Отговори
# 120
Аз съм в болничен от 1.09, но още не ми е изплатен. Интересно ми е кога ще стане това ...

# 121
Наша приятелка роди и двете си деца при д-р Попов и през цялата бременност си ходеше при него. Не е ходила при друг доктор.

И аз нямам нужда да ходя при друг Simple Smile Имам му пълно доверие  Hug
Тя от Поморие ли е? А знаеш някакви подробности за ражданията - нормално или секцио, с упойка или без, ако нормално е родила? Нещо за условията и отношението в болницата?   bouquet

# 122

Аничка, вие внасяхте колички, нали? Ще ми кажеш ли на какъв принцип работите- т.е. аз трябва да си ви дам насоки за марка и модел и вие да намерите от там и да ми кажете какво сте открили или вие ми казвате какво има налично в момента и на какви пари и аз решавам? Питам, за да съм подготвена като дойде време за това.  Peace

според цената и критериите (кошчета за кола, дъждобран и т.н.) ти търся количка, обикновено за 1 бебе има голямо разнообразие и от марки - Сола, Инглесина, Греко и т.н. Когато се спреш на нещо моя приятел я купува и до 2 седмици пристига в България. Проблема е, че нямаме на склад тук колички. Не ми се иска да купим 20 колички и да се старая да ги пробутвам. Целта е каквото си харесаш това да бъде, защото във всеки момент има различни колички. Най-вече количките са от Англия, но можем и от Германия да внасяме.

# 123
Здравейте момичета:)

Преди малко ходиш при Гамишев за да говорим за секциото. Той ми каза, че ще направи всичко възможно да ме оперира той. Но за сега не можем да говорим за точно дата, защото все още е рано. Каза да отида отново при него към края на ноември месец, тъй като тогава ще си знае графика за декември. Не е на мнение бебето да се искарва по-рано. Хубаво е плацентата добре да си узрее и бебето да е достатъчно развито. Така че ще ме следи и той и ще решим по-късно коя ще е датата. Даже каза може да насочим дата примерно 22, но след като те прегледам и видя че плацентата все още не е узряла ще те върна.
Прегледа и бебето. Всичко ни е наред - тежи 1496г, пулс 142. В момента беше седалищно все още. Само че малко ме обърка вече Simple Smile. Защо ли - ами каза ми че му се вижда, че е момче  newsm12, но не на 100 % сигурен, защото така е застанало ( седалищно), че трудно се вижда. Доста го понатиска да се обърне, ама не. Така че май нашето бебе е решило да ни изнемада май  smile3521.
Другия месец от 07.11 ще се пробвам при Попов и ще видя какво ще каже и той:)

Хайде това е от мен:)

# 124
Наша приятелка роди и двете си деца при д-р Попов и през цялата бременност си ходеше при него. Не е ходила при друг доктор.

И аз нямам нужда да ходя при друг Simple Smile Имам му пълно доверие  Hug
Тя от Поморие ли е? А знаеш някакви подробности за ражданията - нормално или секцио, с упойка или без, ако нормално е родила? Нещо за условията и отношението в болницата?   bouquet

И двата пъти роди нормално, не живее в Поморие, а в Бургас/ Лазур. Не знам дали е била с упойка, последното и раждане е преди 2 години, не помня подробности, а и не съм се интересувала Simple Smile

# 125
Чудя се deyzi къде се покри, момиче липсваш ни разпиши се да не те мислим:)) Оздравя ли????
JENKA мила я кажи, какво става с твойте бъбреци, нали опалансцея имаше да не се е задълбочил проблема?
tania_burgas а сега, три пъти те четох докато те асимилирам, голяма муха ти е вкарал Гамишев, сега в синьо ще гледаш май:)) Гледай ти какви работи стават, сега ще чета дали Марков е объркал пола на някой, дали да очаквам изненади и при нас??????

# 126
Да  NIA.M шах и мат с пешката съм в момента  newsm62. Ама той ми каза, че не на 100 % сигурен, заради позата на бебчо. Абе каквото такова. Ще мислим две имена, ще се купуват неутрални цветове само да е здравичко. Ама сега няма да мога да купя лилава количка нали?  newsm12

# 127
Привет, момичета!
Да ви се похваля, че моето бебче си има вече количка.
Много съм доволна от покупката, отговаря на всички
критерии, които имах/а те не бяха хич малко/. Laughing
Марката е Mothercare.

tania_burgas-радвам се, че прегледа е минал добре.
И аз имам притеснения, че бебчо е седалищно все още,
всички казват "има време, ще се обърне", ама като знам,
дъщеря ми до последно не се завъртя и се наложи да
раждам секцио. Но пък каквото сабя покаже, да сме
живи и здрави. Hug

# 128
Paloma negra - честита ви количка:), страхотна е и  да си я ползвате със здраве. Да седалищно е все още, но аз така или иначе ще съм със секцио. Само въпроса в момента е - момче ли е или момиче  newsm62. Иска да ни изненада мъника ахххххххх.

# 129
Paloma negra - честита ви количка и от мен! И аз гледам количките на Mothercare, но ще видим /вие от тук ли е купихте или от сайта/.

Днес да кажа, като питах къде е плацентата и как е отговорът беше: на мястото си е. Много четете вие бременните....

# 130
Paloma negra - честита ви количка и от мен! И аз гледам количките на Mothercare, но ще видим /вие от тук ли е купихте или от сайта/.
Благодаря ви, много и се радвам. tooth
Купих я от магазина на Mothercare в Мола.

# 131
  • Бургас
Палома, честита ви придобивка!
Сабинка, голям майтап с въпроса и отговора за плацентата Simple Smile Ама ние питаме, за да сме спокойни дали всичко е наред, пък на докторите не знам защо все им е смешно или според тях задаваме ненужни въпроси.

# 132
Танче, и ние чакаме момче и му харесахме лилава количка със сиво, много е красива и пасва и за двата пола, така че не се тревожи за цвета, тъкмо е универсален и ако второто детенце е момиче може да се ползва отново. Simple Smile

# 133
Аз нарочно питах, тъй като ми казаха, че плацентата ми е ниско и трябва да се следи и реших да задам нормален въпрос и незнам как разбраха, че плацентата ми е там където трябва след като не ме гледаха с вагинален ехограф... Simple Smile. И другият месец пак като отида пак ще са циркове като почна да си прося и кръвните изследвания.

# 134
Днес да кажа, като питах къде е плацентата и как е отговорът беше: на мястото си е. Много четете вие бременните....

Еееей, що толкова се дразнят, че четем някои доктори не мога да разбера !! Едно време им е било по-лесно да излъжат нещо или да прикрият некомпетентността си май, затова..
На мен пък ми каза без да питам - предна е плацентата, не помня коя степен, ама била нормална. Тогава го питах- ще пречи ли, ако се наложи секцио, че е предна и ми каза- то ако се наложи да режем и през плацентата ще го направим, не се притеснявай за това...
Ако някоя мама знае нещо друго за предната плацента да пише, хубаво е да сме информирани  Peace

Палома Негра, Честита ти количка, много е хубава   Hug

Общи условия

Активация на акаунт