Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 130
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Плодчееееееееееееееееееееееееее, най-после се появи на хоризонта! Hug Hug Hug
Иветод, ти май беше с пресен трансфер, нали? Ще пробвам начина за справяне със запека при всички положения, защото не се издържа по 3-4 дена. Peace
Иветод, ти с колко бебета си сега?
Джордж, ти не мисли, кога колко ще замразят, защото това е работа на ембриолога. И мен ме отложиха заради висок прогестерон и макар да бях готова още на първия цикъл, аз самата не исках, понеже идваха коледните и новогодищните празници. Реших да си ги прекарам спокойно и да си почина малко.  bouquet

# 616
  • Пазарджик
Лали, няма да ти се наложи друг трансфер, не се настройвай така отрицателно още от сега Naughty
Иначе моите всички са замразени на по 3, така че 3 трябва да е минималната бройка newsm78, но пък ако се оплодят само две примерно и се наложи да ги замразят, нали тогава ще са 2...

# 617
На мен Ставрев защо така ми каза? newsm78
Пък и моите са един такъв нечетен брой.

# 618
  • Пловдив
Лали, на мен Ставрев също ми каза че минимума е 4 броя. Моите са точно толкова. Хората са преценили според ситуацията, на колко места да ги съхранят, за да няма после изненада при размразяването.
Но ти сега си имаш бебчета, затова не мисли за друг трансфер, защото няма да ти трябва.
Белоснежка, успех пожелавам и на теб !   

# 619
Момичета , при мен ЦС се отлага за другия месец . Днес показах на д-р Минев МБ от другия лекар , той ме прегледа и каза че имам все още течение и сега ще пия антибиотици , ще слагам глобули и ще правя промивки. Само не разбрах промивките всеки ден ли да ги правя или след като свършат глобулите? Ако някой има опит да сподели (промивките са с Гинелакта)
И следващия месец пак ще ме прегледа и ако всичко е ок ще направим снимката.
Да знаете че ви стискам палци на всички до една  Hug

# 620
  • Пловдив
Niq_23 аз съм правила профилактика след раждането, защото през цялата бременност и имах една Кандида, която не се повлияваше от лечение, явно заради различното рН на средата. Та тогава правех промивката и след това слагах глобулите. Но като свърших глобулите, продължих ли с промивките.....Не помня.  Thinking

# 621
Момичета , при мен ЦС се отлага за другия месец . Днес показах на д-р Минев МБ от другия лекар , той ме прегледа и каза че имам все още течение и сега ще пия антибиотици , ще слагам глобули и ще правя промивки. Само не разбрах промивките всеки ден ли да ги правя или след като свършат глобулите? Ако някой има опит да сподели (промивките са с Гинелакта)
И следващия месец пак ще ме прегледа и ако всичко е ок ще направим снимката.
Да знаете че ви стискам палци на всички до една  Hug
Аз преди инвитрото правех твоята схема. И моя д-р е Минев. Спомням си, че 10 дена всяка вечер правих по 2 д. душа с Гунелакта и веднага след това слагах гроболите(мисля че бяха-клотрмазол и гуналгин, но не съм 100% сигурна). Веднага след това си лягах. А за ЦС не я мисли, дори неможе да се нарече манипулация. Wink
Дано съм ти била полезна, но ако имаш съмнения се обади на Минев за да си сигурна.

Ех, душички, при някоя от вас бавило ли се е обаждането за замразени ембриони: брой, качество и т.н.? - защото при мен се обадиха само на следващия ден след пункцията и ми казаха, че имаме оплодени 10 - и до там. Вчера се обадих да питам, но никой нищо не ми каза нищо, записаха ми телефона и казаха че ще се обадят, ама то е вече 6 ден от пункцията. Дали всичко е наред!? - незнам и много се притеснявам.  newsm78

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 09:39 от giga82

# 622
Гига, обаждай се да ги притесняваш, наистина доста време е минало. И аз в началото така се обадих 2 пъти и като бях малко по-настоятелна, ембриолога ми се обаждаше поне 3 пъти после. Да ти пратя телефона му на лични, ако го нямаш.

# 623
giga82, вчера писах по същия въпрос- за ембрионите и как стоят нещата. Явно двете с теб вървим заедно в манипулациите. На мен, а и на другото момиче с което бяхме заедно на пункцията, също се обадиха само на следващия ден. Вчера звънях и ми казаха, че днес ще има информация- вече 6-ти ден и че ще ми звъннат. Но както ми отговориха момичета от темата, ембриолозите си знаят работата и трябва да сме търпеливи и да не се безспокоим напразно Hug  Hug

# 624
george_80 аз преди малко звъннах на ембриолога и той ми каза, че бластоцити нямаме замразени, защото не са преживяли до замразяването на 5 ден, а за другите каза че ще ми се обади след малко, защото тъкмо взимал протоколите от нашите пункции. Затова очаквай обаждане и ти днес. Дано всичко да е наред.

# 625
Дано да са оцелели повече!  Hug Praynig Стискам палци и за твоите мъничета!

# 626
Giga и на мен така мила, само ми звънна д-р Джоголов на следващия ден да ми каже колко са оплодени. После никой повече не се обади. Притеснявах се доста, и така дойде време за прегледа след пункцията. Като отидох Ставрев ме прегледа и тогава го попитах, и той ми каза,че са си замразени всичките.И аз му викам:това добре ли е,така ли трябва да е? И отговорът му беше, че това било идеялно и се усмихна Simple Smile
Лали, аз мила днес се връщам от преглед и ми изписаха лекарствата и лепенките за подготвка за трансфера. Почвам ги от днес и в началото на другата седмица отивам на контролен преглед и да видим, дано всичко да е наред. Simple Smile
От там нататъка незнам какво следва. На кой ден ви правиха трансферите. Колко дни пихте лекарствата.
Поздрави на всички, за да не ви изреждам и прегръдки Hug  Heart Eyes Simple Smile
Плодчеее Hug  bouquet Simple Smile Heart Eyes

# 627
Гига, Джордж, ако вие самите не се интересувате, няма кой да ви се обади повече. Масово практикуват така - обаждат се, за да кажат само бройката на оплодените и дотам. После вие трябва да ги безпокоите. На мен не ми се наложи, защото при обажданията ми все се свързвах с ембриолога, та получавах отговор на въпросите си.  Simple Smile

# 628
Намерих начин да се поинтересувам, но резултатите не са такива, каквито се надявах. Явно в Селена има практика по- голямата част от ембрионите да се оставят до 5-ти ден, да достигнат фаза бластоцист, но както и при гига, така и при мен не са оцелели. От 9 оплодени яйцеклетки, сега имам 4 замразени ембриона (поне да бяха разделени на 2). Малко съм афектирана... Сега опитът ми се свежда до 1 ЗЕТ, а все пак си го финансираме сами, а и надеждите ни никак не са малки. Охх, извинявайте, че ви залях негативизъм! Все пак ще се моля това да е моя опит и да е успешен Praynig

# 629
  • Пловдив
George, не съжалявай и не ги мисли тези, които не са преживяли. Ембриолозите са направили това, което е най-добре. Имаш 4-ки замразени и те ще са твоите деца.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт