True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 628
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
 hahaha hahaha hahaha Добро утро!

Като, баш на събуждане се сънуват най-изродски неща. Ей на, тая сутрин сънувах, че са ограбили комшиите, а аз го открих това щото бях поканила гости у тях. Таквиз ми ти. И колко съчки събрахте с Титана?

# 646
Ух, мър Катее, какви сънища сънуваш Crazy Joy

# 647
  • София
съчки събирааааам!!!!!  hahaha

Добро утро!  Hug

# 648
  • Ænima/Albuquerque
Ух, мър Катее, какви сънища сънуваш

Че как к'ви? Съвсем логични! Зима иде, печка тря'а се пали...

# 649
  • София
Лоува, много сте красива Heart Eyes

# 650
  • Ænima/Albuquerque
Оу, мерси, Ване.   Heart Eyes

# 651
Добро утро!  Simple Smile
Хм, Ката ме преварила да споделя сън.  Mr. Green
Пък аз и Дийн контрабандирахме малини и папагали от Южна Америка, с лодка, с гребане, продавахме малините на пазара на Графа за грамадни зелени банкноти от по 7 рупии на цяло. 

Сега като го написах, мисля, че всяка една дума в изречението заслужава ?!??!?!!  Crazy

# 652
  • Ænima/Albuquerque
Четвъртък срещу петък. Това обяснява всичко.

# 653
Добрутро!

Кате, Катеее, трябваше да го катуриш Титана връз пръчките, не да ги събираш. Кви мечки, кви пет лева!? Как може в присъствието на Титана да те е страх от мечки, той така ще ги оправи, че после има да му носят мед поне десет години напред.  Laughing

Ах, Цеце, как ме зарадва с този Джо рано-рано. Отивам да си го гледам. Но пък ме изуми и ти като Катето с тоя сън. Ще се повторя - кви малини, кви седем рупии hahaha. Това е Дийн в лодка!!! А ти си седнала да гребеш. Срамота!  Crossing Arms

Сарки, много те харесвам така!

# 654
  • Ænima/Albuquerque
Фръц, фръц!

# 655
На това, Злате, му се вика кошмар  Rolling Eyes  hahaha

# 656
  • гр.София-Красна поляна
Като,таи.а,ма. Laughing
Цела сутрин си тананикам за тия съчки и пред дзъркелите ми все се кълчи онзи тулуп.

# 657
Ревнах от смях, Цеце, шта пребия!  smile3532 smile3532 smile3532

# 658
  • София
Цеце, докат праихте плодовата контрабанда що не напра`ихте и една зеленчукова - корнишонена, та г-н Екълс и още някои да додат до България...  Mr. Green

# 659
Цеце, докат праихте плодовата контрабанда що не напра`ихте и една зеленчукова - корнишонена, та г-н Екълс и още някои да додат до България...  Mr. Green

Е тя нали вика, че на пазара на Графа ги продавали  Joy

Общи условия

Активация на акаунт