Правилно си казват хората,че най-добрия избор е Терминал 2 
Момичета,липсвате!Пишете по-често!
Само като види апарат или телефон и идва да го взима или почва да играе на Дзак
Дано за зимния да успея да го издебна

Стискам палци за апартамента 
Много ми хареса
А пък колко синеоки бебоци имаме... И ние сме сред тях,ама както вече писах,ще ни видите другия път 
На каката от третата годинка празнувахме в детската - много се радваше детето,защото носехме балони,торта,сокчета и учителките има правеха снимки и нещо като парти - пееха песнички за рожденничката,пожелаваха й разни неща /едно детенце й беше пожелало да не кашля
/,пускаха им някоя и друга песен да потанцуват
Миналата година го направихме в детски клуб - е от там вече беше супер възхитена
Но според мен там е за по-пораснали дечица. На една годинка - нищо няма да разберат от РД.
)
браво ти! боже, ама колко наистина са ни хубави дечицата, с Катето досега ги съзерцавахме..

ние пък си търсим наблизо край Сф къщичка, че моят не може да понася живота тук. ама за малко пари, хаха.

.
, но като гледам мненията по този въпрос са различни, нещо ми се върти, че някой пък беше споменал 6 часов интервал... радвам се, че не сте спирали с кърменето, безболезнено зъболечение желая 
),но с времето ще си имам всичко надявам се до Нова година да е,всичко по реда си.

. Вече започвам да мисля, че няма да прояде никога
( Оффф дълго стана съжалявам 

Рая е почти най-малката в темата и до рождения ден ще съберем доста инфо и от вас и от другите бебета наоколо, но със сигурност ще го празнуваме с бебета, има тук една цветна и китна сладкарница с много играчки, с килимче и даже с проходилка и сигурно ще сме там, даже си мисля да говоря с майките да си носят проходилките, но дотогава всички сигурно ще са проходили. Рая много обича деца и всякакви възрастови компании, затова си мисля че ще и е много забавно и доста ще се емоционира от такова празненство. Категорично няма да има балони, че ще се стряскат ако почнат да се пукат. Чудя се само за менюто, но ще се уточнява малко преди това. Те имат и някакви зъби - време им е и за пържоли май май
). Препоръчани теми