Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 370
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Добър вечер, момичета! Simple Smile
Нашия тати се върна от наряд и сега се боричкат по мъжки, а аз си почивам с чаша винце Mr. Green  cheers Наздраве !  Flutter

# 571
мама-зай:), браво на Калинката!! чакаме видео в твоя ютюб канал с Катето  Heart Eyes а за вероучението - хъх, в тяхното училище вече 6 години чакаме да се съберат желаещи родители и деца, все още няма достатъчно, за да се покани учител. затова така се и зарадвах. Мартин сега трябва да реши ще отиде ли да види как е, че както съботата му е половината ден заета с извънкласни дейности (карате, шах,..), така сега и неделята, та пада мислене:) при нас нищо не става насилствено, засега поне   

Светослава, ха честито ви тати Simple Smile

# 572
Здравейте.Днес взех за първи път от ДК,ми не и хареса въобще.Само за следобедна закуска изяде десерта.Утре пак ще пробваме и да видим.
Аз топля храната в микровълновата.
Памперс не сменям нощем,защото се буди само за млякото и като и го дам го изпива в полусънно състояние.
И аз нямам нищо отбелязано в сайта на НОИ.

# 573
Тони4ка, добре завърнала се Simple Smile Как сте Simple Smile

Аз сменям пампа ако се събуди и не може да заспи - значи е мокра и и е неприятно Simple Smile

Днес свърших мнооооого ползотворна работа. Прехвърлих Явор в по-голямата стая и сега има мнооооого място за игра Simple Smile Преди бяха много сгъчкани с таткото. И така вече си има детска стая.  Heart Eyes Да се похваля че пренесох всичко сама  Mr. Green /овен умора няма/ -спалня, ъглов диван и сума си дрехииии...  Crazy

# 574
  • В две тъмни очички
Мама зайке, честити ви проходили крачета   bouquet Винаги пъргави да са!

Аз да питам, майчинство (голямото) до кога ще го получаваме? До момента, в който сме излезли в майчинство или до раждането на детето? Демек аз родих 12.01.2011 , а излязох в майчинство 22.11.2010 - майчинство до кога ще получавам - до 12.01.2011 или до 22.11.2011?

# 575
Бубе, careener Мерсиии Hug Hug Бубе много добър въпрос и мен ме интересува точно това  Peace

# 576
  • sofia
Бубе, до датата на раждането. Преди това се води болничен преди раждане, а от раждането си в отпуск за отглеждане на дете.
Бебеш, аз съм много ЗА децата да са в отделна стая, дори и само през деня да се ползва(лично пространство), честито и браво.

# 577
Бубе, при мен в сайта на НОИ пише така:
Дата на отпускане на обезщетението, определена от системата: 19.4.2011 г.
Дата на прекратяване изплащане на обезщетението, определена от системата: 19.1.2012 г.

Това е по Заявление-декларация по чл. 50 и 51. Преди това съм била в болнични.
При мен датата е 19.01.- тогава ми беше термина, родих заедно с теб на 12.01
Значи е до датата на термина.

Елена /Бебеш/, браво за преместването на Явор в детската стая. Сега остава и да си починеш малко.

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 21:12 от pepita1973

# 578
еееххх, аз най-сетне да се доредя до компютъра, че Ема не ме оставя, само ми се вре в ръцете  Wink

Пепинка  честито на пъргавите краченца  Hug

аз ще пиша разбъркано, ама кво да правя, опитвам се набързо да драсна два реда и да отивам да ям, гладя, къпя, пия вино, гледам филм и квото още успея  Joy Joy hahaha

през нощта абсурд да стана да сменя памперс, а сутринта верно е към 100 кг.

за нощтното кърмене- който открие тайната, как да спи Ема без да се буди през час за кърмене или просто смучене  #Crazy да ме светне веднага. Ние сме така от как се е родила, незнам дали ще заспи някога без да се пробуди, но до сега не ни се е случвало  Sad

за килцата на бебчетата- кой каза, че 7 400 е малко  newsm78, Емито е толкова и изглежда просто чудесно, с бузки дори и сладки баджачки  Joy

еее, улях се айде лека от мен и да не ме забравите bowuu bowuu bowuu

# 579
Привет-нощен. Mr. Green
Днес бяхме от 10 до 17 навън CrazyДет се вика направо се разбихме от кеф.Наваксах си за дъждовните дни и ще продължавам да наваксвам и за идните студове. Wink Wink
Аз пък не мога да си проверявам НОЯ ooooh!ама нема нужда вие сте достатъчна информация Mr. Green
 Бубе,Ноеми, хайде да се свършват тези нощни мъки.
И Викчо се буди по ен пъти на нощ но не мисля,че е от зъбите,защото той си се буди така от как се е родил.
Буденето  му не ми пречи,но вече нито един от нас не може да стане и да го обслужи.И двамата с мъжо я загазихме доста с кръстовете.Просто нямам думи,а и да имам,не е за разправяне. Tired
Пампата нощем не я сменям.
Тоничка,няма нужда да ти пускаме линк към групата,тъй ,като тя е тайна.Трябва да станеш приятел с някоя от нас и тя да те добави в групата. Peace
Чарли питаше нещо интересно,и имах отговор, ама забравих какво питаше,скролвам надолу,обаче не виждам поста й.Как да ида на преходна страница без да си загубя труда?! newsm78

# 580
Еха най накрая си качих снимка  Wink и аз да попитам нещо, може да ви се стори тъпо, но аз се чудя: Топлите ли на децата храната в микровълновата, аз знам ,че е вредно, но го правя, затова се чудя вие дали го правите? ooooh!
Топля в микровълнова когато бързам,но слагам йенски капак.Не,че не пуска вълните,но все пак по-добре с него. ThinkingА най-добре да се затопля на водна баня...ама става бавно.

# 581
  • В две тъмни очички
Всичко топля на микровълнова! Готвенето в нея се води дори за по-полезно тъй като се готви на лъчи,а не на топлина и така се запазват много от витамините , които иначе биха се изгубили! За претоплянето обаче не го мисля много!

# 582
Ха здравейте и от мен!

За нощното кърмене - и аз чакам рецепта, не че се надявам да има работеща  Laughing

Чарли, не изобщо не използвам МВ. Понякога ММ си топли и затова стои, но е в друга стая и не давам никой да приближава до нея, докато работи.

Аз сменям пелена, но мнооого рядко.Ако усетя, че е много мокра или пък е свършил голямата работа.

Мамо Зайке, честити тропащи Калинчини крачета  Hug

Добре, че сте вие, че голямо чудене му ударих защо още нямам преведени пари от НОИ.

Бебеш, честита ви стая на Явор  Hug

И аз очаквам скоро включване с ходене, че Дани само това иска да прави.  Crazy

Мила, как са Жана и Вяра? Оздравяхте ли?

Хайде, лека и непробудна!  newsm46 Sleeping smile3524

# 583
отчет и от нас:
9кг (+400 гр) и 72см (+1).
вече има 8 зъба.
за ходенето-като ме хване за пръстите на ръцете не ходи,а направо тича.обаче опитам ли се да я водя само за едната ръчичка,направо се гипсира и не ще да мръдне.

от известно време насам,като излизаме на разходка и замръзва в поза "хау хитлер".хора,стълбове,контеинери и т.н-всичко е поздравено подред на номерата.

да попитам:когато чуят музика,вашите бобоци,започват ли да се клатят в такт с нея?Емона от 3-4 дни го прави и е уникално сладка Heart Eyes

памперс през нощта не сменям.

лека на всички.

# 584
  • София
 Аз май влизам само да се оплача. Подсеченото дупе на Ивка, което уж беше започнало да се изчиства, изведнъж стана много зле. И за капак, тя се разчеса и го докара до кръв. И горкото, реве непрекъснато... Посипах го с ... Бубе, как беше?? онова прахче в оранжевата опкаовка, успокои се и заспа. Сварих и смрадлика за сутринта и после с мръсна газ на дерматолог.
Оплаках се.
Хубава вечер от мен.
Заец, честит ти ходещ, сладък мъж!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт