True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 632
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • срещу двата комина :)))
възмУтена и огОрчена съм и от Ката , и от Цецето  Crossing Arms такива мъжове да сънувате и за какво ги употребявате  hahaha що на мен не ми паднат, да видим дали съчки и малини ще ми се явяват  Embarassed

# 661
Цеце, докат праихте плодовата контрабанда що не напра`ихте и една зеленчукова - корнишонена, та г-н Екълс и още някои да додат до България...  Mr. Green

Е тя нали вика, че на пазара на Графа ги продавали  Joy

При това въпросният пазар е бил пристанище! hahaha

# 662
възмУтена и огОрчена съм и от Ката , и от Цецето  Crossing Arms такива мъжове да сънувате и за какво ги употребявате  hahaha що на мен не ми паднат, да видим дали съчки и малини ще ми се явяват  Embarassed
Аз с Дийн май вече съм само приятелка  Embarassed, откак сънувах Сам  Blush и се тревожех какво ще си помисли Дийн, а пък после и защо съм толкова проста да мисля за Дийн като съм със Сам,  Mr. Green докат' Пуци се кълнеше на Дийн, че съм му вярна.  hahaha

За краставици не сме се и сетили, верно!  hahaha

# 663
  • срещу двата комина :)))
Аз с Дийн май вече съм само приятелка  Embarassed, откак сънувах Сам  Blush и се тревожех какво ще си помисли Дийн, а пък после и защо съм толкова проста да мисля за Дийн като съм със Сам,  Mr. Green докат' Пуци се кълнеше на Дийн, че съм му вярна.  hahaha

е това вече е върха  hahaha hahaha hahaha

# 664
  • София

Мисля, че тук е момента да започнем писането на латино сага със заглавие "Влюбените гугутки" епизод 3567   hahaha hahaha hahaha

# 665
Като,таи.а,ма. Laughing
Цела сутрин си тананикам за тия съчки и пред дзъркелите ми все се кълчи онзи тулуп.

Ко, мър, аз ли  hahaha
Обаче на Фи й завиждам - да сънува, че творя памфлети  Wink  hahaha

# 666
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Поне да беше копнала тук съдържанието на памфлета, да се насладим и ние Crossing Arms hahaha

# 667
Ама, моля ви се, за ожалване съм ... що на мен не ми се явяват такива мъжове насън  Crossing Arms

Вас пък като ви удостояват с такива аудиенции, мигар ги оптимизирате - съчки ще ми събират и плодове ще контрабандират ... алоу, само хАбите момчетата, срамотЪ  hahaha

# 668
Аз не ги хабя.  Blush Даже и тия дето не ги искам, и тях ги оползотворявам насън.  ooooh!

# 669
  • София
Аз не ги хабя.  Blush Даже и тия дето не ги искам, и тях ги оползотворявам насън.  ooooh!

Употребителка!  Naughty

# 670
Аз не ги хабя.  Blush Даже и тия дето не ги искам, и тях ги оползотворявам насън.  ooooh!

Мощно либидо викаш  Mr. Green

Но така и трябва - нищо и никой не трябва да отива зян!

# 671

Употребителка!  Naughty
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Де да можех и аз така. Аз или не си спомняма какво съм сънувале, или и някаква абсолютна мешавица и безмислица.

# 672
Аз не ги хабя.  Blush Даже и тия дето не ги искам, и тях ги оползотворявам насън.  ooooh!

Само където най-желаните обекти ги гледаш иззад пердето  Mr. Green hahaha

# 673
Да, ама той ме изкара иззад пердето. Ех...  Blush Blush Blush

Но така и трябва - нищо и никой не трябва да отива зян!

А да бе, мерси съм за Оуен Уилсън, например.  Sick Всъщшност най-доволно съм си сънувала Мечо, де, другите само по веднъж.  Mr. Green

# 674

Брютру! Тая е грозна, новата злодейка. Пък и два женски злодея в два поредни сезона?

Извинете за прекъсването,
но да споделя, че днес попаднах на доста по-интригуваща снимка на новото зло в ИК  Joy

Общи условия

Активация на акаунт