Къде в Пловдив??? - 26

• 74 040
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Сега си спомних, че преди години имаше магазин на Саламандър, по главната искам да питам знаете ли дали магазина съществува? Или не.   newsm78   bouquet

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 11:05 от kori_1

# 526
  • София
Сега си спомних, че преди години имаше магазин на Саламандър, по главната искам да питам знаете ли дали магазина съществува вече? Или не.   newsm78   bouquet
Магазинът за обувки на Саламандър го няма от доста време на главната.

# 527
Сега си спомних, че преди години имаше магазин на Саламандър, по главната искам да питам знаете ли дали магазина съществува вече? Или не.   newsm78   bouquet
Магазинът за обувки на Саламандър го няма от доста време на главната.
А къде се подвизава в момента? Да, знам че го няма но се чудих дали изобщо съществува вече.  bouquet Благодаря.

# 528
  • Майничка
Изобщо го няма вече. В магазина за обувки с/у Халите забелязах стикер "Саламандър" на вратата, но не съм влизала и нищо конкретно не мога да кажа.

# 529
Изобщо го няма вече. В магазина за обувки с/у Халите забелязах стикер "Саламандър" на вратата, но не съм влизала и нищо конкретно не мога да кажа.
Благодаря.  bouquet

# 530
  • София / Пловдив

Там има няколко мъжки модели на Саламандър, както и стелки.

# 531
  • Пловдив
Здравейте! Кажете ми, виждали ли сте някъде детски зимни шапки на Winx за 6 г. дете?

# 532
Някой знае ли къде мога да открия магазина на Brabantia или окончателно са затворили?

# 533
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да открия магазина на Brabantia или окончателно са затворили?

До входа на "Карфур" в МОЛ Галерия. Там се премести магазинът, който беше на първия етаж на халите, но му забравих името. "ГАММА ЕЛИТ" или нещо подобно беше.

# 534
  • Майничка

Няма ли ги в МОЛ Галерия, отляво на входа на Карфур?

# 535
Благодаря за бързите отговори!

# 536
  • Пловдив
      МНОГО МОЛЯ да  ми препоръчате фирма за направа на врати-входна и на стаите..
Най-добрите блиндирани и интериорни врати в града се намират на една ъглова къща на ул.авксентий велешки 48 точно до секс шопа и ключарското ателие.много добро качество и цените са добри.

# 537
  • Пловдив
Момичета, да имате идеи откъде да намеря яке за 4-ри годишно момче?

# 538
Момичета, да имате идеи откъде да намеря яке за 4-ри годишно момче?
От Спридер до баумакс,
от Овиес в МОЛа,
от Диамант на главната или в Галерия,
от Барбароните в Кичука - зависи от кой квартал си и колко пари ти се дават  Simple Smile 

# 539
  • Пловдив
момичета има ли в момента разположен цирк и ако да къде?

Общи условия

Активация на акаунт