Прием след 4клас в "Княз Александър I" , Пловдив с английски език

• 4 339
  • 13
  •   1
Отговори
Не знам дали точно тук трябва да задам въпроса си, но ме интересува какво представлява изпита по английски и къде евентуално да се подготвим. На сайта им не намирам информация..

# 1
Не знам дали точно тук трябва да задам въпроса си, но ме интересува какво представлява изпита по английски и къде евентуално да се подготвим. На сайта им не намирам информация..
Няма и да намериш.. Синът ми беше миналата година - като тест е .. вкл. с попълване на упражнения за граматика, думи..
Не е труден, но не е и много лесен.

За математиката изпита е задачи с описване.

По История и География - тест

По л-ра и БЕЛ не помня какво ми разказа - мисля, че пак като тест нещо  newsm78

# 2
  • Пловдив
Необходимо ли е детето да ходи на частни уроци, за да се справи с изпитите за това училище?

# 3
Необходимо ли е детето да ходи на частни уроци, за да се справи с изпитите за това училище?
Не, ако се справя с 90% от материала - но не гледайте само 6ците като критерий..и успява да се концентрира по време на изпитите Simple Smile

# 4
Не знаех, че се полагат толкова тестове.....
А спрямо тестовете, които са в П. Евтимий как са като ниво - по-трудни или по-лесни?

# 5
Не сме ходили в патриарха, предполагам подобни. По м-ка е тест, а в княза се описват.

# 6
  • Пловдив
Не, ако се справя с 90% от материала - но не гледайте само 6ците като критерий..и успява да се концентрира по време на изпитите Simple Smile

Много благодаря за информацията Simple Smile Още нещо да попитам от самото училище не дават ли примерни тестове?

# 7
Не дават.... И не дават да се изнасят..

Но да си решава тестове за матурите които са от сборници...
Ако ще е математика - да описва и структурира решенията.

# 8
Много благодаря за информацията! До колкото съм чувала тези изпити са нещо незаконни и се провеждат под формата на състезания, вероятно затова няма инфо.. Да питам теста по английски включва ли съчинение, четене с разбиране, слушане с разбиране и въпросите само граматически ли са или проверяват общата култура и съобразителността на децата?

# 9
Много благодаря за информацията! До колкото съм чувала тези изпити са нещо незаконни и се провеждат под формата на състезания, вероятно затова няма инфо.. Да питам теста по английски включва ли съчинение, четене с разбиране, слушане с разбиране и въпросите само граматически ли са или проверяват общата култура и съобразителността на децата?

Четене и слушане не мисля.
Синът ми каза граматика и думи.

# 10
Много благодаря!

# 11
  • Пловдив
Здравейте, и моят син миналата година ходи на състезанията по английски, математика и история и география. По английски, зависи от нивото в училището ви до 4-ти клас. Той ходи на курсове от трети клас, и благодарение на курса се справи, но пак ви казвам, зависи на какво ниво ви преподават в училище. Тестът имаше четене с разбиране-доста голям непознат текст, мисля че беше автобиографичен, с въпроси към него, около 10. Граматика-неправилни глаголи, часовник, предлози за време, място, четирите времена, които са взели до сега вкл. бъдеще, което в у.ще мисля че не се учи в 4-ти клас. Друго не се сещам.
По математика-уравнения, аритметични изрази с няколко действия и скоби, рационално смятане, геометрични, задачи от движение, но не много сложни и една логическа задача, от типа филмови-тоест отзад напред. В патриарха задачите бяха доста по-трудни и много повече на брой, по мое мнение.
Изпита по история и география си беше на училищно ниво, никак не беше сложен. Успех!

# 12
Много благодаря за изчерпателната информация!

# 13
  • Пловдив
една логическа задача, от типа филмови-тоест отзад напред.

Какво имате предвид с тази логическа задача, че се решава отзад напред ли? Срещат ли се по сборниците подобни?

Общи условия

Активация на акаунт