Къде в Пловдив??? - 26

• 74 154
  • 746
  •   2
Отговори
# 330
  • Пловдив
Търся за възрастни (1000 - 2000 части).

# 331
  • гр.Пловдив
Търся за възрастни (1000 - 2000 части).

аз като фен на пъзели, ще ти кажа, че и в продавалника има мнооого добри попадения

# 332
Мерси за отзивчивостта!
Само едно уточнение - значи за разсрочване трябва да отида в НАП, а не в НОИ откъдето ми е изпратено писмото, така ли?

Пъзели съм купувала от Кауфланд, на Клементони са. Има до 8+ мисля. Има няколко вида и за по-големи.
Много красиви пъзели съм виждала в Джъмбо. До 1000 части има, зависи за каква възраст ти трябва.
Отива се в НОИ. Попитай на информация, там ще те упътят. Има дежурни ревизори, с които можеш да се консултираш. 

# 333
Момичета, препоръчайте ми педиатър с когото може да се разговаря нормално за отказ от ваксини. След отрицателно манту на синковеца не успяхме да се разберем с нашата педиатърка да не му слага БЦЖ, искам да я сменя с педиатър,  с който можем нормално да се разберем, било то и със зааплащане. След миналогодишаната имунизация му се появи петно на челото, което отчетоха като витилиго и имаме проблеми периодични с обриви по лицето и тялото, категорична съм, че няма да слагам ваксината, но не мога да се разбера с истерясващи хора, които си гонят само ваксинационния график и не ги интересува нищо друго.

# 334
  • Пловдив
Mischievous, много трудно ще намериш такъв...
Пожелавам ти успех!  Hug

Що не пробваш с Комисията за освобождаване? Тука по- лесно става, май... Flutter

# 335
А защо е нужно да се разбираш с педиатъра, ти си в правото си да откажеш ваксина/и и нейно право е да го отбележи, но ако искаш да са вписани, но не слагани, тогава ти трябва наистина друг педиатър. А такива в Пловдив трудно се намират. И аз бих ти препоръчала да пробваш с Комисия, все е нещо, може и да се получи. Успех ти желая, не се отказвай!

# 336
Къде в Пловдив мога да намеря дамски боти на по-висока платформа? Нямам време да обикалям, затова искам да ме насочите в търсенето.

В бившото Тарикати в понеделник има ли жива музика?

# 337
  • Пловдив
Момичета, преди време се коментираше жена, която лее куршум или бае и живее в Кичука.
Може ли някакви по-точни координати.

# 338
  • Пловдив
Момичета, преди време се коментираше жена, която лее куршум или бае и живее в Кичука.
Може ли някакви по-точни координати.
ул''павел калпакчиев''17.срещу ресторант атали.на партерен етаж се пада.

# 339
От къде мога да купя качествени баджове за служителите, намирам само евтини, с иглите и щипки, които късат дрехите, буквално.
В "Дедал" има хубави баджове - хоризонтални и вертикални, със щадящи  щипки и др. с  цветни връзки. Peace

# 340
От къде мога да купя качествени баджове за служителите, намирам само евтини, с иглите и щипки, които късат дрехите, буквално.
В "Дедал" има хубави баджове - хоризонтални и вертикални, със щадящи  щипки и др. с  цветни връзки. Peace

Благодаря ти, Мери, бях сигурна че ти ще ме насочиш, отново Peace

# 341
Момичета, Hug откъде в Пловдив мога да купя кукла Дора?В Хипото и Джъмбо няма...

# 342
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Трябва ми добра фризьорка за нова прическа на детето ми. В темите беше коментирано, но не мога да го намеря. С предпочитание да е в Смирнински, но може и другаде да е. Искам да оформи прическата веднъж както трябва и по-нататък само да я поддържаме.

# 343
Знаете ли къде в Пловдив се продават матраци Блян?

# 344

Общи условия

Активация на акаунт