Отговори
# 465
Добро утро, момичета  Hug
Аз сега ставам, напоследък ми е такава системата  Laughing възползвам се да си правя каквото си искам все още  Whistling  Иначе, си викам - Сузито що не писа, че ще ходи, нали и аз им предлагах и си търсех компания за там....  ако знаех предварително, щях да стана и да отида. Сузи, да пишеш на каква тема беше и подробности..

За закона за колана и аз ще гледам да разбера как стоят нещата точно ( за пред полицаите де, иначе аз си знам за мен, че няма да слагам, щото така съм преценила) . Ако януари или някой друг ме изпревари, да пише   bouquet

Хайде, приятни разходки и лек ден на всички  bye

# 466
Здравейте мамчета:)

Времето е страхотно за разходка. току що се прибрах от пазаруване на разни неща за в къщи. Хапнах и сега ви изчетох. То и вчера времето беше страхотно и с милото се разходихме, защото почиваше. Да ви кажа незнам дали знаете, но в една уличка, която се намира в страни от Кръснодар намерихме един детски магазин. Имаше доста неща за новородени, а и магазинерката беше много любезна. Разопакова ми и ми показа доста неща. Купихме си от там едно одеалце - казват му май порт бебе. То е с цип в средата и копчета тик так, ако се сещате, също купихме едни панталонки и чорапки. Само не мога да ви кажа как се казваше магазина  newsm78

СРЕЩАТА СИ НИ ОСТАВА: НА 05.11.2011 ГОДИНА В Ресторант-пицария Каристо ОТ 11 ЧАСА. ЗАПАЗЕНА Е МАСА ЗА 15 ЧОВЕКА ( С ОСТАВЕНО КАПАРО = 20.00 ЛЕВА) НА ИМЕТО НА СТАНКА ПЕТРОВА.  МАСАТА ЩЕ Е ДО БАРА - ПОНЕ ТАКА МИ КАЗАХА.

# 467
Таничка, магазина до Краснодар е Тоболино. От там купихме на малкия столчето за хранене. Вярно е, че продавачките са любезни, дано навсякъде са такива. Simple Smile Хубав ден от мен.

# 468
  • На морето!
За колана да кажа, че има здравословни състояния, които освобождават от задълженията за колан- едно от тези състояния е бременност. Това го казвам със сигурност. Спирали са ме вече полицаи и аз съм била без колан, дори преди да ми личи, никога не е било проблем. Относно големината на корема и възпрепятстване на шофирането- при мен няма проблем, голям ми е корема, според всички изглеждам като в 9ти месец, краката ми не се супер дълги, но спокойно си стигам педалите, без да опирам корема- всъщност има още много място м-у корема и волана. Единствено облегалката си пускам по-назад, за да ми е по-удобно. Явно, обаче, повечето хора са скептично настроени към бременните шофьорки, дори един клиент преди малко ми обясняваше, че ми забранявал да карам, толкова било опасно! Като го попитах защо не ми отговори, но за мен шофирането е единствен вариант за придвижване- градския транспорт е абсурд да ползвам, поне не и ако не съм много притисната от обстоятелствата, а пеш не мога да вървя.
Да дам и малко отчет- утре съм на ФМ във Варна, последна 3та преди срещата с бебето, довечера ще закарам детето при едната баба, утре при другата и през целия уикенд ще сме младоженци, т.е. ще се наспим, нагледаме на филми и намързелуваме. Освен това ще ядем и пици на Годзила- нямам търпение.
За дрехите- аз предавам нататък всичко, което са ми дали, но ние сме в един приятелски кръг и само препредаваме торбите, като сортираме- прибавяме нови и изхвърляме захабените. Аз накупих някои неща и в момента имам към 40 гащеризончета, 20 бодита и около 5-6 роклета, да има късмет да е момче.
Та това е от мен, отивам да доработя и да си ходя, утре ще се включа с актуално инфо за бебето и майка му. Приятно изкарване на срещата и да пиете една цитронада за мен.

# 469
Аз само да потвърдя,че утре ще присъствам. Laughing
Менинка,лек път утре и да се върнеш с добри новини.При кой доктор си на ФМ?

# 470
  • Бургас
Аз само да потвърдя,че утре ще присъствам. Laughing
Менинка,лек път утре и да се върнеш с добри новини.При кой доктор си на ФМ?

Деси, с баткото ли ще бъдеш ? Аз се очертава да съм сама с Йоан и се чудя, дали да си го причинявам  newsm78

# 471
  • Където морето целува небето...
Alexa не съм разбрала, че се интересуваш за тези презентации. Знам, че Сабинка търсеше компания за лекциите в ДМ. Аз си ходя на тях, а тук се случи извънредно. Една колежка е при Дорийска и тя ме нави. Имаше представител на НУК и жената направи двучасова презнтация на продуктите им. Мисля, че беше много полезно, но съм се насочила (и купила пълен комплект) към друга марка. Според представителката са най-добрите, но кой както си реши за себе си. Говори за кърмене и продуктите им в негова помощ, после за шишета и биберони, за залъгалките и после за полезните уреди. Имам и подарък - подплънки за кърма и много сладък каучуков биберон, синичък с Йори.
После имаше презентиране на столчета за кола и колички на Kiddy. Марката ми беше непозната, но имат много хубави неща. Количките им са почти 1 към 1 с моето АВС, но по - леки. Покарах малко една и наистина се движи като тях. В понеделник ще ходя пак да ги гледам в Бамболиното, че ми изникнаха въпроси.
Столовете от 9 до 36 кг. са уникални, но са от порядъка на 500 лв.

# 472
Здравейте, момичета!
Записвам още едно коремче (с мома или ергенче) за Бургас  Grinning Hug
И аз бях днес на срещата в НИКО, много полезна информация, удоволствие е за мен да присъствам на тези срещи  Wink
Пожелавам на всички лека, красива  и безпроблемна бременност!!!  1swing

# 473
  • Където морето целува небето...
sunnynevi добре дошла.  Лека бременност и на теб.
Да не беше с лилава туника?

# 474
Не, Сузи - със сива и бели кецове, но косата ми вече е по-къса и едва ли ще ме познаеш по снимката  Joy
Ще сложа в най-скоро време по-актуална-обещавам  Wink
Благодаря ти за хубавите пожелания, хубава вечер, миличка  Grinning

# 475
Гери,без баткото ще съм(на мач са с таткото).
sunnynevi,добре дошла при нас и лека бременност. Peace

# 476
Имам въпрос   Flutter
Препоръчайте ми някоя счетоводителка(любезна:)), с която да поговоря относно майчинството???
До декември съм на борсата и след това трябва да си плащам осигуровките.Принципно има кой да ме назначи на работа, но имам някой въпроси  newsm78
Благодаря предварително!  Hug
П.С
Хубава тема по UTILISIMA  Wink

# 477
sunnynevi, честито ти коремче. Лека бременност ти пожелавам.

А на тези лекции как се ходи - плаща ли се, кога са. Кажете, че аз съм тотално зле в това отношение.

Черпя ви с едни палачинки. Досега се вихрих  с тигана chef.

# 478
Alexa не съм разбрала, че се интересуваш за тези презентации. Знам, че Сабинка търсеше компания за лекциите в ДМ. Аз си ходя на тях, а тук се случи извънредно. Една колежка е при Дорийска и тя ме нави. Имаше представител на НУК и жената направи двучасова презнтация на продуктите им. Мисля, че беше много полезно, но съм се насочила (и купила пълен комплект) към друга марка. Според представителката са най-добрите, но кой както си реши за себе си. Говори за кърмене и продуктите им в негова помощ, после за шишета и биберони, за залъгалките и после за полезните уреди. Имам и подарък - подплънки за кърма и много сладък каучуков биберон, синичък с Йори.
После имаше презентиране на столчета за кола и колички на Kiddy. Марката ми беше непозната, но имат много хубави неща. Количките им са почти 1 към 1 с моето АВС, но по - леки. Покарах малко една и наистина се движи като тях. В понеделник ще ходя пак да ги гледам в Бамболиното, че ми изникнаха въпроси.
Столовете от 9 до 36 кг. са уникални, но са от порядъка на 500 лв.

Сузито, в някоя от предните теми ви бях пуснала линк на това училище за бременни, защото ми харесаха някои от темите  Sunglasses , но доколкото разбирам, било е презентация на определени марки по-скоро Wink

Добре дошла на sunnynevi   bouquet  Не мога да дочакам Танчето да се включи, затова те почвам аз  hahaha  - Имаме традиция всяка нова мама тук в началото да се представи по някакъв начин - би ли написала на колко си години, в коя седмица си, кой/кои лекари ти следят бременността, как протича самата бременност, първа бременност ли ти е това, от кой комплекс си и каквото друго се сетиш да ни споделиш  Hug

# 479
Здрасти!
Добре дошла на новата мама - sunnynevi   Hug
Айде да идва утре, че вече нямам търпение да ви видя!  Laughing
Копирам по-долу извадка във връзка с коланите от
ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА, последни изм. ДВ. бр.48 от 24 Юни 2011г.
Чл. 137а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водачите и пътниците в моторни превозни средства от категории M1, M2, M3 и N1, N2 и N3, когато са в движение, използват обезопасителните колани, .............
(2) Могат да не използват обезопасителни колани:
1. бременните жени;
………………
Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) За нуждите на типовото одобряване пътните превозни средства се делят на следните категории, ...........
2. категория М - моторни превозни средства, които имат най-малко четири колела и са предназначени за превоз на пътници........:
а) категория М1 - моторните превозни средства за превоз на пътници, в които броят на местата за сядане, без мястото на водача, е не повече от 8;
б) категория М2 - моторните превозни средства за превоз на пътници с повече от 8 места за сядане, без мястото на водача, с технически допустима максимална маса не повече от 5 тона;
в) (изм. - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) категория М3 - моторните превозни средства за превоз на пътници с повече от 8 места за сядане, без мястото на водача, с технически допустима максимална маса над 5 t;
3. категория N - моторните превозни средства, предназначени за превоз на товари, които имат най-малко четири колела, към които спадат:
а) (изм. - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) категория N1 - моторните превозни средства, предназначени за превоз на товари, с технически допустима максимална маса не повече от 3,5 t;
б) (изм. - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) категория N2 - моторните превозни средства, предназначени за превоз на товари, с технически допустима максимална маса над 3,5 t, но не повече от 12 t;
в) (изм. - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) категория N3 - моторните превозни средства, предназначени за превоз на товари, с технически допустима максимална маса над 12 t;

източник - http://lex.bg

Menina, успех за ФМ и да пишеш как е минало.
Танче, магазина до Краснодар и аз го посетих веднъж - харесах си и аз там едно порт бебе - беличко и мекичко - да не сте взели за Габи такова?
Ние ходихме с милото на кино. Гледахме "Островът": - е, нема такъв ТЪП филм. Едва издържах до края, ама нали аз имах невероятен мерак, все си виках - ей сега ще стане завръзката, ей сега ще стане интересно и накрая взе, че свърши. До сега само един път ми се е случвало от тъпотия да си тръгна по средата на филма, но определено и днес трябваше да го направя. Както и да е - не го препоръчвам на никого този филм...

Вчера пуснах първата пералня с бебешки дрешки и установих, че не ми стигат щипките - егати и дребосъците са - даже на котарака ще са малки тез дрешки, а как ще го обличам това бебе без да се счупи Shocked - дано ми се падне някое по-гъвкаво и устойчиво Joy
Сега отивам да псовърша нещо и после пак ще ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт