, това е за колажа, а относно въпроса ти за питата
Не съм от мамите, които спазват кой знае какви обичай! Пита не съм месила (и по-добре), леля ми има баничарница и прави невероятни пити и погачи! Поканих само кумовете и едни много близки приятели, бяхме в тесен кръг. Някой трябва да премине по чаршафа преди детето, но човек с пъргави крака и такъв, който не се спъва! В нашата къща това беше ММ. Че аз ако мина........Боже, Божееееее, милото дете! Много съм саката и спъната! Винаги намирам в какво да се спъна, какво да изпусна, къде да се ударя...та не беше много удачно аз да съм орисник на детето! Като разчупиш питата първото парче е за детето и после раздаваш на гостите по 1парче, остатъка от питата, можеш да я раздадеш или пък не! Аз раздадох само още 2 парчета на близки приятелки! Другото си го изядохме! Та само до толкова с ритуалите 
Абе какво да ви говоря бяха много сладки! После ще пусна една-две снимки във ФБ! 

.
. Едната ще си я правя сама , както и всички разядки и мезенца, но другата искам да е барната
От сестра ми научих за буболинката (http://bubolinkata.blogspot.com/), но вече не приема поръчки
Ако някой има идеи от къде да поръчам ще му бъда благодарна
Благодаря за отговорите!

приказно колажче,всички бебчета са страхотни сладурковци.
.Не успява да направи крачка.
Препоръчани теми