*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 7!

• 64 570
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
 PraynigЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА. НЕКА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА ДА НИ ЗАКРИЛЯ И ПРЕЗ НОВАТА 2012-ТА ГОДИНА ДА ДАРИ НА ВСЯКА ОТ НАС ЧУДОТО НА МАЙЧИНСТВОТО.

# 601
# 602
  • София
Много се дразня като казват почти навсякъде че това са 90% от кандидатите подали документи от ТАЗИ година, като дефкто това са дадени заповеди само на хора подали миналата година, защо лъжат хората да кажат дефакто как седят нещата  Rolling Eyes

# 603
Тази информация им е изгодна, такава и подават на аудиторията. И в един момент се получава, че двойките с репродуктивни проблеми само мрънкат за глупости, а всичко им е уредено.

# 604
Извинявам се че ще спамя в темата, но къде мога да питам ако не точно тук, а и  не намерих друга тема, която да отговаря на въпроса ми!!!!
Значи трябва да сваля поне 15-20 кг. преди следващият опит, задължително...но понеже при мен въпроса опира до апетита, съм решила да си взема китайски капсули за озаптяване на глада...успоредно с това ще пазя режим и ще спортувам, но ме мъчи въпроса, ами ако допълнително си усложня нещата с тези "билки"?! Искам ги просто за начален старт!
Твърдо съм убедена, че трябва да махна кг-те, на всяка цена, но не ми се ще цената да е следваща неуспешна процедура!
Имаше едно момиче  с което вървяхме заедно по време на процедурата, на нея и беше за втори път, каза че свалила 20 кг преди вторият опит...но тя изобщо не забременя...и сега ме мъчи въпроса, ами дали и тя не е пила подобни капсули, за съжаление няма как да я питам! Cry

# 605
  • София
Кой ти каза че трябва да свалиш 20кг от написаното подозирам че не е лекуващия лекар  Rolling Eyes според мен китайските билки не са подходящи нито строгите диети. Можеш да пробваш с някакъв режим тип разделно хранене, но който не те лишава от нищо необходимо и да ограничиш сладко и тестяно ако се храниш неправилно, но то това е препоръчително по принцип и лек спорт. Издевателствата с тялото със и без ин витро не са препоръчителни, мое мнение, може да си докараш доста болести  Rolling Eyes Като цяло кг имат значение по-скоро БМИ, но рязките промяни не са препоръчителни преди опит  Rolling Eyes

# 606
Благодаря ти за бързият отговор, позволих си да ти пиша на лични! Simple Smile

# 607
  • СОФИЯ
Честита нова 2012 година момичета, дано тази година всички да получим тъй очаквани заповеди, Фонда да работи с пълна пара и всички да се похвалим с положителен резултат. Дай боже  Praynig Praynig Praynig   bouquet  bouquet  bouquet

# 608
Честита нова година!

Тези, които вече са си взели заповедите могат ли да споделят колко време след одобрението са ги получили?

# 609
Честита нова година!С пожелание за здраве и изпълнена с усмивки година:)

Подадохме документи на 12.01.11г Април бяхме одобрени и на 15.12.11 взехме заповедта
Успех на всички Grinning

# 610
  • София
Аз подадох документи ноември 2011г. Още декември бях одобрена, но не мисля, че това ще намали чакането, което сега е около и малко под година. Предвид това, че все повече хора подават а бюджета е същия, дано не надхвърли 1 година. Praynig

# 611
Ох, дано  Praynig

# 612
Късмет и търпение на всички нас,чакащи.Интересно ми е и дано е по-скоро първото записване тук след позвъняване за заповед.Дано не се забавят и неизпуснем януари месец само в чуденки и питанки.

# 613
Честита 2012 година   bigdance2

само за информация: през 2011г. са започнали да се обаждат за заповеди чак на 24.01, но пък за сметка на това до края на януари месец са раздали 244 заповеди.

търпение, кураж и успех на всички  Praynig

# 614
За декември колко са раздадените? 10 ?

Общи условия

Активация на акаунт