Отговори
# 495
В Сънчо също имаше порт-бебета по 34 лв.
А имаха и компекти за изписване на Aziz bebe, само с основните дрешки, без пелена пак някъде към 35лв. Тези комплекти бяха в интересни цветове, а не стандартните жълто, розово, синьо и резеда  Stop

Танче можеш ли да снимаш порт бебето, да знам дали да се разхождам до Кранодар   Praynig

GJK  - КАЧИЛА СЪМ НЯКОЛКО СНИМКИ НА ПОРТ БЕБЕТО В СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУКА, ЗАЩОТО НЕЗНАМ КАК ДА ГИ КАЧА ТУК  newsm78. ПОРТ БЕБЕТО Е НА Aziz bebe

# 496
  • Бургас
В Сънчо също имаше порт-бебета по 34 лв.
А имаха и компекти за изписване на Aziz bebe, само с основните дрешки, без пелена пак някъде към 35лв. Тези комплекти бяха в интересни цветове, а не стандартните жълто, розово, синьо и резеда  Stop

Танче можеш ли да снимаш порт бебето, да знам дали да се разхождам до Кранодар   Praynig

GJK  - КАЧИЛА СЪМ НЯКОЛКО СНИМКИ НА ПОРТ БЕБЕТО В СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУКА, ЗАЩОТО НЕЗНАМ КАК ДА ГИ КАЧА ТУК  newsm78. ПОРТ БЕБЕТО Е НА Aziz bebe

Танче, видях ги вече! Много ти благодаря, наистина е много хубаво  Hug

# 497
И фейсбук ли има темата?

# 498
  • Където морето целува небето...
И фейсбук ли има темата?

Дам. Прати ми как ти е профилът и ще те адна  Simple Smile. Да знаеш, че е тйна и никой не вижда какво се пише и публикува там.

# 499
И фейсбук ли има темата?

Дам. Прати ми как ти е профилът и ще те адна  Simple Smile. Да знаеш, че е тйна и никой не вижда какво се пише и публикува там.
Което ме подсеща да спомена,че всички пишещи тук са добре дошли там стига да имат желание. Peace

# 500
  • Бургас
Анито, браво за смяната на летните със зимните дрехи - аз още не съм го направила. Само съм измъкнала няколко блузки с дълъг ръкав. Ама освен, че ме мързи и не сме от най-зиморничавите. Вкъщи още нищо не е пускано да топли, а често сме и на отворени врати на терасата. Но ще трябва да я свърша тази задача до седмица време, че студа няма мене да чака.

Оф, то и ние хич не сме зиморничави, особено аз сега с тея блъскащи се хормони и потене - ама малката си иска градусите, а аз ходя по сутиен в нас и а е звъннал някой на вратата, а съм се потрошила да обличам каквото ми хване ръката. Последния, който ме свари в кофти ситуация беше жената дето засича водомера: звъни, а аз кърмя. Малката не ще да пусне, засукала така здраво, че рискувам да ми откъсне зърното. Станах с нея в едната ръка, с другата отварям, а съм наметната само с една кърпичка да не ми се вижда цицата /останалото ми покритие са боксерки и половин сутиен на другата гърда/. Жената така се втрещи, че сигурно повече няма да позвъни поне година в нас  Joy  Ама то нямаше как де се облека с малката на цицата, но бях супер смешна ... иначе сукалчето и голата гърда съм си ги скрила, пък дебелия задник и мазните бутчета, да не забравим и шкембето, дето кой знае кога ще му проличи, че вече отдавна не е бременно - не  hahaha

За шофирането - аз до последно си шофирах колата, даже денят преди да ме оперират обиколих целия град за отворен офис на SDI, че ми беше изтекла гражданската и мъжо се бъзика, че като закъснял от работа няма кой да внесе вноската за гражданската и утре - с такси на болницата  Mr. Green Как ми се иска пак да съм бременна, барабар с киселините и болките, контракциите и очакването ...  Blush замечтах се

# 501
  • Бургас
Добро утро!

Как сте?
Анито, гушкай бебеорана и не си мечтай да си бременна и с контракции  Simple Smile
Като поотрасне малко, можеш да сбъднеш тази своя мечта  Heart Eyes
Хайде, лек ден на всички ни и приятно изкарване на срещата!Ще чакаме снимки!

# 502
Добро утро. Laughing
Анито,много се забавлявах четейки те. Joy Joy Joy
Аз съм си в настроение още от снощи(нали ще си ви видя Heart Eyes).
Бонбонче,ще ни липсваш. Hug

# 503
  • Бургас
Такаааа, видях няколко качени снимки във фейса, сега се отчетете и тук да споделите как изкарахте и кога ще идвате и насам Simple Smile))

# 504
Бонбонче,бяхме голяма атракция с коремите. Laughing Laughing Laughing
Ще има още снимки понеже имахме доста фотоапарати.Аз май съм направила само една снимка. ooooh!После отидохме до "Аико"(аз си харесах кошарки).
Бяхме 13 на брой(но имаше място и за още коремчета). PeaceСамо едно не ми хареса(храната и компанията бяха супер)- масата не беше кръгла и не можехме да разговаряме всички помежду си. Laughing

# 505
Мамчета, усещам, че се разболявам след многото обикаляне днес. Какво мога да пия, за да пресека нещата навреме  Thinking  Осцилококциум??

# 506
  • Бургас
Добро утро!

Алекс, какви са симптомите?На първо време приемай чай с мед и лимон.То времето сега е много коварно, затова има и толкова болни.
Вчера никаква активност във форума няма, къде се позагубихте  Laughing
Хайде, лек на всички ни!

# 507
  • Бургас
Ох и аз тъка.. много болни явно има някакъв вирус. Както Шоколадово бонбонче каза чай с мед и сок от лимон, една хубава разтривка с ракия  Grinning последно време изгубих вяра в медикаментите..
Скорошно оздравяване на всички   bouquet

# 508
  • Бургас
Добро утро и от мен  Hug

Ох и аз тъка.. много болни явно има някакъв вирус. Както Шоколадово бонбонче каза чай с мед и сок от лимон, една хубава разтривка с ракия  Grinning последно време изгубих вяра в медикаментите..
Скорошно оздравяване на всички   bouquet

Само внимавай с разтривката с ракия, защото сгрява, а това хич не е препоръчително в момента  Grinning

# 509
  • Където морето целува небето...
Алекс може да вземеш Осцилококцинум ако е зле положението. Купи си и "Прополки" - тях поне можеш постоянно да смучеш. Много чай с мед и лимон. Ракията май не е много желателна, тъй като не е добре да се загряваме (както и горещият душ).

Общи условия

Активация на акаунт