Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 8 722
  • 171
  •   1
Отговори
# 1
Честита ни нова темичка! Нека само хубави неща да споделяме тук, искам да пожелая на всички деца успешна нова учебна година, макар че е малко рано, а на родителите, да е спокойна и на финала да сме много горди с децата си!

# 2
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Не остана вече до началото на новата година.

Някой може ли да сподели как е преподаването в 11 клас в ЕГИВ? Дали дават глътка въздух на децата след натоварените 9 и 10 класа, когато ги натискаха и демотивираха супер много?

# 3
  • Пловдив
Благодаря за новата тема.
За ЕГ Пловдив дали тази седмица ще  качат списъците на класовете?

# 4
  • Пловдив
Благодаря за новата тема.
За ЕГ Пловдив дали тази седмица ще  качат списъците на класовете?
И ние чакаме с нетърпение...

# 5
  • Пловдив
И аз благодаря за темата, успешна учебна година Gift Heart.

Утре ще трябва да се разходим до ЕГ, че още не сме занесли прословутия имунизационен картон под формата на лист А4 Sad, принтиран от личния лекар. Толкова прилежно бяха подготвени копия на всички имунизации от здравната книжка в старото училище, бях възхитена, казаха, че при записването при тях, същите са достатъчни.
За медицинската сестра на ЕГ обаче не са Frowning1... Били ги проверявали от РЗИ, все едно старото училище някой друг ги проверява.

# 6
И моя чака с нетърпение да обявят класовете в ЕГ Пловдив.
Сигурно и родителска среща ще има...или не. Ще видим, на мен хич не ми се ще да свършва лятната ваканция. Моят е на море до неделя, като си дойде ще се настройва вече за училище и за рожден ден още малко...

# 7
Вчера пуснали в профилите на децата учебните предмети и преподавателите. В Школо още са старите информации. Вие имате ли достъп до МОН профила като родител?

# 8
В сайта на ЕГ "Иван Вазов" са публикували днес, че родителската среща за 8 клас ще бъде на 10.09 от 17:30 часа!
Не остана! Успешна учебна година на всички деца!

# 9
  • Пловдив
А родителската среща в ЕГ Пловдив по отделни 8ми класове ли е?

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 17:32 от budiko

# 10
Миналата година беше по класове. В един ден изкараха списъци на сайта заедно с името на класния ръководител и съответно в кое общежитие е родителската среща, а вътре вече на всяка врата имаше буквата на съответния клас и името на класния ръководител.

# 11
В сайта на ЕГ "Иван Вазов" са публикували днес, че родителската среща за 8 клас ще бъде на 10.09 от 17:30 часа!
Не остана! Успешна учебна година на всички деца!

Споделете как е минало и ако има важни новини.

# 12
  • Пловдив
Миналата година беше по класове. В един ден изкараха списъци на сайта заедно с името на класния ръководител и съответно в кое общежитие е родителската среща, а вътре вече на всяка врата имаше буквата на съответния клас и името на класния ръководител.
Днес успях да вляза в Дигиталната раница на дъщеря ми, ЕГ Пловдив. Там виждам учителите, които ще и преподават по предметите. Но няма паралелката и Класния. Писах им имейл с въпрос, кога ще изнесат тази информация на сайта. Децата много се вълнуват. Първият учебен ден наближава, а информация няма... В МГ-то са изнесли списъци по класове в училището.

# 13
  • Пловдив
Класният в 8 клас е учителят по езика.
За ЕГ Пловдив става въпрос.

# 14
  • Пловдив
Днес успях да вляза в Дигиталната раница на дъщеря ми, ЕГ Пловдив. Там виждам учителите, които ще и преподават по предметите. Но няма паралелката и Класния. Писах им имейл с въпрос, кога ще изнесат тази информация на сайта. Децата много се вълнуват. Първият учебен ден наближава, а информация няма... В МГ-то са изнесли списъци по класове в училището.
А къде се влиза за тази дигитална раница?

Общи условия

Активация на акаунт