Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 392
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Сандански
Добро утро  bouquet
И честит ни президент ooooh!Правилно си казват хората,че най-добрия избор е Терминал 2 Tired

Радвам се,че има раздвижване от по-рядко пишещи мами HugМомичета,липсвате!Пишете по-често!

За колажа не можах да пратя снимка,защото Божидар не дава да го снимат Crossing ArmsСамо като види апарат или телефон и идва да го взима или почва да играе на Дзак CrazyДано за зимния да успея да го издебна Laughing

При нас иначе нищо ново,след малко излизаме и по този повод да ви пожелая един слънчев и усмихнат ден Hug

# 496
Ехее, как сте дружина?

Ние изкарахме един страхотен уикенд в Плевен, Ема леко полудя, че там двете и каки не я оставяха на мира, само я мачкаха и гушиха  Heart Eyes

Иначе при нас нищо интересно, мислех да ви питам нещо и пак забравих.

# 497
Хай Hug

Аз пък съм от тези дето пишат,ама не пращат снимки Laughing Надявам се да смогна за следващия колаж да пусна някоя и друга снимчица,та да ви запозная и с Бубето Hug Wink

svet0slava Точно поради тази причина купувам на голямата ми дъщеря обувки само когато ги премери. веднъж се набутах с 80 лв. за едни ботушки още докато беше на годинка и половина и в които въобще не можа да й влезе крачето,именно заради свода - от тогава имам едно наум и не си правя експерименти Peace Стискам палци за апартамента Hug

Еления Браво за колажа bouquet Много ми хареса Peace А пък колко синеоки бебоци имаме... И ние сме сред тях,ама както вече писах,ще ни видите другия път Wink

За РД - мисля да е в къщи с най-близките. Peace На каката от третата годинка празнувахме в детската - много се радваше детето,защото носехме балони,торта,сокчета и учителките има правеха снимки и нещо като парти - пееха песнички за рожденничката,пожелаваха й разни неща /едно детенце й беше пожелало да не кашля Joy/,пускаха им някоя и друга песен да потанцуват Hug Миналата година го направихме в детски клуб - е от там вече беше супер възхитена Grinning Но според мен там е за по-пораснали дечица. На една годинка - нищо няма да разберат от РД.

Щях още да пиша,ама в момента се опитва да извади всичко на земята от един шкаф със снимки,та мисля засега да приключвам с писането Crazy

# 498
.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 16:16 от Елена.

# 499
 Ето го и хубавият колаж на Еления за не ползващите фасе бука

Uploaded with ImageShack.us Бебеш зет ти става все по-красив, ама да да му няма вяра човек, все напада момите да ги хапе и целува Simple Smile)

# 500
здравейте,

благодаря ви, момичета, за куража, топлинката, съветите! ..в крайна сметка при 2 оголени нерва и след като се консултирах и с вас, и с ЛЛЛ, сложихме арсен тази сутрин. вече кърмих даже, много съм щастлива, че няма да спираме и за ден. моля, не отлагайте като мен висящи зъбни проблеми!!

Еления, много са красиви децата, че и брендирани в хелоуин, ехее Simple Smile браво ти! боже, ама колко наистина са ни хубави дечицата, с Катето досега ги съзерцавахме..

Пепитка, много ми стана мило и сантиментално като прочетох как си се почувствала да гушнеш малката след операцията..  Hug

адис, мила, погледни тук http://xedra.wordpress.com/2008/07/27/dentist/, но ти вероятно вече си се информирала.

Ели/Бебеш, идеята за общо парти за рожден ден наистина е много добра! дано децата ни станат приятели и по-натам, поне аз, бих се пробвала!:) сега са, мисля си, твърде малки за празници в парти-клуб с аниматори етц. тя мойта кукла няма никакви изгледи скоро да проходи, още дори не й хрумва, че крачетата се повдигат, когато стои права, а камо ли да й е забавно в такова място. но след време..) мерсаж! Sunglasses

Жекович, и при мен всичко изглежда нормално в НОИ.

Светослава, Миимаа, успех в продажбата!  Hug ние пък си търсим наблизо край Сф къщичка, че моят не може да понася живота тук. ама за малко пари, хаха.

отиваме да се радваме на слънчицето, хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 501
  • София
Привет, момичета!

Еления, колажът много ми харесва!  Heart Eyes

И на мен ми допада идеята за събиране в клубче, но като че ли малко трябва да поизчакаме да мине грипният период, а и да поотраснат бебоците. Може би към пролетта, лятото ... И аз смятам първия РД да си го празнуваме у дома, че даже и втория.

Като стана дума за имоти, ние пък си имаме едно местенце в един от кварталите в подножието на Витоша и сега ни е на дневен ред какво да правим. Има идея да се даде за построяване на жилищни сгради срещу компенсация, ама нещо не ни се нрави с мъжа ми тази идея особено при кризата със строителството. В момента нямаме достатъчно пари за строеж на еднофамилна къща, но се замисляме за вариант сглобяема. Някой случайно да е информиран по въпроса със сглобяемите къщи, заслужава ли си, излиза ли по-евтино и т.н.?

Ади продължава да кашля когато легне докато заспи и много се измъчва. Днес пак ще я водя на лекар да я преслуша.  Confused

Рядко разписващите се момичета, много ви се радвам!   bouquet

Надявам се да ми харесвате новия ник  Sunglasses.

# 502
 Сенедра, Миимаа, благодаря ви за отговорите!
 Careener, благодаря ти много за линка. моята зъболекарка, каза че няма нужда да се притеснявам, няма никакъв проблем да си кърмя, но аз реших че не е много запозната и реших да попитам и тук  Simple Smile, но като гледам мненията по този въпрос са различни, нещо ми се върти, че някой пък беше споменал 6 часов интервал... радвам се, че не сте спирали с кърменето, безболезнено зъболечение желая Hug

Пепита, и от мен голямо гуш Hug

Ети,  наистина ли искат 30 бурканчета за дк, от къде ги намери?  

# 503
Здравейте,отдавна мисля да се разпиша и аз ,но явно днес е момента,не че съм се засегнала ...Ако въобще някой тук ме помни де,ама бях от редовно четящите и рядко пишещи,но признавам бях се поизгубила известно време и пропуснах темите от края на лятото до тази.При няколко неуспешни опита да си купим жилище(търсихме от  март до септември)най-накрая се сдобихме с нов тристаен апартамент,то сделки ли не се проваляха в последния момент,то какво ли не беше,но вече е всичко зад гърба ни и сега от двайсетина дни сме новодомци и съседи почти с Пепита.Иначе около нас с Константин нищо ново,настройваме се на новото място още,излизаме всеки ден с Пепита и така..
До сега по- често разглеждах снимките във фейсбук  и не влизах тук,но сред  ремонта и местенето на багаж нямаше много време ,не че сега го имам,нямам още много удобства,тъй като парите свършиха,нямам кухненско и готвя на остъклената тераса и тъй като там е доста студено,чакам Коци да заспи(това си е оправдание Wink ),но с времето ще си имам всичко надявам се до Нова година да е,всичко по реда си.

Елена,колажа е много хубав,страхотни са ни дечицата.  bouquet
Отчет даден,хубав ден момичета!  Hug

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 14:13 от nina_tita

# 504
Здравейте, мамииии Simple Smile
Отдавна не съм писала, но то е защото няма нищо ново около нас. Ники все още не иска да яде нищо и вече почвам да се отчайвам. Днес на консултацията се оказа, че е наддала само 140 грама за месец (8360 е вече), но тя и не стой на едно място и за миг. Педка ми се накара, че било малко и не можело само на кърма вече. Иска и да направя изследване на хемоглобин и желязо и да видим дали ще трябва да давам нещо. На 6 месеца ни беше 106 и каза, че е ОК. Знам, че има и други като нас в темичката.... Как се справяте с това ежедневно мъчение храненето?  Аз понякога не издържам и почвам да бутам лъжицата докато реве и си отваря устата  #Crazy . Вече започвам да мисля, че няма да прояде никога Sad( Оффф дълго стана съжалявам Sad
Пожелавам слънчев и усмихнат ден на всички  Hug
ПП : Колажът е страхотен , а бебките са страхотни фотомодели  Heart Eyes

# 505
мари_ети, дара не искаше да яде в продължение на повече от месец. едва набутвах 3 лъжици за 40 минути борба (с добро и лошо). в момента, в който реших, че няма да се ядосвам и няма да я насилвам прояде. е, в началото чдеше 1-2 пюрета и общо взето всяко нейно ядене приключваше с тех. постепенно обаче увеличи асортимента. пробвай така. чичо фройд твърди, че ставало Wink

така значи, трябваше някой да направи забележка, за да се разпишете Laughing Laughing Laughing
а сега сериозно, колкото повече майки пишем, толкова по-полезни ще сме си.

# 506
  • София
Привет и от мен на момичетата, които рядко пишат. Правете го по-често, плс, та да е по-интересна темичката. Hug

За рождения ден отдавна го мисля. Даже намерих един клуб близо до парка Заимов, в който имат и програма за 1- и 2-годишни, разни игри като "Дий дий, конче", "Хей ръчички" и т.н. Laughing Но се чудя има ли смисъл наистина. Иначе цената е 250 лв. за 10 деца. От друга страна, ако събера само роднини у нас, ще имам чувството, че съм претупала толкова важен празник за детето.  newsm78

адис, и в нашата кухня искат 25 бурканчета и 50 нови капачки. Имало ги на Женския пазар.

# 507
 Да е жива и здрава Чопи че ни активира  Hug Рая е почти най-малката в темата и до рождения ден ще съберем доста инфо и от вас и от другите бебета наоколо, но със сигурност ще го празнуваме с бебета, има тук една цветна и китна  сладкарница с много играчки, с килимче и даже с проходилка и сигурно ще сме там, даже си мисля да говоря с майките да си носят проходилките, но дотогава всички сигурно ще са проходили. Рая много обича деца и всякакви възрастови компании, затова си мисля че ще и е много забавно и доста ще се емоционира от такова празненство. Категорично няма да има балони, че ще се стряскат ако почнат да се пукат. Чудя се само за менюто, но ще се уточнява малко преди това. Те имат и някакви зъби - време им е и за пържоли май май Simple Smile).

# 508
Еха видях дечицата на снимките, много са сладки всичките, душички малки. Да са ни живи и здрави.

Не съм писала от много време, но моят син е много палав, само лази и е чудо изправя се нон стоп и аз  съм постоянно по него, но ви чета.
  За пътуванията и аз много обичам, последно бях в Египет, защото мъжът ми е от там, и останах много очарована и от хората, пък и държавата не е лоша, зависи къде ходиш, както навсякъде има хубави и грозни места.
 Хубав ден момичета.

# 509
careener, адис,  Hug

При нас в частните ДК са с еднократни опаковки, а за държавната искат по два комплекта от по три бурканчета.

Общи условия

Активация на акаунт