True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 608
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Не е лоша девойката, въпреки че за Саломе нещо по-внушително си представях, но пък с грим и т.н. кой знае в каква съблазнителна злодейка ще я превърнат. Ей тук също ми харесва, нищо, че е пообработена:

# 676
  • КиТ
Баш четвъртък си е ... снощи сънувах Плами, Сарк и Катерина  Mr. Green

Ма нищо не помня, освен, че Ката ми изпрати някакъв странен памфлет във ФБ  Laughing

Охоооо  Flutter Flutter Flutter,поласкана съм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и що така не помниш,гледай ги другите какви разкази дръпват Crazy
Цеце завиждам за Сам обаче,Ването може да го приема,като нещо странно да предпочетеш малкия пред големия,но това тяло и това бритончееееееееееее от първи сезон Blush

# 677
Плами, шси сложа един тефтер до леглото да си записвам другия път  Laughing

Братушките още не съм ги гледала, но и на мен малкото ми харесва повече, много е чаровен.

# 678
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малкото братче има много сладурски трапчинки, другият е страшно красив, но мноого стандартен.

# 679
А, ей туй за стандартната красота ще си го преинача в 'банален' и ше го ползвам следващия път, га Злата е във фаза да пцуе Мечака.  Mr. Green

Я ме открехнете, кви ше ги дъвчи Саломе в Бон Тан?

# 680
  • срещу двата комина :)))
Малкото братче има много сладурски трапчинки, другият е страшно красив, но мноого стандартен.
ма, дайте ми я тая стандартност  Mr. Green цялата я зимам  Heart Eyes

# 681
# 682
  • София

Джо, ако някога луднеш по СПН никога няма да ти дам да се доближиш до братята  Crossing Arms

# 683
А, ей туй за стандартната красота ще си го преинача в 'банален' и ше го ползвам следващия път, га Злата е във фаза да пцуе Мечака.  Mr. Green
Освен да повторя Мурето, целия го зимам барабар с голфърските пуловерчета  Laughing

Антиспам

# 684
  • София
Добър Ви ден. Въпреки, че рядко пиша тука все пак си обичам темата и Вас. И имам повод да ви почерпя тортичка по случай рд-то ми и за да сме в духа на темата корнишонски коктейл+истинска кръв. И каквото искате още Simple Smile Почерпете се. Приятен уикенд на всички.

# 685
  • Ænima/Albuquerque
Освен да повторя Мурето, целия го зимам барабар с голфърските пуловерчета  Laughing

За миг помислих, че говорим за пернишки пуловери.  ooooh!

# 686
А, ей туй за стандартната красота ще си го преинача в 'банален' и ше го ползвам следващия път, га Злата е във фаза да пцуе Мечака.  Mr. Green
Браво бе, сега Златанка ще яхне метлата, а днес всички трябва да ме съжаляват и утешават, за предпочитане в натура с мъжове hahaha

Ване, не им се точа, споко, как не разбрахте, че тез прочути изкусители само на картинка съм ги виждала Joy.

# 687
  • КиТ
Добър Ви ден. Въпреки, че рядко пиша тука все пак си обичам темата и Вас. И имам повод да ви почерпя тортичка по случай рд-то ми и за да сме в духа на темата корнишонски коктейл+истинска кръв. И каквото искате още Simple Smile Почерпете се. Приятен уикенд на всички.

Текс Джес облизах си пръстите с тази торта Blush Бъди жива и здрава и адски щастлива,всички твои мечти да ти се сбъднат  bouquet  bouquet  bouquet

Джой,Джой Ването бая ти е дигнала мерника Mr. Green,ако случайно почнеш да гледаш СПН,има и други мъже да се въртят по екрана,тъй че няма да останеш с празни ръце Whistling Whistling Whistling Wink

# 688
  • Ænima/Albuquerque
Пламено, къде ти е пипирудата, ма?  Joy

# 689
Джес, честит празник  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт