True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 720
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Катее, какви са тез обичаи бре  Shocked Да не сте потомци на Ван Хелзинг там Mr. Green

От свекърва ми пък съм чувала, че заравят чесън заедно с ковчега, пак за да не вампиряса. Ама не помня вътре ли го слагат, отвън ли newsm78

# 511
Може отвън, мър, Сонче. За салатка да имат  hahaha
Нали сме съседи на Графа  Wink То и в тракийско са практикували същото. А на места са отделяли главата от трупа и са го слагали в нозете. Изроди!

# 512
Joy
Няма време, че в 11:11 източно Хамериканско време на 11.11.11 светът свършва  Mr. Green, кой заплюл - заплюл.  hahaha

Въри го кажи на Све, че стиска да не пикай. Ох, извинете за спама.  Joy

Соне, и тук да илядите със Сонин!  Hug

# 513
Сонче, честито и тук! Живи и здрави да сте!  Hug

# 514
Благодаря ви и тук, мили ми гугутля!
То май не трябваше да пускам и в двете теми, че и без туй едни и същи си ги обикаляме Laughing Ще изтрия картинките, да не пълним със спам Peace

Кате, ужас бе! Какви са тия изроди, уф, няма нужда да се дивим на филмите, я че и ние сме си имали същите обичаи Twisted Evil

# 515
Ха, привет! 11:11 задмина преди двадесетина минути, ама ей го на - живи сме   Mr. Green  Нали, нали, тук сте нали?

А, пък тея тенци големи веселяци били ... доят кравите и сплитат конете  Joy

Изобщо полезна информаци научих днес тук.

Сонче, честита ви годишнина!   bouquet

# 516
Туйто, пак ни излъгаха, че ше мрем.  Crossing Arms

# 517
Нищо, догодина нали е гранде финале, няма мърдане   Mr. Green

# 518
Да, те все така разправят, накрая - нъц. Ше ги видим и догодина, ама след коледните празници беше, нали?  Mr. Green

# 519
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вижте какво, апокалипсисът може и ад е дошъл, но ние да не сме разбрали, все пак сме устойчиви на катаклизми гугутки Mr. Green.

# 520
И мъжът ми това казва: "Може само ние да сме останали". Викам му: "Е, дано поне и Александър Скарсгард да е оцелял"  Joy

# 521
Вах, Джо, толкова да сме зле, че да не сме забелязали? Тия дни всъщност не е изключено.  Thinking

# 522
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами как да забележим, нали не умряхме hahaha? Макар че сега като се замисля, снощи в кръчмата имаше и други неумрели, пък не приличаха на гугутки  newsm78 Joy.

# 523
Сигурно са били точно това - неумрели!!! #Crazy ох, май пренасяме потресаващия проблем, за който малко хора знаят, тук. Млък, млък.  Embarassed

# 524
  • КиТ
Кате  Shocked Shocked Shocked

Joy
Няма време, че в 11:11 източно Хамериканско време на 11.11.11 светът свършва  Mr. Green, кой заплюл - заплюл.  hahaha

Другата година наистина е гранде финале,кво ги слушат тия хамериканци Crazy Joy Joy Joy,а и се пак маите са го предсказали,та аз им вервам Crazy Joy Joy Joy

Фи  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт