True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 752
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Хихихи, най ми беше трудно да избера бисер от Зисините  hahaha То един ли е. Но този за вените ...  hahaha Обаче как да обясня на "клюкарките" за ко иде реч  Mr. Green
Нямаше как да упомена всички  Hug
Злате, пък ти си ми убавица от едно време, още от Супернатуралните  Grinning

# 331
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мммм, и Ването вече там, аз се чудя още как да подбера само три красавици Crazy. Няма да слагам номинации днес.

# 332
Ууууу, ма, Като, изчервих съ!  Blush И аз те любя  Hug

Джой, не ща да се пускам в Змиярника, шубе ме е  hahaha

# 333
Ние ще гласуваме за теб по без снимка, другите ще трябва да ни вярват сляпо Joy.

# 334
Джой, на тази снимка най-добре съм излязла  Mr. Green

# 335
Ммм, нали знаеш, че за гласове се раздават подкупи- пусни ме и мен да яхна другарчето ти и имаш моя глас Joy.

# 336
Притрябвал ми е твоя глас  smile3534  hahaha

# 337
  • КиТ
Джой,Джой много си номинира бре Mr. Green много си се навъртала у тоз клюкарник Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy

Злате споко ще гласуваме за тебе и всички ще си кажат,брех що не я познаваме тая прекрасна съфорумка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Wink Peace

Като браво за номинациите точно в целта,много се зарадвах,че видях позната муцунка там,аз честно да кажа,не знам дали ще се осмеля да пиша там Blush Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy
Джой,чакам с нетърпение кои личности ще номинираш  Mr. Green

# 338
Здравейте, номинантки!  Mr. Green

Ха, честито! Тъкмо ще разнообразя гласуването, че все за кежовците от КМ гласоподавам.

Честито и на Мури на патерици!

п.п. Мър, Кате, сега видях ... поласкана съм, благодаря, ама нямам място аз там  Blush

# 339
Опс, грешка - цялото ято си е баш за там  Mr. Green като изключим отрицателните вотове Да не говорим пък за комиксните ти творения, които не сме виждали отдавна  Wink

Аз отивам да се поизлжавам, че още съм под влиянието на приятни емоционални сънища

# 340
Ето някой, който да ти прави компания докато се излежаваш  Mr. Green

# 341
  • София
Сънища, сънища? кви? Кви?

Аз ако ви кажа какво сънувах ш` паднете - отчети за дейността на работното ми място и оценки на дейността от външни комисии

Добро ви утро гугутки!

# 342
  • срещу двата комина :)))
дубрутру гугутки  Hug да взема и аз да пиша номинации днес, а  Flutter голяма забава се получи с тях  Joy

# 343
Брутру! Бре, ти да видиш, тия номинации, туй чудо. Мисля Джой най-малкото ше спечели, щото бая са я изноминирали.  newsm18  да турят да се гласува. Пък аз се поласках от номинацията на Хексе.  Blush

# 344
Добрутро, гледам пак сте сънували Mr. Green. Аз нищичко тази нощ, освен див махмурлук, знаех си, че битов алкохолизъм с поляци не е добра идея Tired.
Пуци, ще те вредим за номинации в поне две категории мисля, звезда на форума си Hug. А как да отсея цитат от всичкия бисер тук, нямам идея newsm78

Общи условия

Активация на акаунт