"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Време е да замесят Брук в нова интрига.....с Томас ми изглеждаше много блудкаво.....недойзмислено

Каква е тази дума недоЙзмислено  ooooh! Whistling
Някаква нова ще да е  Thinking

# 601
Незнам какво харесвате толкова в Брук......Единственото което ми харесва в нея са сцените й със Тейлър и Стефани.......нямат равни на себе си.Но съм съгласна с всички вас......тя е много добра актриса и много красива също.
И това малко ли е ooooh!

Цитат
(примерно можеше Брук да се влюби в Томас или нещо такова)......... и т.н.
Това нямаше как да се случи на почтен образ като Брук Naughty
Все пак да не я бъркаме с евтината Джукла,която се беше заженила за горкия Рики Sick

# 602
Емилия, проблемът е, че тези вече сме ги гледали. Брук най-добре да си стои с Рич, защото нещата са адски чувствителни при този образ - тя ще е на крачка да се превърне в адски смешна ако се случи подобно нещо. Никога не съм вярвал, че тя е обичала Дикън, или пък, че има вина за случилото се в Оливър.  Не знам дали гледаш епизодите в БГ или в Сащ, но последните 7-8 месеца Стефи в САЩ е нон стоп на гребена на вълната, което вече е адски дразнещо. Превръщат я в нещо като нова главна героиня ала Брук, но този път нито е забавна, нито чаровна като първата. Поне това е мое мнение, всеки си харесва различни неща. Просто ако скоро не се обърне внимание на друга история, аз привършвам с този сериал.Тъй че пепел ти на устата за развиването на Стефи. От развиване я разчекнаха вече.  Grinning В буквален смисъл скоро ще се разчекне ако продължи да търчи от легло на легло.

# 603
Единствена и неповторима newsm76

# 604
Изпуснах малко нишката.. ама тия дни хванах малко и видях, че оная онодената (сега не се сещам  за името и, на Оливър сестрата) нещо изглежда като да  е заела позиция у модния бранш. Как стоят нещата?

пп. Гаднярщината (който така я разбира) и благородството не се взимоизключват и в реалния живот.

# 605
Извинявай,аз сега като първокласник да те питам
"Ти Брук ли харесваш или Джуклата" Laughing Laughing
Тъй като се позамисля и забелязвъм,че не съм ти фанал края Laughing

# 606

Уникална!!!!!

# 607
Тази госпожичка няма никакви гърди ooooh!

# 608
Май на некУИ хора с напредване на възрастта им отслабва зрението  Crazy

http://media.photobucket.com/image/steffy%20forrester/SanneLoveM … nes_Wood_Cele.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-YPT3HMa7lws/TtYs3JNhexI/AAAAAAAAB3Q/n7 … to-face-death.jpg

Прекрасна е  Heart Eyes
Новото поколение "красавица на сериала"  Heart Eyes
Онова недоразумение Надка изглежда като селянче в сравнение с нея  Naughty

# 609
пфф,моите са по-големи Naughty

Никоя няма по-изящен бюст във филма от този на Брук Naughty
Има много боза да пие,дорде направи Неннки като нейните.
Просто са перфектно пропорционални Crazy
Ето показвам Naughty

# 610
пфф,моите са по-големи Naughty

Това не е за хвалба  Mr. Green

Просто са перфектно пропорционални Crazy
Ето показвам Naughty

Мда, тук Брукините достойнства имат близка среща с пъпа й  Crazy Mr. Green
А снимката не е много нова, сигУРно вече достойнствата й са заели мястото на пъпа й  Crazy Crazy

Изобщо не са по-големи от тези  Naughty
http://inlinethumb58.webshots.com/42233/2299625360101365693S600x600Q85.jpg

# 611
Извинявай,аз сега като първокласник да те питам
"Ти Брук ли харесваш или Джуклата" Laughing Laughing
Тъй като се позамисля и забелязвъм,че не съм ти фанал края Laughing

Мен ли пипаш?
Харесвам и двете, че и Стефка даже, дали не и най-вече  newsm78  Новите образи са ми трудни за харесване. 
Не казахте нищо по питането ми по-горе?

# 612
Казва се Аги.Да й тя е в модния бизнес.Любовница е на Ник.
Аз предлагам да видим кой имат повече фенове : Тейлър и Стефи или Хоуп и Брук.Нека всеки да пише.Кои са по красиви?
Аз съм за Тейлър и Стефи.
и

# 613
Я, темичката сериозно се е пооживила...

horrorman, Емилия, вие навярно разбирате английски- може да хвърлите едно око на следните спойлери за седмицата 16-20 януари, които подсказват засилване на сюжета с Рик и Амбър:

In a must-see blow-out, Katie lays into Steffy about all the crap she pulled in Mexico.
Bill recruits a doctor to lie that Steffy's condition is worse than it really is, however Steffy isn't informed of Bill's scheme.
When Katie launches an investigation into Bill's involvement with Steffy, Liam defends his father, but Katie eventually learns the truth and confronts Bill.
Liam stands firm in his decision.
Hope questions her own ethics.
To keep Pam on Jackie's side, Nick is forced to go on "Let's Make a Deal" with Pam.
Amber turns Rick's friendly peck into something more passionate.
Eric and Stephanie are impressed with Rick's new fashion line, unaware they are Amber's sketches.
Ridge becomes convinced that Rick has an ulterior motive.
Brooke worries about the mounting power struggle between Rick and Ridge.
Rick begs Brooke to keep his secret.
COMING: Rick and Amber believe they can pull off their scheme.

Надявам се този сюжет да се засили, защото ще ми е приятно да гледам повече Амбър и Рик.

По въпроса за феновете- аз лично мога да се нарека 'фен' единствено на Тейлър. Нито Стефи, нито Хоуп, камо ли пък Брук, са ме привлекли като фен досега. Но уточнявам, че на външен вид харесвам и четирите дами.

# 614
Аз не разбирам много английски (поне говоримо) , но от това което си побликувалстава ясно че Кейти разбира за това че Бил е накарал доктора да излъже Лиам ,че състоянието на Стефи е много сериозно и се изправя срещу Бил,а Стефи си няма й идея какво е направил Бил.
Също така явно Амбър и Рик ще имат нещо като връзка : Амбър ще нарисува модели,а Рик ще ги представи във Форестър като негови и Ерик и Стефани ще бъдат впечатлени от тях без да знаят какво става.Рич смята че рик има скрит мотив.Брук се тревожи че ще има скрита борба за власт между Рик и Рич.Брук знае за плана на Рик и той я моли да го пазе в тайна.......
Май Брукито пак ще предаде Рич Thinking

Общи условия

Активация на акаунт