Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 293
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Пазарджик
sali69 здравей Simple Smile Не знам дали говорим за едно и също, но вчера лежах в клиниката с момиче, което правеше инсеминация с донорски материал. Дано съм помогнала и успех!
Момичета, чакам хубави новини  Peace

# 436
sali69 клиниката работи с донорски програми,знам го защото съм питала за една позната.

# 437
Ками,как мина прегледа днес?
Сали ,очакваме те и теб тук с хубави новини скоро.
Иве,колко дни си вече в стимулация?Стискаме ти палци с бебка.
Велка,започваш ли?
Лали,Плодче,дано този месец си приберете съкровищата в коремчетата.
На прегледа Ставрев каза че ще си имаме мъничка принцеса,растем ,всичко е ок .Ама в последствие ми с еобадиха от лабораторията да ми сервират че имам завишени кръвни незнам си какви показатели Sadи аз сега съм притеснена,след седмица ще ги пускаме да видим има ли проблеми.

# 438
Благодаря моми4ета ,желая щастие и късмет на вси4ки ви Hug

# 439
Момичета, отново имам нужда от вашите стиснати палци.  Hug Днес ми дойде цикъла и утре доки ме вика за преглед в Селена. Дано да няма пречки и да започнем. Късмет на всички и стиснати палци и от мен. Дано успеем...  Praynig Hug

# 440
Здравейте момичета, и аз имам нужда от вашите стиснати палци. Утре и аз съм на преглед , за да видим дали ще започваме стимулацията.

# 441
  • Пазарджик
Гига, Елина, имате стиснатите ми палчета Simple Smile Успех!
Пантерка, честита ти кукла Hug Да е хубава като майка си Simple Smile

# 442
Пантерка, чудесна новинка за пола на малкото човече - малка госпожица. Не се притеснявай за кръвните резултати. По време на бременност е нормално в женския организъм да стават някои анормални неща, които не са непоправими и всичко ще се коригира от доки с необходимите лекарства.
Гига, Елина, успех и на двете ви!
Аз още си чакам лелката, за да видим ще има ли трасфер или не. Четох някъде, че на някои момичета вторият цикъл след стимулация им закъснявал с 30-50 дена. Дали е така, обаче, не знам?! Ако има момичета с опит, моля за техните коментари!

# 443
  • Пловдив
Лали, на мен 2-я цикъл ми беше 35 дена.

# 444
Пантерка, честити ти розови гащи. Започнах стимулацията днес ми беше 2 ро  боц.
Лали не се притеснявай за цикъла, с толкова закъснява ако се била по дълъг протокол заради блокажа. Ти по какъв протокол беше.
Утре съм в 9.20 за боц.

# 445
Пантерка честита кукличка миличка. А на мен Ставрев ми каза да започна от другата седмица да ходя при техния психолог,защото аз му казах че имам проблеми със съня,и не се чувствам добре за да сложим мразчовците.за последния ми опт ми каза че не е имало причина да не стане,и сега след 2 месеца ще ми правят някакви изследвания,които били допълнителни за да разберат защо не става работата.аз вече толкова се уплетох, че незнам.ами щом трябва ще ходя на психолог,той доки казва че от последния опит много съм се разстроила,и това явно ми пречи на съня.незнам момичета,какво става вече. newsm78

# 446
giga82 всичко ще е наред,стискам ти палчета.Лали Плодче този месец сте вие да провлачете краченца. Hug Hug Hug

# 447
  • Пловдив
Аз все още лекувам гадини. Да видим вторник дали пак ще се изолират.
Велка, Лали, Ивииии, Гига пожелавам успех на всяка една от вас. Чакаме хубави новини !
Ками, Ставрев добре те е посъветвал. Четох за жени посещавали психолога на Селена, бяха останали много доволни !
Пантерка, най-красивата госпожица да имаш - това ти пожелявам от сърце !

# 448
  • Пазарджик
Ками, отиди при психолога. Аз, когато загубих бебчето си лятото, първата ми мисъл беше да правя зет веднага, но Ставрев каза - не става, отидох след месец и мислех, че съм готова, но се разплаках в кабинета му... тогава мислех да ходя при психолог, но месецът беше отпускарски и нямаше как... Отидохме на почивка, после на втора, мина време и се възстанових до колкото може, но определено щеше да ми е по-лесно да мога да поговоря с някого, освен със съпруга си, пред който само плачех и той се беше видял в чудо с мен. Хубаво е, че сама усещаш че нещата не са ок, а за опит трябва да си спокойна Peace
Лали, нормално е да ти закъснява толкова след стимулация Simple Smile

# 449
Аз още си чакам лелката, за да видим ще има ли трасфер или не. Четох някъде, че на някои момичета вторият цикъл след стимулация им закъснявал с 30-50 дена. Дали е така, обаче, не знам?! Ако има момичета с опит, моля за техните коментари!
Лали,добре, че попита ти, за да се успокоя и аз, понеже вече ми е 32 ден и чакам цикъла, бях се притеснила. Но щом се случва в повечето случаи, и ние не сме били от изключенията. Явно има още за чакане Simple Smile
Пантерка, страхотна новина за малката кукла, дано и с изследванията всичко да се нормализира.
Гига,най-после дойде и твоят старт,дано всичко се нареди, да започнеш и да приключиш с най-хубавата новина твоя опит  Praynig
Късмет на всички и големи  Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт