Къде в Пловдив??? - 26

• 73 997
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
бенджи оказа се, че съм открила всички обяви, макар и по трудния начин  Embarassed Благодаря!
Пак да попитам за магазини техника втора употреба от чужбина и транспортни дефекти?

# 571
  • Бг
stenly, има добър избор в складовете на ЗЗУ-то в "Тракия", фирма "Релакс". Те се занимават точно с внос на втора употреба или с транспортни дефекти, имат изобр, особено ако улучиш, когато е имало зареждане. Ето това е и сайта им - www.relaxbg.­org.

# 572
  • Пловдив
Гумените ботушки на Бефадо са до 35 номер, а пантофките до 40  Peace

# 573
  • Пловдив
stenly ,В района на Евмолпия , някъде на ул. Богомил , посока стадион Христо Ботев , но и аз не знам къде е точно .
 В Кичук Париж  на ул. Охрид , зад парк Белите брези

Ето и още едни  Hug
http://relaxbg.org

В наш дом имаше такава тема , но не мога да я намеря  Embarassed

# 574
  • София
бенджи оказа се, че съм открила всички обяви, макар и по трудния начин  Embarassed Благодаря!
Пак да попитам за магазини техника втора употреба от чужбина и транспортни дефекти?
С транспортни дефекти има в Техномаркет на 4-ти км на Пазарджишко шосе. Обаче колкото и пъти да съм ги гледала, все ми се струват малко намалени. Но може да се погледне.

# 575
  • Пловдив
Момичета, имам малко странно питане, но се надявам някоя от вас да знае.
По телевизия Супер Седем давали някаква реклама на играчка от Феликс тойс, някакви три пухчета. Не могат да ми обяснят повече. Имам задача да поръчвам такава играчка, но за съжаление няколко дни или не мога да хвана тази реклама или няма възможност въобще да гледам ТВ.
Моля ако някой занае каква е да пише да я търся.
Благодаря Ви.

# 576
  • Пловдив
Момичета, да имате идеи откъде да намеря яке за 4-ри годишно момче?
Вчера в Лидл гледах якета за 25лв.
Гумени ботуши също има-за момиче, номер може би 34-35?, но не погледнах цената.

Моето питане е къде да дам книга за подвързване. От библиотеката ми дадоха фирма с телефони, но се оказаха закрити.

# 577
Момичета, имам малко странно питане, но се надявам някоя от вас да знае.
По телевизия Супер Седем давали някаква реклама на играчка от Феликс тойс, някакви три пухчета. Не могат да ми обяснят повече. Имам задача да поръчвам такава играчка, но за съжаление няколко дни или не мога да хвана тази реклама или няма възможност въобще да гледам ТВ.
Моля ако някой занае каква е да пише да я търся.
Благодаря Ви.
Освен да провериш в сайта на феликс тойс... http://felyx-toys.com/
Можеш да се обадиш на Контакти, да разкажеш за рекламата, с пухчетата, би трябвало да си знаят асортимента от играчки Grinning Успех!

Блекута - не знам какво тподвързване точно искаш, но във всеки ксерокс предлагат такава услуга, цената съответно е в зависимост от големината на книгата и типа подвързия (с твърди или меки корици, луксозна и т.н.) Аз винаги ползвам (и докато бях студентка особено) услугите на ксероксите около Ректората на ПУ.

# 578
  • Пловдив
Блекута - аз подвързвам при един възрастен дядо в Кичука.
На ул. Тодор Александров  /номер не помня но някъде към 70 / - почти до кръстовището със Скопие се намира. В приземен етаж е работилницата. Същият поставя капси и тик-так копчета /това за ориентир/ ако ще го търсиш. Много съм доволна от него /дано е жив и здрав, че бая е на годинки/.

До ПУ-то също подвързват , но от там нямам наблюдения / в един блок в посока центъра/.

# 579
  • Пловдив

Моето питане е къде да дам книга за подвързване. От библиотеката ми дадоха фирма с телефони, но се оказаха закрити.

Скъпа ми blekuta  Heart Eyes, давам ти координати на едно ателие, което подвързва книги. Мястото е горещо препоръчано от моя позната, която ме увери че работят качествено и на достъпни цени.

Обяснявам Simple SmileSimple Smile

Намират се на булевард цар Борис III, в посока от Тримонциум към Сточна гара, от страната на ПУ-то, в старата кооперация преди спирката на ПУ. В същата отдолу има голямо кафене. Намират се на партера, входа е от към булеварда. Има изтъркана табела "Бойче". Там ще я подвържат както си трябва с картон, шнур и прочие.
Ако искаш телефон ми пиши!

# 580
  • София
Момичета, знаете ли къде е преместено фото Пинк, което се намираше срещу Форума в Тракия? Миналата година снимахме малкия там и сме доволни:)
Може да ми препоръчате и някое друго фото Rolling Eyes

# 581
  • Пловдив
Момичета, някъде да сте виждали помпони? Правя мажоретки в училище и искам да им купя. На нормални цени, защото никой не ще да отпуска и ще си ги купувам от мен.

# 582
Изобщо го няма вече. В магазина за обувки с/у Халите забелязах стикер "Саламандър" на вратата, но не съм влизала и нищо конкретно не мога да кажа.

Там има няколко мъжки модели на Саламандър, както и стелки.
Стелките, мъжки ли са?     bouquet....

Има всякакви - силиконови, кожени... Аз последно купувах от онези, дето ги водят универсални - от 36 до 46 номер, изрязват се по обувката.
Mного благодаря  bouquet

# 583
  • Бг
Вещи, аз лично не съм виждала, но си мисля, че може да има в 101 балона, Джъмбо, магазините за парти артикули. Друго, което се сещам, че може и по спортните магазини или тези от левчето да намериш.
А защо не си ги изработите сами. Ето тук са обяснили, а може и в тубата да има по-подробно - http://bglog.net/preduchilishtnapedagogika/38056.
А тук е дадено и нагледно - http://blog.elmopartyclub.com/2011/02/18/%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B … 0%BD%D1%86%D0%B8/.

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 13:32 от Alexa_a

# 584
  • Варна
Вещи, аз пък съм попадала на това http://www.pensiluet.com/?p=majoretni-aksesoari Пловдивска е фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт