Къде в Пловдив??? - 26

• 74 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, къде в Пловдив има избор на пъзели?

Аз си поръчвам по интернет от тук

# 346
Знаете ли къде в Пловдив се продават матраци Блян?
В РУМ Тракия - мебели Идеа  матраците са на -10%,а при покупка на спалня -20%. Peace

# 347
Търся за възрастни (1000 - 2000 части).

В Джъмбо съм виждала и големи пъзели от този род, с изгледи от световно известни места.

# 348
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите и насоките  Heart Eyes

# 349
  • Бг
Здравейте, момичета! Трябва ми добра фризьорка за нова прическа на детето ми. В темите беше коментирано, но не мога да го намеря. С предпочитание да е в Смирнински, но може и другаде да е. Искам да оформи прическата веднъж както трябва и по-нататък само да я поддържаме.
Привет, мога да ти препоръчам момичетата от салона на ул. "Голаш планина", мисля, че като номер беше 3, но не съм на 100 % сигурна за номера. Иначе салона е на партерния етаж под една кооперация и се вижда от улицата, няма начин да не го видиш.

# 350
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Трябва ми добра фризьорка за нова прическа на детето ми. В темите беше коментирано, но не мога да го намеря. С предпочитание да е в Смирнински, но може и другаде да е. Искам да оформи прическата веднъж както трябва и по-нататък само да я поддържаме.
Привет, мога да ти препоръчам момичетата от салона на ул. "Голаш планина", мисля, че като номер беше 3, но не съм на 100 % сигурна за номера. Иначе салона е на партерния етаж под една кооперация и се вижда от улицата, няма начин да не го видиш.

Много ти благодаря за насоката. Това се пада в една вътрешна уличка, нали? А към кое момиче да се ориентирам?

# 351
  • Бг
Да, точно така, вътрешна е уличката, малка уличка.
Можеш да потърсиш Галя или Данчето, и двете работят добре. За съжаление нямам телефон да ти дам, но предполагам, че през денят едва ли е толкова голяма навалицата.

# 352
Момичета моля ви ми обяснете по подробно къде точно се намират тези складове на Брезовско шосе ,че утре ще ходя до там и да питам от вас някой пазарувал ли е от там играчки и дрехи за децата си и колко по евтино е там сравнение с магазините в самия Пловдив.

# 353
Момичета моля ви ми обяснете по подробно къде точно се намират тези складове на Брезовско шосе ,че утре ще ходя до там и да питам от вас някой пазарувал ли е от там играчки и дрехи за децата си и колко по евтино е там сравнение с магазините в самия Пловдив.
Здравейте, и мен ме интересуват складове само че за сутиени, бикини, нощници, чорапогащи, чорапи?  Simple Smile

И ме интересува някой виждал ли е такъв или подобен чорапогащник- фигурален: http://prikachi.com/images/617/3995617I.jpg Нека, ако някой е виждал да пише къде? Благодаря предварително  bouquet

# 354
  • София / Пловдив
Търся инфо за социални домове в Пловдив /или от този сорт/, където може да бъде настанен възрастен човек на легло. По възможност обаче, цената на услугата да не е като в частните хосписи. Един много близък приятел, който работи в чужбина, търси подходящо място за баба си или сигурен човек, който може да я гледа у тях.  
Ако някоя от вас има някаква идея, може да ми пише и на ЛС.

# 355
Момичета,скоро виждали ли сте някъде пижамки на Дисни,с дълъг или с къс ръкав без значение,искам да купя на дъщеря ми понеже са и много удобни,обиколих доста магазини,но без успех  Wink

# 356
  • Пловдив
Момичета,скоро виждали ли сте някъде пижамки на Дисни,с дълъг или с къс ръкав без значение,искам да купя на дъщеря ми понеже са и много удобни,обиколих доста магазини,но без успех  Wink

Има в м-на Бейбиленд до Хлебозавода в Тракия,за другия не знам(дето е под блока на П.Д.Петков). Peace

# 357
И ме интересува някой виждал ли е такъв или подобен чорапогащник- фигурален: http://prikachi.com/images/617/3995617I.jpg

Подобен видях в магазин New Yorker.

# 358
В Голдън Пойнт, на първия етаж в Мола съм виждала нещо подобно, в черно. Не беше, обаче, съвсем скоро.

# 359
Здравейте, и мен ме интересуват складове само че за сутиени, бикини, нощници, чорапогащи, чорапи?  Simple Smile

И ме интересува някой виждал ли е такъв или подобен чорапогащник- фигурален: http://prikachi.com/images/617/3995617I.jpg Нека, ако някой е виждал да пише къде? Благодаря предварително  bouquet

Здравей, почти същия чорапогащник видях днес в Т-маркет в Тракия в детски свят и беше само 3 лв., 60 ден, но май бяха останали само няколко броя. Миналата седмица гледах разнообразие от този тип чорапогащници във Форум Тракия, до банката на първия етаж има голям магазин за бельо, та там имаше добро разнообразие на съвсем прилични цени.

Общи условия

Активация на акаунт