Отговори
# 435
Успех с теста january Simple Smile - най-важното е да си спокойна и да не се притесниш.
И аз не четях в последния момент, че голяма каша ставаше и се обърквах #Crazy

# 436
Patilanka - опитах се да ти отговоря на запитавнето, но ми казва, че трябва да си изтриеш някои от личните съобщения за да можеш да получиш ново.

# 437
СРЕЩАТА СИ НИ ОСТАВА: НА 05.11.2011 ГОДИНА В Ресторант-пицария Каристо ОТ 11 ЧАСА. ЗАПАЗЕНА Е МАСА ЗА 15 ЧОВЕКА ( С ОСТАВЕНО КАПАРО = 20.00 ЛЕВА) НА ИМЕТО НА СТАНКА ПЕТРОВА.  МАСАТА ЩЕ Е ДО БАРА - ПОНЕ ТАКА МИ КАЗАХА.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 17:54 от tania_burgas

# 438
СРЕЩАТА СИ НИ ОСТАВА: НА 05.11.2011 ГОДИНА В Ресторант-пицария Каристо ОТ 11 ЧАСА. ЗАПАЗЕНА Е МАСА ЗА 15 ЧОВЕКА ( С ОСТАВЕНО КАПАРО = 20.00 ЛЕВА) НА ИМЕТО НА СТАНКА ПЕТРОВА.

Е, Танче, браво - това е тежката дума! Само не разбрах СТАНКА ПЕТРОВА хайдушкото ти име ли е или него ползваш винаги при резервации по кръчми, барове и дискотеки?
И си коригирала най-сетне лентичката ти, нали?

# 439
Танче - там сме Simple Smile. Ще търсим Станка Петрова

# 440
Честно да ви кажа малко се смутих покрай таз среща с това дето обсъждахме мястото, дано няма сърдити, че то се промени и не зачетохме гласуването:))

# 441
Здравейте момичета!
Радвам се ,че сте добре.... За срещата аз умишлено не съм гласувала, понеже ми е все  едно къде ще се срещнем, така или иначе моят мечок ще ме докара, аз вече изобщо не ставам за шофиране, коремът ми е доста голям и  като си дръпна седалката навътре познайте дали стигам педалите, а и  сега не ми е много разумно да се движа много , много.... Казвате , че предният път ви е харесало на това заведение, ами окей...  Peace

# 442
СРЕЩАТА СИ НИ ОСТАВА: НА 05.11.2011 ГОДИНА В Ресторант-пицария Каристо ОТ 11 ЧАСА. ЗАПАЗЕНА Е МАСА ЗА 15 ЧОВЕКА ( С ОСТАВЕНО КАПАРО = 20.00 ЛЕВА) НА ИМЕТО НА СТАНКА ПЕТРОВА.  МАСАТА ЩЕ Е ДО БАРА - ПОНЕ ТАКА МИ КАЗАХА.

На мене някой ще ми обясни ли как да го намеря?

# 443

На мене някой ще ми обясни ли как да го намеря?

Това е адреса на заведението: http://burgas.zavedenia.com/908/%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D … 1%81%D1%82%D0%BE/

Намира се между високите блокове до Сарата в Славейков. Ако знаеш сградата на ВИК - срещу нея има един голям паркинг зад бл.48. Спираш там, ще видиш една нова кооперация - а заведението е в тази кооперация Simple Smile

# 444
  • Бургас
И този път се почерпете и заради нас на срещичката, че ние пак ще си лежим, както обикновено Simple Smile
Ей, мами, Аничка как ли е, не е писала скоро?

# 445
  • Където морето целува небето...
Бонбонче и аз за Аничка си мислих днес, че и във Фейсбук не се вясва. Дано всичко да е наред  Praynig.
Чухте ли, че сега искат и отпуските за едната или двете години да ни орежат нашите умни политици и финансисти?
И още нещо - в сайта на ДМ пуснаха инфо, че скоро ще има салса и латино танци за бъдещи мамчета. Мисля, че ще е невероятно забавно.

# 446
A, JENKA,ти направо ме хвърли в дълбок размисъл,значи като ми порасне корема ще опира във волана,като дам седалката назад няма да стигам педалите newsm78аууу,ужас,това не може да се случи и в най-големия ми кошмар,че кво ще правя без кола????

# 447
tania_burgas готово, изтрих си съобщенията, дано сега да мога да получа твоето.

Аз също съм сигурна за срещата, ще се радвам да ви видя в събота.

# 448
А, KRIS72, това с волана и шофирлъка си е индивидуално - аз още успявам да се наместя удобно между волана и седалката, а не остана много - в началото на 8-ми месец съм. Е, вече не дърпам напред-назад седалката, за да си стигам педалите добре, ама променям положението нагоре-надолу, че да има достатъчно място. А не мога да кажа, че някога съм била финна - освен беба към волана се мъдри и пухкавото коремче отпреди бремеността! Тъй че, може и да имаш късмет до края да си караш. Аз даже се чудех дали, ако се случи мъжо да е извън Бургас, а тръгна да раждам, ще мога ли сама да се извозя до родилното или да не експериментирам. Щото, ако нямам силни контракции, какво друго би могло да ме спре?
Suzito85, сетих се и за твоята дилема с дрешките от няколко дружки - ами и на мен три приятелки ми дадоха дрешки и за да си ги различа после, отвътре им приших по едно възелче от конец в различен цвят. Няма гаранция, че конеца ще оцелее при всичките пранета, ама другото, за което се бях сетила беше - да снимам всички дрешки и после да ги разпознавам, но ми се стори по-неудачно. Ако на тебе друго ти хрумне - споделяй, може да се възползвам и аз!

# 449
  • Където морето целува небето...
Крис, Януари това с колите верно е проблем. Януари ти си висока и затова си стигаш педалите. Ама ние какво да кажем. Като почнат да ни пречат коремите няма да ни стигат крачката. Аз с моя стърчащ корем си се събирам, но мнооого трудно излизам от колата. Ако някой ме гледа ще си умре от смях.
За дрешките - аз се чудя дали ще ги ползвам и затова не го мисля още... Иска ми се бебо да е с новички дрешки. Аз ли съм голяма претенция, но не са ми на сърце много, много. Има 3-4 неща от една торба, които евентуално и аз бих купила и с които бих го облякла. Общо взето се различават от моят вкус. Стават си за из нас поне.

Общи условия

Активация на акаунт