди 10 години си взимах по няколко чифта на сезон от там
особено летните не мърдаха с години, имам още едни розови чехли, които още нося

# 386
  • Пловдив

аз нямах късмет с техните обувки,но може да не съм уцелила

гледай да са естествена кожа и трябва да си доволна

# 387
  • Пловдив
Добро утро  Simple Smile
Момичета, кажете ми моля, къде мога да подам оплакване относно замърсяването на въздуха. Ейййй, писна ми почти всяка сутрин като отворя прозорците да се проветри да ме удря гадната миризма на л..на /с извинение/.
Сутринта мъжът ми става за работа и отвори да се проветри, е, вярвайте ми щях да  Sick.
Не знам по всички квартали дали се усеща миризмата, но в Кичука е отврат.
Благодаря предварително на отговорилите.

да,знам за какво говориш,но нищо не може да се направи.лятото инициараха замерване и се оказа,че няма замърсяване,а само смрад.не можаха,уж,да остановят от къде е .някои обвиняат завода в стамболийски.
лятото е по-миризливо-сега сме в добър период  Crazy

# 388
  • Бг
Е, да, то как ще покаже, че има замърсяване, като няма кой да се вдигне в 4,30 сутринта да замерва концентрацията на вредни вещества във въздуха.
Не знам, лятото сякаш по-малко го усещах, но тази сутрин беше отврат.

# 389
здравейте,момичета!
някой знае ли къде в пловдив има аква аеробика?

Общи условия

Активация на акаунт