Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 387
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Нина честито Ви ново жилище - много любов и щастие в него  Hug

От първия РД, нищо не разбират и помнят, той се прави повече за родителите Wink, и аз още не съм го измислила...
А някой мисли ли да прави РД и кръщене заедно, и за този вариант се замислих.

# 511
  • София
Чопи, евала. Провокира много хора, които отдавна не бяха писали да се включат! Браво!

Леприкон, много се смях на предишния ти пост и олиото  Laughing

Еления, страхотен колаж! Благодаря!

Адис, в нашата ДК искат 15. Има на Женския пазар. като тръгнеш, от дясно, малко след симеон в едно малко, забутано магазинче за домашни потреби. По 60 и няколко стотинки, заедно с капачка. Продават капачки отделно.

Анабела, аз, защото предположих, че си ме забравила...

За рождения ден - смятам да поканя няколко приятлки с децата им, които са на възрастта на Ива. Мислех и една вечер за роднините, ама така няма да остане време за моя рожден ден и те олетяха.
Иначе за общ РД е гот - ние ще ядем и пием, а някакви девойки ще ни гледат децата. Не че на другите срещи девойките не ядат и пият, ама аз само обикалям. Е, не е честно!

Днес изкарах страхотен ден с Бубето. Влади ходи толкооова сладко. А двете с Ивка непрекъснато се търсеха и обикаляха в комплект. Мисля, че и те се забавляваха.

Това беше, събудиха я. Аман от ремонти и къртене...

# 512
  • В две тъмни очички
Еления   bouquet, това е за колажа, а относно въпроса ти за питата  Blush  Blush  Blush Не съм от мамите, които спазват кой знае какви обичай! Пита не съм месила (и по-добре), леля ми има баничарница и прави невероятни пити и погачи! Поканих само кумовете и едни много близки приятели, бяхме в тесен кръг. Някой трябва да премине по чаршафа преди детето, но човек с пъргави крака и такъв, който не се спъва! В нашата къща това беше ММ. Че аз ако мина........Боже, Божееееее, милото дете! Много съм саката и спъната! Винаги намирам в какво да се спъна, какво да изпусна, къде да се ударя...та не беше много удачно аз да съм орисник на детето! Като разчупиш питата първото парче е за детето и после раздаваш на гостите по 1парче, остатъка от питата, можеш да я раздадеш или пък не! Аз раздадох само още 2 парчета на близки приятелки! Другото си го изядохме! Та само до толкова с ритуалите  Blush

Съгласна съм с Ети, Влади и Ива бяха цял ден в комплект...където отиде едната, там и другата! Е, не че не се скубеха или пък не си ровеха по устите (Влади бъркаше в на Ива устата)..но това е нормално! Направи ми впечатление, че Ивка се сърдеше, че Влади обикаля права, а тя не! И в знак на упорит труд Ивка започна да стои права самичка  Heart Eyes Абе какво да ви говоря бяха много сладки! После ще пусна една-две снимки във ФБ!

# 513
  • Пазарджик
Привет и от мене!!!
Нелката днес много кисела и само успявам да ви чета.Освен това трябваше и Таня да приготвя за Хелуин(имам си един вампир)Много щастлива замина на парти.Забравих да я снимам,дано и издържи грима та да я щракна, Embarassed
Пристигна коланчето за прохождане на Нели,но нали е кисела не можахме да го пробваме както трябва.
Еления още един път-колажа е страхотен Hug
svet0slava ,това са обувките на Нели,освен ,че е с висок свод сме и с малък номер та беше голям зор докато и намеряhttp://tuty1.snimka.bg/children/tanya-i-neli.555559.25263822
Пепита,много мило ми стана,радвам се ,че си добре Hug

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 18:29 от tuty1

# 514
Елч, Ники не яде от 4 месеца или по-точно от началото на захранването. В най-добрият случай успявам да и дам 3-4 лъжички и това е. Иначе се опитва да гризе сама, но се дави и повръща, което слага и край на интереса и към това, което държи в ръчичка. И със спокойствие съм пробвала - имаше няколко седмици, в които си казах "когато - тогава", но и така не стана. От всичко, което съм изчела бебчета като нея прояждат изведнъж около годинката. Само с това се успокоявам напоследък. Иначе е като торпила,  спирка няма, само се катери и лази. В събота ще видим как са нещата с желязото и хемоглобина. Някой знае ли от къде се взема кръв за изследване на желязото? На мен ми вземат от вената, но ми се струва варварство да се взема на бебче от там  Cry .
 За рождения ден мисля отдавна, нали е първо чаве и му е първи  Embarassed Мисля да е удома със семейството и отделно с приятели пак удома. А балони ще има с хелий, така няма да се притеснявам, че някой ще ги спука. Сега дилемата ми е откъде да взема торта  newsm78. Едната ще си я правя сама , както и всички разядки и мезенца, но другата искам да е барната Simple Smile От сестра ми научих за буболинката (http://bubolinkata.blogspot.com/), но вече не приема поръчки Sad Ако някой има идеи от къде да поръчам ще му бъда благодарна  Hug

# 515

Леприконче ,това са обувките на Нели,освен ,че е с висок свод сме и с малък номер та беше голям зор докато и намеряhttp://tuty1.snimka.bg/children/tanya-i-neli.555559.25263822

Това май беше за мен Simple Smile Благодаря за отговорите!
За рождения ден  - ще го отпразнуваме семейно най-вероятно.
На  ДК ще се записваме след седмица, бурканчетата вече ги давали от там... Дано малчо да хареса как готвят Simple Smile
Марие_ети - разгледах линка - Страхотни торти !!  Heart Eyes

# 516
Еления, колажа е страхотен.   bouquet

marie_etti, на Краси кати и вземаха кръв за ПКК + желязо беше от пръстчето, просто напълниха една епруветчица в повече.

# 517
  • Пазарджик
svet0slava  за тебе е ,извини ме,ама като искам да пиша за много неща пък няма време и съм объркала Embarassed

# 518
Момичета как се отразява смяната на времето на бебоците,Ванислава вече иска да спи по три пъти, а точно я научих да спи само два пъти , и сутрин става към 7 а преди 8, не знам дали ще може да влезе в ритъм пак.
Ходихме на ДК и да се отчета и аз 7,200кг(+0,200гр) и 70см(+1).не знам дали има някой тук с подобно тегло, много е жизнена иначе , хапва си добре, даже понякога се питам къде ходи това ядене,но като отворя памперса се сещам (тя ака по 3 пъти на ден)Лекарката явно и тя започна да се замисля защо надава толкова малко и ни прати на изследвания , излезе всичко нормално, вече не знам  какво да мисля започвам да се тревожа.Надявам се другия месец да качи повече Praynig

П.П Как мога да видя страницата в фейсбука преди я виждах сега немота?

# 519
крисия, да не би някой от вас двамата с мъжа ви да е слаб и просто детенце да се е метнало на него?
имам една приятелка, която непрестанно се шашкаше, че главата на дъщеря й е прекалено голяма и когато сподели с лекаря си той й беше казал "ами погледни мъжа си", а той е с огромна глава Laughing Laughing Laughing детенцето вече поотрасна и си е супер, много красива девойка е.

# 520
marie_etti, добре дошла в клуба.  Mr. Green
Дани започнах да го захранвам по Бейби-лед, но хич не ни се отдаде.Не хапваше нищо, в началото имаше интерес към храната - после нищо. Застоява се точно 5 секунди на стола за хранене. Пробвах и аз да му давам с ръце, пробвах с лъжичка - не се яде и това е. Лапне 1-2 пъти и толкова.
Не го и насилвам. И аз съм чела за разяждането около годинката, но не му вярвам много, защото Алекс отдавна мина годинката и още не яде Mr. Green
Та мисълта ми беше - не сте сами, не се шашкай. Гладни няма да стоят  Peace

Еления, страхотен колаж! Голямо благодаря! Heart Eyes

# 521
Но честно казано и аз и мъжа ми не сме дебели , а аз като малка съм била ужасно слаба , но не и като бебе , а примерно към 7-8 годишна.Може и тя да е така.Ама като гледам тук всички деца включително и на една приятелка детето което е колкото Ава се компресирам той в момента е 10кг но не му личат външно.Явно няма за какво да се притеснявам амааааааааа...........

# 522
Здравейте мами. И аз не съм от редовно пишещите,но и аз сама си гледам бръмбъра и общо взето нямам много свободно време,но иначе се старая да ви следя редовно.
Еления   bouquet приказно колажче,всички бебчета са страхотни сладурковци.
За рожденни ден мисля да се съберем с бабите и дядовците и отделно с приятели.
Вики става по смела и почна да се пуска,но пада на дупе(много ми  е смешна) Grinning.Не успява да направи крачка.
Бубе много сладка Влади
От утре почваме на детска кухня да видим дали ще и хареса.

# 523
Еления- поздравления  Hug
Райчето вече ходи. Вчера за сефте се пусна, направи 5-6 крачки и като и хареса само това прави.
За първи път яде като нормално детенце и нов зъб излезе (даже два). Абе всичко в един ден.
И се радвам и ми е мъчно, че толкова бързо порасна.
РД - в парка с приятели и дечурлига.
Ние вкъщи с Рая си играем, че готвим - бъркаме с една лъжица в тенджерки и опитваме на ужким. Тя храни мен, котака....И така онзи ден на пясъчника, забравих кофичките и и дадох да си рови с една лъжица, а тя милата като си я напълни и си я хапна ..мммм. А ние  набедихме детето, че не яде. Тя искала сама да се храни Simple Smile

# 524
  • Пазарджик
Криси ,след като детето е жизнено и весело,няма за какво да се притесняваш.Аз съм била страшна като бебе и дете,татко се ми викаше ,че съм като манекен от Бухенвалд(концлагер).На приятелка детето(на 9г.сега) я питаше какво е глад,тя му обясняваше и му казваше ,че трябва да му къркори коремчето ,а той и отговаряше :
-Значи не съм гладен  Mr. Green

Нели се страхува от колана за прохождане,като и го сложа се вкопчва в кракът ми и не иска да мръдне.

Общи условия

Активация на акаунт