Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на всички за палците и куража, който ми давахте през цялото време - обичам ви  txtloves
Резултата е 0. Те първа ще видим какво ще предприемаме.

Успех и късмет на всички ви! Praynig

Съжалявам Анджи! Сигурна съм, че ти предстоят много успехи в бъдеще, стискам ти палци и дано коледните и новогодишни празници ти донесът най-желания подарък.

# 166
  • Пазарджик
Анджи, съжалявам Hug

# 167
Анджи spoko.Така е било писано .Нали само силните минават през изпитания.Ти си точно такава силна жена.Стискам палци и вярвам че съвсем скоро ще ни зарадваш.
Ками,стискампалци милА.Кога ще е контролната спермограма ,решаващата?Този път всичко ще е наред .
Дребосъче,ти как си?Как мина хистерото?
Плодче,стискам палци за теб .
Хайде и от мен много вълшебен прашец за всички .

# 168
Анджи, Hugсъжалявам много мили4ка,бъди силна,ще успееш следващият път Praynig
Дребосъ4е,как си?
Ками,плод4е Hug Hug Hugи за вас.

Аз съм добре,4акам с нетърпение следващата среща с доки,за сърчицето Praynig
п.п.да ние жив и здрав доктора и да продължава да ни радва само с добри новини    bouquet

# 169
Анджи съжалявам мила  Hug Пожелавам ти в най-скоро време да ни се похвалиш   Praynig

Момичета благодаря ви за стиснатите палци,   bouquet  вчера мина хистерото, но все още бях изтощена от упойката и не можах да пиша. Днес съм доста по-добре и влизам да се отчета.

Пиша, трия, пиша, трия,  уфф днес нещо не ми върви писането 

# 170
Благодаря ви, момичета   bouquet Hug  bouquet

# 171
  • Пловдив
Съни, успех на прегледа. Мъжа ти с теб ли ще е ? Ако не е запиши с телефона пулса на бебчо да го чуе после.
Дреб, хайде с Ивчето и Ками сте стедващите.
Моята пункция е утре, стискайте палци мили мами.

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 12:33 от plodche

# 172
Анджи и аз така се чувствах,но това ни прави силни,да постигнем мечтите си наистина много съжалявам,но бъди силна мила и напред.моя трябва да ходи в петък да дава спермограма дано всичко да е наред и ние да започваме че много време мина,аз не спирам да вярвам и знам че ще имаме бебчето което си ме чака някъде да си го прибера на топличко.plodche стискам палчета да имаш най хубавите яйчица Hug Hug Hug

# 173
Анджи съжалявам много за теб Sad Дребосъче радвам се, че всичко е минало и си се възстановила.Съни мила и аз да бях на твое място нямаше да имам търпение за прегледа. Ще ти стискам палци. Плодче спокойно за утре, сигурна съм че пункцията ще мине като по вода Hug
Стискайте и за мен палци, утре и аз съм на лекар за да проверят дали съм успяла да излекувам бактерия.Много се притеснявам, дано да са се махнали, за да не ми спънат началото на стимулацията. Моля Ви да се молите за мен, че сега много ми е нужно. Благодаря Ви. Hug Simple Smile Hug

# 174
  • Пловдив
Ивче, ако това те успокоява аз и в момента съм с ентерококи. Ставрев знае и ми даде зелена светлина. Ако ти е наред имунната система, сигурно вече ти е чиста микробиология. Освен това чиста не означава стерилно чиста, винаги има по някой микроб, но когато са повечко отколкото трябва и резултата излиза положителен. Аз много се тормозих че постоянно сменях ентерококи с е.коли, като премахмен едното, другото цъфва.
А относно стимулацията ако ти е полезно, в ексел мога да ти пратя на кой ден, какво сме правили като инжекция с доза и изследвания на хормони.

# 175
Охх Плодче много съм притеснена. За теб знам, че голям зор изкара и ти с тези досадни бактерии. Дано наистина да излезнат хубави резултати. Много ще се радвам ако ми изпратиш на лична тази табличка. Аз дори сега си препрочетох едни твои съобщения от преди до мен,и си следя до къде съм стигнала. Така, че наистина ще ми е полезна табличката. Ако не те затруднявам, пращай. И утре да си много спокойна, за да мине всичко по план Hug

# 176
Плодче имаш стиснати палци и от мен, всичко ще мине гладко   Praynig Hug
Ками ще имате подобрение и ще почнете съвсем скоро - ще видиш  Praynig Hug
Съни, сигурно си много развълнувана, ще чакаме новини след прегледа  Hug
Ивче, разбира се че сме с теб и стискаме палци, айде да си "изгонила" бактериите и да имате зелена светлина  Praynig  Hug
Пантерка мерси за прашеца  Wink

# 177
 Hug Всички от сърце!!!!
Много успех и чакаме хубави новини от всяка една!
 Praynig Praynig Praynig

# 178
  • Пловдив
Благодаря на всички, много сте милички. Утре ако се добера до комп ще пиша как е минало.

# 179
Хайде, пишете, чакаме положителни тестчета...  EFP
 Heart Eyes Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт