В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас - тема № 32

• 72 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дано да спасим частни уроци по БЕЛ в седми клас.

Не съм фен на частните уроци, но школа по БЕЛ в 7 клас не му мърда.
А след тройката по литература на това прословуто контролно се замислих за
школа по БЕЛ още от 6 клас   ooooh!
Иначе госпожата му по БЕЛ в старото училище, въпреки че редовно му пишеше шестици,
беше го заковала много точно на едно домашно "Пишеш грозно и не мислиш"  Twisted Evil
(Наистина ли масово са имали двойки и тройки, моят с това омаловажава тази си оценка Confused)

# 211
Не съм фен на частните уроци, но школа по БЕЛ в 7 клас не му мърда.
О, и аз. Имах предвид школа по БЕЛ. Peace
Иначе дали от 6-ти или 7-ми клас, ще видим. Бъдещето ще покаже. Надявам се от 7-ми.
Голямата ми дъщеря посещаваше школа "Веди" само в седми клас и се справи много добре на изпитите.

# 212
(Наистина ли масово са имали двойки и тройки, моят с това омаловажава тази си оценка Confused)
За теста по литература на митовете ли говорим?

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 14:53 от Фран Джонсън

# 213
  • София
За теста по литература на митовете ли говорим?

Да.

Фран, браво на момичето, за този тест петица е страхотна оценка!

# 214
Тя има петица на това контролно, а другите от класа не знам как са се справили.
Обърнах темата на чат, извинявам се. Hug

# 215
  • София

а днес младежът ми се обади след часа по музика да го изчакам
да се върне от училище (щото аз тичах с всички сили към магазина за флейти  hahaha),
учителят бил дал подробни указания откъде и какво.
Та - чакам указанията  Whistling и тази седмица наистина ще купя, май.
В този магазин : "Хриси Арт" Ул. Цар Симеон №82 на ъгала с Мария Луиза, очаквали до края на седмицата. Но те и миналата седмица казаха, че за днес, понеделник - ще имат. А и моят ми обясняваше как щял да ходи до Оборище и да пресичал булеварди, та да намерел заветния магазин с флейтите ............... Той не познава добре града / а може и аз да го подценявам/- остава и да ми се загуби за едната флейта.
Кармела,  може ли да напишете, ако сте купили флейтата?!

# 216
В този магазин : "Хриси Арт" Ул. Цар Симеон №82 на ъгала с Мария Луиза, очаквали до края на седмицата.
Благодаря!

# 217
  • София
Фран, кога са имали втора родителска среща? Да не би само вашата класна да е правила такава?

# 218
  • София
Всъщност колко време ще се ползват тези флейти? Някой знае ли цената?

# 219
  • София
Господинът обяснил, че дървените били около 25 лв., но ние да не купуваме такива, а Yamaha - пластмасови - около 15лв .

# 220
Фран, кога са имали втора родителска среща? Да не би само вашата класна да е правила такава?
В края на октомври. Да, родителската среща беше само за нашия клас.

# 221
Дървени - 5 лв., но се мажели с бадемово масло и според дъщеря ми не са хубави, затова иска Yamaha - 14 лв.  Laughing
Колко време ще се ползват - не е ясно

# 222
  • София
Благодаря!

# 223
  • София
Дървени - 5 лв., но се мажели с бадемово масло и според дъщеря ми не са хубави, затова иска Yamaha - 14 лв.  Laughing
Колко време ще се ползват - не е ясно
Детска им работа - всяко разбрало, неразбрало. И после ние родителите се опитваме да стиковаме информация   Laughing
А що се отнася до теста по литература, явно г-жата е много взискателна, защото като гледам моя синковец си е написал абсолютно всичко, като само една дума му е "объркана", според госпожата, не и според мен и него, и му е писала 5-ца. И това била от малкото високи оценки. Да му мисли на следващото контролно.

# 224
  • София
Като ще се оплакваме и аз да се оплача... Снощи моя носи 2-ка по математика. На домашното. И знаете ли защо? Защото госпожата искала домашното на лист, за да го вземе и провери, а нашият хубостник написал на един лист само отговорите на задачите и го предал. При това лист, скъсан накриво от тетрадката.
И ми излезе с железния аргумент "Ами то и други имат двойки"...  Mr. Green
Да, моя е от другите с двойките  Grinning. Изобщо не е отразил г-жата, че трябва да е на лист. Но и в тетрадката не е писал решения.

М-да, току-що разбирам, че моят пък има тройка на това домашно.
Толкова се стара да го пише на "специалните" листи за домашно, които съм купила,
даже ме кара да се подпиша в ъгъла, за да се видело, че не го е писал в междучасието -
и накрая - не били тези задачите за домашно, преписал грешната страница от дъската.
Щяло да бъде двойка, но понеже задачите били вярно решени - тройка.

Общи условия

Активация на акаунт