Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 20 555
  • 383
  •   1
Отговори
# 45
Новата програма на 10 клас на ЕГИВ  е мега тъпащина. Не е ясно защо два дни в седмицата имат липсващ първи час и на практика по 8 часа.....до.... кой знае до колко часа. Че то това си е хептен цял ден в училище. Да не говорим, че през ден ще се става от сън в различни часове. Чакай ти концентрация, мотивация и успех. Да убиваш труп му викам аз на това. То образованието отдавна е в небитието.....та защо продължават да го душат с голи ръце.

Явно е така заради общежитието, явно искат по някакъв начин да ги натъпчат в сградата. Аз не знам дали родителите предпочитат, децата им да учат на смени или да има паралелки в тесните компютърни зали или в салона или във видео залата, където няма чинове. А то по-хубаво май на смени, вместо да почват в 8:45-15:30, ако е както казвате.

# 46
Буф, като чета за двете езикови, все повече се замислям дали да й го причинявам след 2г. на дребната, или да я пратя в съвсем алтернативна среда 😁
МГ няма да е 100%, друго дете там няма да дам 😉

# 47
  • Пловдив
Ама не може всичкото да е в езикова гимназия. Ако приемът е наполовина и автобуси, и класни стаи ще стигат за всички. Анатемосайте ме, ама амнайсет паралелки къде да ги сложат. Ако съм предполагала тази безотговорност, щях да разчитам на частните уроци и кварталната гимназия. Скандално е и срамно. Но никой вече няма срам. Неуважение към децата, все едно е обор, а не елитна, уж, гимназия. Руската си бяха само първа смяна. Да ме прощават, ама защото не могат да превозят толкова деца, по едно и също време, тази схема да я приложат за гимназията, която беше на смени. Бясна съм. Ще търся частни учители и така. Дори ако има възможност да завърши като частен ученик, най--добре. Какво е това цял ден в училище......И физическо първи час, т.е. вторият час от осемте часа......

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 16:15 от dazel

# 48
Ама не може всичкото да е в езикова гимназия. Ако приемът е наполовина и автобуси, и класни стаи ще стигат за всички. Анатемосайте ме, ама амнайсет паралелки къде да ги сложат. Ако съм предполагала тази безотговорност, щях да разчитам на частните уроци и кварталната гимназия. Скандално е и срамно. Но никой вече няма срам. Неуважение към децата, все едно е обор, а не елитна, уж, гимназия. Руската си бяха само първа смяна. Да ме прощават, ама защото не могат да превозят толкова деца, по едно и също време, тази схема да я приложат за гимназията, която беше на смени. Бясна съм. Ще търся частни учители и така. Дори ако има възможност да завърши като частен ученик, най--добре. Какво е това цял ден в училище......И физическо първи час, т.е. вторият час от осемте часа......

Напълнно сте права, трябва да си говори с учителите, това не е нормално обучение. Децата, ако стоят до 15:30 в училище, кога ще учат уроците. Всички знаем, че тва че почват по-късно, няма да значи че ще учат сутринта.

# 49
  • Пловдив
ЕГ сега имат достатъчно стаи и не виждам смисъл да са на смени. Пък и това неудобство, с ремонта, ще е само за някакъв период, какво да кажат учениците от Математическата като са непрекъснато на смени?

# 50
  • Пловдив
Едно е да си на смени, съвсем друго е целият ден да ти е зает с някаква абсурдна недомислица. И изобщо няма логика да е заради ремонта. Какво решава 1 час сутрин? То и да пишем, смисъл няма. Учителите какво са виновни и те. Много ще им е драго да работят с уморени и демотивирани деца, които ги гледат с празен поглед, обядвали бутерки от Студента.... Някой тутурутко така е решил.....Дреме му....

# 51
Едно е да си на смени, съвсем друго е целият ден да ти е зает с някаква абсурдна недомислица. И изобщо няма логика да е заради ремонта. Какво решава 1 час сутрин? То и да пишем, смисъл няма. Учителите какво са виновни и те. Много ще им е драго да работят с уморени и демотивирани деца, които ги гледат с празен поглед, обядвали бутерки от Студента.... Някой тутурутко така е решил.....Дреме му....

То по-хубаво да си на смени, или учиш сутрин или вечер. А тва в руската е редовна смяна, от сутрин до вечер. Според мен, ако се говори ще станат нещата. В Английската като имаше предложение да минат в 8:30 всички родители се вдигнаха на протест, защото децата щяха да свършват в 15-15;30, и дори промениха Наредба на Мон. Така че, има начин.

# 52
За ЕГ Пловдив програма има ли?

# 53
  • Пловдив
От ЕГ до Кичука  кой/ кои автобуси ходят?

# 54
  • Пловдив
От ЕГ до Кичука  кой/ кои автобуси ходят?
От коя част на Кючука?
20 ходи до ЕГ, 11 спира не много далече. Иначе с прехвърляне някъде по центъра.

# 55
Говореше се, че ще  има две нови линии на градския транспорт до ЕГ- 103 и 104. Това валидно ли е още?

# 56
  • Пловдив
Има ги и двете линии, гласувани и одобрени от общинския съвет. Остава само да закупят електрическите автобуси, което не е ясно кога ще стане... Wink

# 57
  • Пловдив
И след това да отворят изцяло  Царевец и да тръгне маршрута...Ние живеем на разкопките на Стамболийски, и аз чакам да го отворят и ще ползвам същия маршрут, но мисля че няма да е тази учебна година... Също от Остромила, през коматевско шосе 113 автобус.

# 58
Има ги и двете линии, гласувани и одобрени от общинския съвет. Остава само да закупят електрическите автобуси, което не е ясно кога ще стане... Wink
Най-вероятно на куково лято..

# 59
И след това да отворят изцяло  Царевец и да тръгне маршрута...Ние живеем на разкопките на Стамболийски, и аз чакам да го отворят и ще ползвам същия маршрут, но мисля че няма да е тази учебна година... Също от Остромила, през коматевско шосе 113 автобус.
И ние сме в тази част на Кичука. Синът ми пътува със 113 от Остромила. Големи надежди възлагах на новите линии, но явно са напразни.

Общи условия

Активация на акаунт