Отговори
# 75
  • Където морето целува небето...
Моя много близка си поръча Loola от Англия с летен и зимен кош и стол за кола. Има чанта, комарник и дъждобран за кошовете и за стола за кола. Излезе и около 600 лв. без доставката, тъй като нейни познати я докараха насам. Тя я поръча от e-bay пак чисто нова. Явно тези колички много се продават навън. Предполагам тези потребителити правят нещо подобно. Ако може да я върнеш, ако не ти допадне нещо е супер.

# 76
  • Бургас
Поръчват ги от Англия, когато са на промоция и им излизат доста по-евтини, отколкото от тук да ги вземеш. От Декемврийската тема едно момиче си поръча Stoke  на промоция скоро, от сайта на Mothercare и наистина имаше доста гояма разлика в цената.

# 77
Момичета, ако имате някакъв здравословен проблем отивайте в София.
Една съученичка роди преди няколко месеца. Днес научих, че е починала от лимфон. За пореден път се убеждавам в некадърността на лекарите ни Sad Много ми е тъжно... Още повече за малкото бебче, което ще расте без майка си.

# 78
JENKA, аз имам приятелка, която от около 3г ходи при Миринчева. Знам, че прегледа при нея е 30лв и че се опитва да лекува/ако състоянието позволява/ с хомеопатични средства.
Vaniaa_bs, количките, които си линкнала са еднакви - виж я в някой магазин, макар че в Б-с изборът не е голям и пиши как ти се струва.
anichka.bs, това, което пишеш за съученичката ти е адски гадно. И за бебчето, и за семейството й, но доколкото имам идея с такава диагноза, направо се чудя дали и в София биха й помогнали.
Мами, дайте някоя идея за заведение, подходящо за следваща среща. Може да си я спретнем към края на окт', ама нали трябва да си изберем място - за непушачи и евентуално с детски кът. Някой бил ли е в Рубаят в Славейков - само го мернах докато минавах и ми се стори обширно и новичко. И за р-нт Анхиало/уф, пак в Славейков/ четох хубави отзиви. Някой ако може да сподели лично мнение.
При мен вече е решено. На 31-ви'окт ми изтича 180-дневния болничен и се връщам на работа за 2 дни. От сега се подготвям психически. Минах днес да ги предупредя, а шефката ми каза - добре, няма проблеми, ще ти намерим нещо да не скучаеш.

Забравих най-интересното: днес свекито мина на гости. Отдавна не сме се виждали. Та пита как сме, как е бебето и т.н. Име дали сме мислили и като разбра, че ще е Стефания/на сина й-мъжа ми Стефан/ беше малко неприятно изненадана. Вметна ми се уж деликатно за др.хора, че там бабата била предразположена да се занимава с внучката, защото била кръстена на нея. А аз я попитах, ако я кръстя на нея, мога ли като изляза от родилното да й я връча да я гледа?! #Crazy
После ни направи неколкократни забележки, че не можело и не трябвало от сега нищо да купуваме - всичко след раждането, а мъжът ми й заяви, че след като няма намерение да ни помогне финансово, ще си купуваме по малко от сега, за да се разпредели разходът като тежест във времето.
И така,... весело беше, ама усещам, че с годините се впечатлявам все по-малко и гледам ние с милото да сме си добре.

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 17:54 от january

# 79
  • Където морето целува небето...
Това с лекарите в Бургас не се ли изтърка вече  newsm78

Януари - може ли да остана безмълвна и да не коментирам г-жата  Mr. Green. Аз нали казах, че първо се пита какво ще е и после като се научи пола се почва с "ми как ще се казва". Колкото и някои хора да се опитват да обясняват, че нямат претенции, накрая все друго се оказва и има някаква горчилка. Ние затова решихме да пазим името в тайна, че не ни се слушат коментари. Е, като изключа, че вие го знаете, ама на никой няма да кажете  Whistling.
И двете заведение не са ми познати и няма как да коментирам.

# 80
January - и аз не мога да кажа нищо по въпроса за заведенията, защото не съм ходила в тях, а даже това Анхиало даже и не знам къде се намира  newsm78. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ много специлаен разговор сте имали със свекърва си. Ние за сега си нямаме проблеми и дано за нампред да е така. Макар че съм сигурна, че когато дойдат да ми помагат макар и за малко дни ще се изнервя, ама няма начин и те са бабите на дългоочакваното бебче:)

# 81
  • Бургас
january , на Рубаят кухнята не е, като за нас- слаба работа е  Mr. Green, там е по-скоро за пиячи. Анхиало не го знам, кой е  newsm78 поне не се сещам.

anichka.bs
, много неприятно е това, което се е случило със съученичката ти. Но според мен с такава диагноза и в София може да се стигне до фатален край  Tired Друг е въпроса дали е била диагностицирана навреме. Съжалявам, друго не мога да кажа.

Аз днес ходих на запис на тонове. За съжаление неможах да се видя с Душепеев, а и акушерката започна да приема родилка, когато вече трябваше да си тръгвам, че и на нея неможах да си задам въпросите. По принцип пулса на децата е ок 145, но на моменти се качва до 165. Когато е толкова висок, на какво може да се дължи- на контракции ли ?

Някой днес запазва ли час за Попов ?

# 82
Аз заведенията в Славейков изобщо не ги знам.
А проблема на болестта е късното диагностициране, като всичко останали...
Преди 2 години някъде едно 23-годишно момиче почина, защото докторът не е видял проблема с артерията, която снабдява бебетата с хр. вещества. Още се води делото.
Общо взето - търся винаги 2 мнение, защото съм си патила много, като гледам не само аз. Радвам се поне, че съм жива.

# 83
GJK, това със записа на тоновете не започваше ли в 9-ти мес, или ти от по-рано, защото с близнаци се води рискова бременност?

# 84
  • Бургас
GJK, това със записа на тоновете не започваше ли в 9-ти мес, или ти от по-рано, защото с близнаци се води рискова бременност?

Миринчев каза, че мога вече да ходя и аз тръгнах. И без това на толкова лекари ходя, че един повече или по- малко ....  Mr. Green

# 85
През колко време се правят записи? То ще е забавно да имам такава колекция у дома Simple Smile

# 86
  • Бургас
През колко време се правят записи? То ще е забавно да имам такава колекция у дома Simple Smile

Сега ми казаха след 10-на дни да отида, а като вляза в 9-я- всяка седмица.

Днес всеки втори пост е мой  Crazy

# 87
E,няма лошо! Гери,писах ти във fb да ми изпратиш тел. на козметичката Praynig
Аничка, това се отнася и за мен,мила,колкото и изтъркано да звучи-парен каша духа,две мнения задължително и достатъчно литература

# 88
За заведения в Славейков - Каристо не е лошо и Романса. Анхиало идея си нямам къде е, а в Рубаят все се каним да отидем и все не стигаме до там Simple Smile.

Относно коментарите за име - ама стига са се месили тия хора - те са имали деца и са си ги кръстили. Сега е наш ред да си ги кръщаваме, както сметнем за добре.

# 89
  • Бургас
E,няма лошо! Гери,писах ти във fb да ми изпратиш тел. на козметичката Praynig
Аничка, това се отнася и за мен,мила,колкото и изтъркано да звучи-парен каша духа,две мнения задължително и достатъчно литература

Пратих, и един роман за обяснение на мястото написах  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт