Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Почвам отзад напред.
Бимбим, надявам се да не сте като нас. Когато се отби, Кали първо отказа да суче, а след това отказа и кърмата от шише.

Биричке, ако искаш супата можеш да я даваш преди обяд вместо попара. Аз за сега супата/ако въобще я яде/ ще я давам така. Вечер все още се насища само с АМ. Когато почне да не и стига, може да прехвърля супата със сухар вечер.

Нощно време дори случайно да се събуди, не сменяме памперс.

# 556
  • Сливен
Бира с таратор аз супата я давам на другия ден със сухар към 10:30 - 11:00, някой път не я давам и я ям аз, различно. Манджата си я давам на обед, веднага след като взема кухнята, десерта следобед. А сутрин и вечер си е на мляко. Не знам кога се замества вечерното? Някой има ли идея?

# 557
Здрасти!
Страхотен колАЖ!!!
Супа-на обяд давам около половината и цялото основно,следобяд-десерта и вечер давам АМ и останалата супа със сухар.
Памперс сменям нощно време,тъй като ако не го сменя на сутринта е мокра.Правя го като стана д я храня по някое си време нощем.Не се събужда,тя и яде в полусънено състояние.
Бимбим,Калина така правеше като се отбиваше.

# 558
Бира с таратор и аз супата я давам половината с малко хляб и после цялото второ за обяд, слетобяд давам десерта и вечер си е на мляко с 4 бисквитки, питах моята докторка дали вечер да давам различна храха от мляко(супата примерно) и тя ми отговори че е малък, някъде към годинка каза, така и аз правя. А иначе за държавната кухня ние сме към нея и той много я харесва, преди нищо не искаше да яде, а сега я чака с нетърпение, като почна да я приготвям, даже събота и неделя в чудо се виждам. Между другото аз я пасирам, защото ако не е пасирана почва едно дъвчене с часове и съответно изяжда половината и се отказва.

# 559
Еха най накрая си качих снимка  Wink и аз да попитам нещо, може да ви се стори тъпо, но аз се чудя: Топлите ли на децата храната в микровълновата, аз знам ,че е вредно, но го правя, затова се чудя вие дали го правите? ooooh!

# 560
  • Пловдив
 Мацки, имам един въпрос, при положение, че досега Ивайла отказваше АМ, а вече прояде кисело, мога ли в случаи в които не ми достига кърмата, защото понякога се случва, да си дояжда с кисело мляко или да продължавам да настоявам с АМ? Какво количество кисело мляко мога да давам на ден, т.к едната й закуска е това, да не й стане много?
Аз на ВИолета давах кисело мляко с бисквити вечер, около 200 гр.. Тя също отказваше АМ, беше на тази възраст, колкото Ивайла. Док. ми каза, че е по-добре киселото отколкото АМ.

При мен има в НОИ за 9 м., дават го за 4-ти.  Peace
За 9м. всички имаме, сега чакаме за октомври  Wink

На Виолета супата я давах вечер, основното наобяд, десерта следобяд. Сухар слагах само ако е много рядко. На бебчо от 1 декември ще взимам кухня и ще реша при него как ще е, че той яде по малко твърда храна.
При нас на кухнята не искат буркани и капачки - всеки си носи по 3 буркана и ни сипват на място.

Памперс сменям през нощта само ако е накан и се събуди Simple Smile

# 561
  • Сливен
В нашата общинска кухня от Сливен си купуваш 6 бурканчета, надписваш ги даваш 3 празни като се запишеш, на другия ден като отидеш си даваш др. 3 празни и те ти дават 3 пълни - твоите буркани. Това за 30те буркана и капачки за пръв път го чувам....само един път ли ви искат толкова или през известен период от време?

# 562
  • В две тъмни очички
Жужи и Влади е плехо  Mr. Green

Днес излезе и 4-я зъб (преди 2 дена 3-я), дано сега поспим дружно всички! Поне няколко дни  Praynig

Памперс не сменям през нощта, но сутринта е мноооооооооооооого тежък  Mr. Green

Утре смятам пак да пробвам да дам жълтък! Дано не се обрине пак  Praynig и ако е ок почваме кухня другата седмица

Новата игра на Влади (от 5-6 дни) е да затваря шишетата и всичко, което има капачки  hahaha (не от тези с винта). Купих й един куб, в който се мушкат различни форми. Много й харесва и постоянно се мъчи да вкара формичките и успява  Heart Eyes

# 563
Криси, Ан-Мари е 7400гр. с дрехи...., значи сме колкото вас. Изобщо не изглежда слаба или недохранена, напротив дори.
И Рая е в тази група, но си ми изглежда съвсем добре. Просто са си по-дребнички и лекички, а не че са слаби.
Жоржи - памперс не сменям през нощта (още от 3-тия мес.)
Ноеми - давай го тоз акъл за нощното кърмене, че и аз се чудя какво да правя. То не бе сукане, не бе въртене. Ама така е като 2 зъба едновременно изскочиха. Предната нощ от въртене и Рая падна от спалнята, ама на мен ми стана толкова смешно, горкото човече - в една дупка м/у дивана и спалнята, ама за секунди се гмурна, а аз от кикотене не мога да стана да я взема.
Бимбим - аз не мисля, че бебе може да гладува. Когато ги мъчи нещо, просто ядат по-малко или спират да ядат, но не мисля, че остават гладни. Да се оправя бързо малчо.

# 564
Памперс сменям през нощта, ако се е наакал или ако е мокър.

Зън, недостатък на сглобяемите къщи са дървениците. Не знам колко е актуално това в БГ, но за Америка са ми казвали, че ако имат дървеница звъняли на 911. Simple Smile

# 565
  • В две тъмни очички
Пепи, Ноеми като излязат 2та горни зъба ще има малко спокойствие. Вчера, преди да излезе 4-я зъб, и след като излезе 3-я,  Влади се събуди само веднъж в 1:30 и после чак в 7!Има светлина в тунела

# 566
Емили, д-р Кривошийска е най-добрата детска очна в Плевен.

# 567
Пф, мислех си че само аз не сменям памперса на детето нощно време, че сутрин тежи почти колкото нея...ама не съм само аз  Grinning

# 568
Може ли линк към групата във ФБ?  Grinning

# 569
Привет, привет!  Hug
Първо да се похваля след 2 месеца пускане падане и т.н днес Калин успя да прекоси и той хола сам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes После се опитваше да хване look_at_me като бяхме навън  Mr. Green

За памперса Сменям, понеже той се буди заради него  Tired

От 3 часа нямаме вода и ми иде да се метна през балкона... smile3538

mishe^ Мене ме е хапала дървеница и е ужасно  Crazy В Смолян бяхме с дървена ламперия та...
bimbim  Hug
адис  Hug  Днес Калин нищо му няма, няма разстройство, нема обрив  Crazy От какво беше това никой не разбра.

бубе Ей най-накрай изленаха тез зъби уее!  Hug Иде рахата!
careener  Hug Ха! Интересно ми стана това за вероучението  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт