Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 361
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • В две тъмни очички
За неразбралите Ети имаше предвид  Топоцин  Mr. Green

Аз влизам  с едно въпросче, което се надявам да не раздвижи духовете: Как според вас е най-добре да се отбие бебето? Идеята ми не е дали да я изчакам сама да пожелае или не, питам как до месец-два аз да я отбия? Искам да стане постепенно, не изведнъж и възможно най-леко стресиращо!

# 586
 Браво и честито на всички проходили сладурковци!!! Simple Smile
 Ети, Рая изкара един зловещ памперсен дерматит, който почти два месеца борихме с какви ли не кремове, беше станала на рана, кръв и течеше Sad, взех правен крем от един аптекар и за няма и два дена (не преувеличавам) и мина и сега продължавам да я мажа по два пъти на ден с него, профилактично.
 Памперс не сменям през нощта. Микровълновата от месеци не съм я ползвала, а бях пристрастена към нея, на бебето не съм топлила още в нея нищо, но май нямам някакви съображения.
 Тути  hahaha мерси че ме светна за обувките но ще си караме с нашите Simple Smile
 Относно рождените дни, че няма да помнят нищо, то аз да ви кажа и 19-стия си рожден ден не помня, пък и май не разбрах много от него  Mr. Green

# 587
  • Пазарджик
Ети на Нели и се беше зачервило дупето,само около ануса,но с този правения крем(който имам още като беше 2-3мес.)и мина за два дена.
И по този повод изгубила съм рецептата,моля някоя мама да ми я даде.
Пепинка,Мамо Зайке ,честити ви проходили крачета Hug
Владка и Нели се друса така ,но си вдига и едната ръка нагоре.Като чуе някой телефон на вън е много смешна  Laughing
Бебеш, честита ви стая на Явор HugТи си желязна.
Имам микровълнова фурна,но не я ползвам за децата,претоплям в отделна купичка на котлона.
Аз мисля ,че голямото Mr. Green майчинство,ще е до датата на раждане

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 09:17 от tuty1

# 588
  • София
Мама зайке, честити ви проходили крачета   bouquet Винаги пъргави да са!

Аз да питам, майчинство (голямото) до кога ще го получаваме? До момента, в който сме излезли в майчинство или до раждането на детето? Демек аз родих 12.01.2011 , а излязох в майчинство 22.11.2010 - майчинство до кога ще получавам - до 12.01.2011 или до 22.11.2011?
Бубе, получава се до датата на термина.

Мама зайке, Пепита, честити ви и на вас ходещи крачета  Heart Eyes

# 589
Мамо Зайке, а честито. Калинчо и той в отбора  Hug Да са здрави бебоците и нашите кръстове, че както каза Еления не е за разправяне.  Laughing
Леприконче - много ме разсмя с 19-тия рожден ден. Помнят не помнят, то си е празник. Аз празнувам всичко - даже два именни дни. Сега остава и на Рая да измисля имен ден Simple Smile

# 590
 Пепинка  newsm10 и аз смятам, че де що има празник трябва да се отпразнува, докато празниците станат повече от делниците, а Рая има имен ден и то съвсем скоро - 8 ноември (архангел михаил)
 Райчето и то като чуе музика танцува и подпява, дано и тук да прилича на баща си обаче (в пеенето) Simple Smile

# 591
И ние сме от отбора на леките бебешори - 7300 кг и 70 см. от преди 6 дни. От няколко дни взе че прояде повече и то каша, която почнах да й правя малко по-гъста от преди и взе че й хареса. Но вода изобщо не пие.
И аз нямам нито пари, нито справка в НОИ. Дано на 03.11 ги преведат, но трябваше поне справка да има. Странно.
И аз памперс не сменям през нощта, издържа ни до сутринта, че и до по-късно.

# 592
Elenia колажа е чудесен   bouquet

# 593
 Мама зайке, честити проходили крачета!   bouquet
Вал, много ти благодаря, успокоих се, че кърмата нещо намалява напоследък, а това ам не го иска и това си е...
 Бубе, Мартин като го отбивах беше на 9-10 месеца, сучеше  сутрин, вечер и нощем, сутрешното и вечерното го замених с ам, но нощно време голям зор падна, много плачеше, но за около седмица мисля пропи ам,  а малко след това спря да се буди...
 careener, аз като тръгнах на работа с марти, не си взех цялата отпуска, а горе долу половината и добре, че така направих, защото така се стекоха обстоятелствата, че се наложи в последствие да я ползвам, но той ходеше вече на ясла и много боледуваше.
 Имаше и още, но заради този зъб не успях да спя и съм леко като пребита...Хубав ден и приятни разходки!
 Тути, надявам се не съм те подвела с коланчето  Embarassed  Hug

# 594
  • София
Добро утро  Hug

Аз набързо, че нямах комп. известно време  Rolling Eyes

Момичета, има информация в НОЯ  hahaha, утре ще се забогатява  Laughing

Микровълнова ползваме ежедневно за нас, за малката много рядко за претопляне  Peace

За Р.Д. аз пък си мисля, че ще им е много забавно, поне на моето чаве, колкото повече народ и екшън около нея има, толкова е по-хеппи  Flutter А мацките, с които родихме на една дата, незнам дали някоя от тях е поглеждала, но първия р.д. на бебоците ни ще е в петък - 13  Crazy, аз съм малко суеверна по принцип.

Честито на всички проходили мъници  Hug, Тияна засега много упорито се придвижва навсякъде, но само, ако я държа.

Еления, колажчето е прекраснотийско просто  Hug

Памперс сменям само, ако има нужда, на музика не танцува, но ако някой пее и тя запява  Joy

И ние сме с 8 зъба вече  Flutter

Хахаха, и това, ако е набързо, хубав и спокоен ден момичета  Hug

# 595
  • София
Добро утро  Grinning Вече има справка за октомврийските парички в сайта на НОИ -в сряда ще е хубав ден Grinning

Честити ходещи крачета на Калин Heart Eyes

Мони също е от по-лекичките-8кг.е,но тя е късичка-68см.
В микровълнова НЕ топля на Мони.

Памперс нощем не сменям.
Рожден ден ще празнуваме вкъщи в тесен кръг.С баткото на 1 годинка направихме огромен рожден ден плюс кръщене с много гости и беше ужасна лудница,той рева през цялото време и от гостите и от шумотевицата и в църквата и въобще ooooh!не искам да си го причинявам отново това NaughtyВ клуб му празнуваме от 3годишен.
Прекрасен слънчев ден на всички и много добро настроение Hug

# 596
  • София
Кой ще даде рецептата за правения крем???

# 597
  • Велико Търново
Добро утро!
Мацки, вчера "ходих" да "киризя" при новите януарки.  Crazy
Да знаете, много сладки момичета. Някои образи направо повтарят нас. И си имат две талисманчета - близначета - много мънички са се родили - по 700 грама, но засега са добре! Дано бързо да наддават и здравички да ги изпишат в най-скоро време!

Сега отивам да чета, че доста съм изпуснала.
Хубав ден!

# 598
  • Сливен
Добро утро!
Днес Емилия се събуди в 7:30. Урааа. След смяната на времето се събуждаше в 6:30. Чакам майчинството с нетърпение. Ушушкали сме се. На Емилия трябва да взема много неща и хоп ще свърши за нула време. Има нужда от още малко зимни дрешки и някоя нова играчка, че и омръзват вече. За нейното РД мисля да го правя 2 или 3 пъти, зависи от финансите. Нейния рожден ден се пада в петък. Вечерта ще го направя с голяма торта, украса(която от сега я приготвям) и с роднини - баби, дядовци, първите ни братовчеди и чичовци - има няма 18 човека. На другия ден в събота ще се почерпим с най-близките ни приятели. А ако има финанси в петъка мисля да отидем по обед с 3-4 майки и бебетата им на един Детски клуб на кафе, колички и скромна тортичка да си поиграят децата.
П.С.Една моя близка приятелка е от новите януарки. Термина й е на 21.01.2012.
П.С. 2 Памперс вечер не сменям. Ако  се събуди ми се е случвало профилактично да сменя.

# 599
  • sofia
Добро утро!
Лия се събуди в 6.30 ч, ужасссс.
Ети, как е Ивка?

Общи условия

Активация на акаунт