"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ето и малко снимки за феновете на Надка и Брукито. doh

# 616
Ето и малко снимки за феновете на Надка и Брукито. doh

Еми...сори,ама са като от селски панаир....     Mr. Green

# 617
# 618
Еми сори ама Прабаба Джукла е като от селския панаир Sick
Джуклестите достойнства имат близка среща с пъпа й ooooh!
А снимката не е много нова, сигУРно вече достойнствата й са заели мястото на пъпа й

# 619
Много е красива.

# 620
НекУИ хора вместо да крадат гениалните ми мисли, да си размърдат мозъка, а не да ме копират  Naughty Crazy

# 621
  • somewhere near the sea

Ник е много разстроен и смутен, когато  осъзнава, че моделите на Forrester са идентични във всяко едно отношение с дизайните, които Амбър твърди, са били нейни. Очевидно  са били откраднати. Амбър в това време е бясна на този, който я е издънил. "Кой ми го причини?"- повтаря като насън, без да си дава сметка, че всъщност тя е крадлата.

Ник уверява Брук, че няма нищо общо с това и тя му вярва.
Аги и Whip извикват Амбър и я питат какво си мисли? Тя обвинява Ник и им казва, че е негова идея. Ето защо я е нарекъл „горещата линия”. Аги иска да знае откъде ги е взела. "От Оливър-изкрещява Амбър. Аги е потресена...
Хоуп казва на Оливър, че  не може да повярва, че е целунал Амбър.

Той казва, че може да го уволнят, но  няма да ходи никъде.
Ник се обажда и нарежда на Амбър да дойде във „Forrester”. Тя дори се радва, тъй като трябва да се съберат заедно и да "завъртят работата".
Бил казва на Кейти, че това е голяма победа за „Forrester”. Тя му напомня, че притежава част от компанията. Джарет мисли, че ще бъде повече от просто модно шоу. Хоуп представя финалния  модел и предупреждава гостите, че ще има малка почивка и след това ще продължат с премиерата на мъжката линия  от Томас Forrester.

Ridge казва на Брук, че Ник е по-добре потърси отговорност от Амбър или ще го направи сам.
Ник хваща Амбър, която продължава да бъбри, че някой е научил тяхната тайна. "Да не казваш, че съм знаел за кражбата"-изумен е Ник. Амбър кима невинно. Ник е още по-бесен. Тя твърди, че изпълнявала заповед, защото така правели в "Спектра". Ник не може да слуша повече и я уволнява.
Томас е развълнуван-знае, че трябва да улови вниманието на публиката. Whip му казва, че трябва да стигне до тези хора, преди да ги изгуби. Брук казва на Хоуп, че е горда с нея, но сега  иска и Томас да спечели.
Ерик и Ридж посочват на Оливър, че е направил много голяма грешка, но няма да го уволнят. Ще му дадат още един шанс. Ще бъде на пробация и просто да стои настрана от Амбър.
Амбър търси Оливър и Хоуп, но той не иска да я види. Тя трябва да напусне града. Амбър е нахална и напада Хоуп, че е едно богато момиче, на което всичко се поднася на тепсия. Всичко е подарък от мама и татко. Докато тя може да е губила няколко пъти, но  винаги се връща. Лиъм пристъпва и ѝ казва да спре. Подканя я да тръгне веднага, за да не вика охраната.

Томас се надява за колекцията му да се говори дълго. Моли Брук да му се довери. Пресата определено ще обърне внимание. Той ще ги смая при всички случаи.Всъщност Томас изпада в паника, когато вижда, че на репортерите им доскучава. Казва, че му трябва нещо голямо, нещо, за което ще се говори, нека Брук му помогне да направят шоу, каквото на се виждали. Хрумнало му нещо, с което ще грабне вниманието на публиката.
 Whip казва, че ще трябва да покаже нещо наистина голямо, за да могат цялата зала репортери да забравят „Надежда за бъдещето”. Това притеснява Тейлър- какъв е този рекламен трик, който би могъл да направи, така че репортерите да забравят първото ревю.
Хоуп чува, че Оливър няма да бъде уволнен и все още има работа във „Forrester” и го прегръща. Той я целува  и казва, че се надява да бъдат отново заедно.
Томас прави встъпление и шоуто започва.
 Whip  му напомня, че трябва да използва някакъв рекламен трик, с който да залее заглавията утре. Тейлър моли Брук да не участва- съвсем скоро е бил последният ѝ скандал, не трябва да се забърква отново, но с Брук никога нищо не се знае. Тейлър е на тръни. Ревюто започва. (манекените са тюфлеци, по мое мнение) Само Маркъс е по- свеж.
На публиката ѝ е скучно и не е впечатлена както Томас очаква. Показват хора от публиката, които скучаят или говорят по телефоните. Брук окуражава Томас: "Време е да пусне експлозива, но мисля, че трябва поне да ми загатнеш."  Томас казва, че няма да е същото и я моли пак да му се довери. Брук обещава.
След като вижда, че нещата отиват на зле, Томас взима окончателното решение, издърпва Брук да излезе. Когато тя се присъединява към него, той се долепя до нея и залепва голяма целувка на мащехата си. От изненада тя е втрещена и така я улавят апаратите на  репортерите. Всички остават с отворена уста. Ридж замръзва...

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 17:52 от Marsia

# 622
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Томчо,гОркия,като го прецакаха с ревюто, викам си...''Ще измисли нещо т'ва момче...'' Thinking
А то...Префърлил ''Старите ленти'' и айде и той като татко си шЪ Салува брук на сцената... hug
Мноооо оригинално.. #Crazy Ако беше пр..нал,примерно,хем щеше да разбуди гостите,хем да ''напълни'' жултурниците...Нали няма лоша реклама!!!Ама да копираш 1:1.... Twisted Evil.Малоумен като тати си,даже бетер... hahaha
А брук...В ролята на нацелувана персона...Отново.... ooooh!
Нищо,че навремето му e бърсалa сополите и му е мерилa Т в дупето на Томчо,като му беше мащеха ,така да се каже!!! Mr. Green
Важното е да стане скандал!!!!! Брук е насреща!!!! smile3521
Прическата на Тейлър беше отврат!!!!! #Cussing out

# 623
  • somewhere near the sea
Томас на няколко пъти каза, че ще направи нещо ексклузивно като го свърза с нея. Толкова ли не се усети, бе, жена "подскажи ми малко", "Няма пък" Е, кво е това?Всяка нормална майка би предчувствала нещо не както трябва и щеше да му набие канчето: "Аааа, без тия, я казвай"!! Ама.....ДиК, к'во да ги пра'иш? Ако Брук не направи скандал в рамките на месец-два, скандалът сам чука на портата й.

Прическата на Тейлър беше отврат!!!!! #Cussing out
Уви! когато е така- така е

# 624
Има ли къде да се види прическата на Тейлърита за тези, които не са гледали днес  Praynig

# 625
Оох и тъпия Рич пак ще вземе на шега случката с целувката... какво толкова я? Чудя се, защо тъпия Том не цунка друга, а точно Бруки, а? Брук сигурно ще хихика снизходително и доволно, че младото гадже я е натиснало пред всички.

# 626
На Форестър му махнаха бана и темата пак взе да се пълни с грозни постове. Л*йняна работа, ей. Прибързано се е зарадвал обаче, защото сериалът си върви онлайн и който иска, си го гледа. Или както той написа - има справедливост.  Laughing

Емилия, и на мен ми харесва повече красотата на Стефи и Тейлър (хубави снимки си пуснала). Хоуп нещо ми сладнее прекалено. По-хубава е от майка си, която толкова се е сбръчкала от известно време, че напълно си отговаря на ролята в сериала, а именно - БАБА!

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 22:14 от Teresa of the Faint Smile

# 627
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Има ли къде да се види прическата на Тейлърита за тези, които не са гледали днес  Praynig
Ще я качат в ТУБЕТО, може би....СтилистИтИ Тейлърови не са сварили да си изкарат ръцете от там,дето слънце не огрява и са окепазили нашата неземно прекрасна Тейлър....
Мязаше на  Monkey

# 628
# 629
Ето клипчето с целувката, което бях пуснал преди време- в него може да се види ужасната прическа на Тейлър:

А за самата сцена какво може да се каже? Сценаристите правят повечето си персонажи Брукопоклонници, но в сцени като тази ясно си се вижда каква им е идеята за героинята- да е евтина, долнопробна жена, за която всеки си знае, че може да използва, за да създаде скандал- както някои мъже използват един определен тип кукли за... определена работа. Mr. Green Всеки, дори и доведеният й син, е наясно, че с едно бързо олизване с нея на подиума може да направи голяма сензация- това все пак е Брук Лоугън! Joy Станаха й цели два скандала за епизодите от 2010- този и другия с гаджето на дъщеря й... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт