Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 385
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Сетих се какво щях да питам tuty,  Ноеми и другите даващи извара:

По колко слагате в една порция? Мога ли да приготвя пюрета с нея за ден-два напред? Аз извара не ям и нямам представа колко бързо се разваля.

Marrie_etti, кръв за Hg се взема от пръстчето, а за серумно желязо по принцип от вена. Но за толкова малко дете едва ли някъде ще се навият за венозно изследване, ако не е супер спешно. На нас и за желязо ни взеха кръв от пръста. пди каза, че само ако не е наред изследването, ще мислим как да вземем кръв от вената.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 19:50 от Мелона

# 526
Привет привет!  Hug
Ох, няма как да ви изчета затова само последните 2 страници  Tired
 pepink@ Честити ходещи крачетаа!  Heart Eyes
Еления Страхотен колаж!! Ние не присъстваме, понеже съм склероза  Grinning
За рожденият ден Честно казано, хич не съм мислила още по въпроса. Доста съм навита после да спретнем един огромен РД на бебоци 2011  newsm38

Да се оплача
Калин пък е с обрив на топчиците и по единият крак. Много е странен суха и грапава кожа. Почваме диета да видим от какво се  е получило  Thinking

# 527
  • София

Добро утро на всички ,пожелавам ви един изпълнен с приятни емоции ден!

# 528
 Добро утро!

Пепинка, честити ходещи крачета и от мен!

Мама зайке, много неприятно, дано бързо разберете причината  Hug Марти получи подобен обрив на първото море на което бяхме, цялата тестисна торбичка беше пламнала, останах с впечатление че е от пясъка, но мисълта ми е, че тогава го мазах с тридерм и буквално с две намазвания, обрива изчезна, но е силен и си препоръчва само при инцидентни случаи.

Мацки, имам един въпрос, при положение, че досега Ивайла отказваше АМ, а вече прояде кисело, мога ли в случаи в които не ми достига кърмата, защото понякога се случва, да си дояжда с кисело мляко или да продължавам да настоявам с АМ? Какво количество кисело мляко мога да давам на ден, т.к едната й закуска е това, да не й стане много?

Ети, благодаря!

Момичета, на които им предстоят зъболекарски интервенции, от цялата информация в нета, която прочетох, не е необходимо да се спира кърменето при поставяне на упойка, както и има съвместими с кърменето АБ, ако се наложи. Аз лично много се успокоих като го прочетох... Hug за всички очакващи мъчението-зъболекарски стол  Simple Smile
 Хубав ден!

# 529
Добро утро!
Елениа, колажа е много хубав, браво и благодаря!
Пепинка Hug ах тази Рая Simple Smile Браво на нея!
Криси, Ан-Мари е 7400гр. с дрехи...., значи сме колкото вас. Изобщо не изглежда слаба или недохранена, напротив дори. И аз и мъжа ми сме били слаби деца.
Първият рожден ден няма да сме в Бг и ще импровизираме.
Мелона, аз правих  чушки с извара и сложих 2-3 супени лъжици извара и 2-3 чушки. Мисля няма да се развали за 1-2 дена.

# 530
  • някъде
Ох,имахме една безсънна нощ  TiredГорните два зъба са надути направо като топчици и немогат да пробият.Горкичкия,спи му се,а не може да заспи.
Момичета,имате ли вече отразено плащане в нои?При мен нещо не е наред в сметките,но да видим.

# 531
ну заяц, къде ще сте?
като писа, че няма да сте тук и се замислих, че ние дори не сме мислили къде ще сме на нова година.
а вие?
с децата ли ще сте или без?
изобщо как става номерът с малките бебета и голямото гърмене?

# 532
  • Сливен
Здравейте дами. В последните дни малко се навъртах, но имах период 10 дена без нет, заради бурята и работа по избори... Simple Smile
Крисси и Емилия е по същия начин, не наддава, а си хапва нормално. Последния път беше +200, сега е 7400, 68 см. Лекарката почна да си мисли, че е анемия. Е не го казва убедително. Аз не вярвам, защото като я виждам каква е лудетина, само седи права в кошарата по цял ден, джаска се, като пълзи така припка, че не мога да я видя къде е отишла. И затова не качва. А от рода на баща и са слаби хора и се е метнала на тях Simple Smile  Хемоглобина и беше 108 и док каза да давам повече телешко. Та купих от една месарница, казах, че е за бебе и много хубаво пюре яде събота и неделя.
Иначе ходим на ДК и си хапва от там детето Simple Smile

# 533
  • В две тъмни очички
Жекова, при мен даже не е отразено плащане  Confused А би трябвало да е днес!  #Cussing out

# 534
Какво става тук два пъти се опитвам да публикувам и не ми разрешава.
Най-накрая.Ама ще пиша после,че дивака вилнее.
zhekova  и при мен няма отразено плащане и не знам дали ще има парички #Cussing out Изборите минаха #Cussing out

# 535
Елч, отиваме в края на януари на Канарските о-ви. С бебето. Тя е свикнала, ние пътуваме доста.
За Нова година и Коледа смятам да сме си вкъщи и да посрещаме  гости. Искам още от сега да й създам усещането за уют и топлина по празниците.
За гърмежите: веднъж имаше заря буквално над главите ни, беше очарована, гледаше я с огромен интерес, а преди това спеше.

# 536
Добро утро!

И при мен още няма отразено плащане в сайта на НОИ.

Голямата ми дъщеря беше на 6 месеца на първата и Нова Година, проспа всичко, целия купон, въобще не и направи впечатление.

# 537
  • Сливен
И аз нямам плащане.....  Sad

# 538
И аз нямам плащане нито отразено в НОИ, нито по сметка ...еми това е минаха изборите и сега д. да ни е яко  hahaha

Има ли някой още без зъбчета?...и без коса  Thinking

И да питам вие през нощта ставате ли да сменяте памперс?

# 539
При мен има в НОИ за 9 м., дават го за 4-ти.  Peace

След малко отивам да взема първата ни ДК. Още не знам какво да я правя...  Joy
Със смяната на часа и режима ни се промени, ставаме сутрин в 7, заспиваме в 8 и 30...  Confused

През нощта не сменям памперс...

Общи условия

Активация на акаунт