Отговори
# 540
  • Където морето целува небето...
Ванче, нямам идея в МБАЛ как е. Ако питаш мен отивай ако имаш контракции. Ти си и на термин и едва ли ще те върнат.
Мисля, че на лекцията в ДМ казаха, че като станат на 20 минути (постоянни) може да се оправяме и да тръгваме.

Стискам ти палци  Hug!

# 541
Здравейте,
На колко минути трябва да са контракциите, за да не ме връщат евентуално ако отида до болницата?  newsm78
Ванче HugНе мога да помогна,отдавна беше при мене.Аз бих звъннала на доктора си. PeaceСтискам ти палци. Peace
Гери,и на тебе. Hug

# 542
  • Бургас
Здравейте,
На колко минути трябва да са контракциите, за да не ме връщат евентуално ако отида до болницата?  newsm78

Мисля че, на около 5. Ти да не си решила да си нацелваш термина  Laughing
Стискам палци, Ванче !

# 543
  • Burgas, Bulgaria
на 5 минути трябва да са контракциите-етърва ми роди преди година и имаше уговорка с акушерка....така и каза-на 5 минути и идваш.....роди за 2 часа  Mr. Green
Ваня успех..... Heart Eyes

# 544
Много искам да го нацеля, ама ще видим. Ще засичам, снощи пак така имах и спряха по едно време и край.

# 545
  • Бургас
Мда, даже ако искаш изпий един но-шпа, ако не отминат - заминавай! Така беше казала една акушерка от МБАЛ, когато още вярвах, че ще ме огрее нормално да родя. А иначе и на 10 мин да отидеш няма да те върнат, ама по-удобно е да си понасяш болките у дома до на 5 мин отколкото в болницата!

# 546
Ох имах спомен,че е на 5 минути ,ама си викам да не подведа сега момичето.Леле всичко се забравя.Дано покрай вас си припомня. ooooh!
Ванче,всичко ще е наред.  bouquet

# 547
Аааааа, аз вече не се притеснявам, не ме е страх, искам да раждам. НЕ мога повече, много се изнервям, болят ме кокалите там долу, краката, като баба съм, не мога да се обръщам в леглото, боли, тюлен голям съм, корема не спря да расте. Още мога да се оплаквам, но спирам засега. Ако не родя утре ще продължа  Mr. Green
 Благодаря на всички за палците, стискайте да родя тази вечер, че в повече ми идват вече безсънните нощи  Shocked

# 548
Брей, то нажежено станало в темата!
За Ванчето добре, ама бебораните на GJK нека да почакат още.
Иначе за контракциите на лекцията наистина казаха, като станат регулярни на 20 мин да тръгваме към болницата, ама ако е за първо раждане и ще е в МБАЛ мисля, че и на 10 ина 5 мин става. Идеята за 20мин я подкрепям за Девата, защото си има малко път до там, пък и документите да се оформят. Иначе и на мен ще ми е по-добре да си търпя болките у дома, отколкото в болнична обстановка.
Но ако става въпрос за второ, трето и т.н. раждане - аз не бих чакала контракции на 5 мин, за да не отида в болницата с бебе на ръце.

# 549
Хайде и аз да се присъединя към палците и дано да стане леко и бързо тази вечер. Успех Ванче.

# 550
Аааааа, аз вече не се притеснявам, не ме е страх, искам да раждам. НЕ мога повече, много се изнервям, болят ме кокалите там долу, краката, като баба съм, не мога да се обръщам в леглото, боли, тюлен голям съм, корема не спря да расте. Още мога да се оплаквам, но спирам засега. Ако не родя утре ще продължа  Mr. Green
 Благодаря на всички за палците, стискайте да родя тази вечер, че в повече ми идват вече безсънните нощи  Shocked
Ванче,голяма си сладурана. Heart EyesАйде, не остана.Ние да му мислим,имаме още да наедряваме.Иначе помня аз какво беше накрая,място не можех да си намеря и растях до последно.
Иначе,аз този път нали ще раждам за има няма няколко минути Crazy,та ще хвърча към болницата. Laughing

# 551
GJK  - стискам палци да поизчакат още малко бебчетата  Praynig Praynig Praynig

Vaniaa_bs  - на лекцията в Дева Мария казаха, когато контракциите са на 20 минути се тръгва за болницата. Успех и на теб. Дано всичко мине нормално и леко  Hug

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 22:43 от tania_burgas

# 552
  • Burgas
Ванче, успех и от мен и дано всичко мине мноо бързо и най- накрая да си гушнеш бебчето!
Гери,дано и при теб всичко да  е ОК и бебките да изчакат още мъничко!
Видях ви снимките от срещичката, много сте сладки всички с тези коремчета, аз още не мога да свикна с мисълта че нямам вече(е не че нямам, но е в много по малък размер от бременното ми коремче).
На мен чак сега ми остана малко време да седна пред компа...че Стилян ми е болен с хрема и кашлица и утре няма да е на градина и ще бъдем вкъщи...а като е тук и с мъника няма да може да излезем навън..ама кво да се прави..
Спокойна вечер на всички!

# 553
  • Бургас
Добро утро  Hug

Минавам да се отчета, че още сме 3 в 1 . Нещата се успокоиха- нямам болки, контракциите намаляха.
Ще пиша повече след прегледа!
Благодаря за стиснатите палци  Hug

# 554
Добро утро GJK,

чакаме след прегледа пак отчет. Радвам се, че всичко е нормално засега и сте още 3 в 1. Нека още малко почакат малките.

Общи условия

Активация на акаунт