Пъзели 23

• 40 058
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
И аз тъкмо щях да питам същото само че за Варна Simple Smile Преди малко видях, че лятото в Лидл е имало килимче за пъзели до 2000 части, на скромната цена от 11 лева  и много ме хвана яд, че съм пропуснала  Crossing Arms

# 661
  • Русе
Уааа, красота е пъзела, и ЧРД на патерица.

# 662
Гале страхотен ти е пъзела. Със здраве да си го редиш.
Във Варна мисля че имаше такива килимчета в магазин Слънчогледи, които се намира до бившото кино Република ако се не лъжа. Но вие сами може също да го изработите. Подходящ плат и ролка за навиване. Знам че на някой килимчета ролката за навиване е надуваема. Дано съм ви била полезна.

# 663
Мерси  mimi_msm Simple Smile Тези дни имам път на там и ще видя дали има.
Да попитам някой да е срещал пъзел около 1000-1500 части с кола, няма значение какъв модел.... само зелена да е  Mr. Green Искам да изненадам приятеля ми...( има някаква необяснима страст към тоз зелен цвят ) но до тук нищо не съм открила, или са малки пъзелите или колите не са зелени  Crazy Ще се радвам някой ако е мярнал случайно някъде такъв да сподели Hug

# 664
  • Den Haag
Гале много се радвам, че ти е харесал пъзела с удоволствие да си го редиш  Hug

# 665
Гале, наистина е страхотен пъзела! Сигурно си го започнала Laughing!

Дианче,
Скрит текст:
щом искаш-ще успееш! Peace А то времето минава много бързо и неусетно...еле като проходят. С баткото почти бях стигнала лилавата, но се наложи да го отбия; сега ще видим със ситния до къде ще е, не си поставям срокове-каквото се случи, но няма да е до първи клас де  Mr. Green Laughing

# 666

Ето подаръка ми http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/81#photo=103 и следващата, довечера вкъщи повече снимки!

Сложих снимките в нов албум, защото ги беше качила в този от 2010 г. Simple Smile

http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/129/129

Пъзелът е много приятен за нареждане Peace За куфарчето не съм забравила, само да си довърша пъзела, който редя в момента...

# 667
  • виртуално
снощи започнах първият си пъзел Wasgij
значи 2 часа съм се зверила в картината и в това, което редя
най-накрая детето обяви, че са ми изпратили погрешен пъзел  Laughing
голяма зарибявка са този вид пъзели  Peace

# 668
  • Пловдив
Галя, на мнооооого голяма патерица
Честит рожден ден! Бъди най-вече здрава, другото с повече търпение и упоритост може да си го постигнеш  Hug

Подаръкът ти е разкошен, с кеф да си го наредиш  Hug
Аз нищо ново не съм започнала, че последната седмица беше някаква лудница  Crazy Случиха и се и гадни неща и ...  Надявам се обаче скоро да ми се освободи малко време и да се позанимавам Simple Smile

# 669
Ето от мене последно нареден. Почнах го към коледа викам ще го наредя преди нова година но все не ми оставаше време.
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/115/mimi_msm_puzzle#photo=34

# 670
Момичета ,чудесни неща сте показали . Аз така и не намерих подходящ начин да снимам пъзела с еднакви лица,но поне да ви го покажа  Grinning .От тук до края  Grinning

http://venny67.multiply.com/photos/album/42/The_most_difficult_puzzle#photo=1

Подхващам "Тайната вечеря " 13 200 части,така че съм се въоръжила с търпение ,скоро няма да стане  Grinning

# 671
Девойки, днеска може дружно да поздравим Мама Зори. Преди един час нашето Зори стана мама на Николай, който е с тегло 3050 и е 49 см.
Зори  Hug Hug Hug

# 672
  • Варна
Лелеее, каква прекрасна новина... каква изненада  newsm44
Зори, да ви е жив и здрав мъника и много, много да ви радва!
Специална прегръдка от мен  Hug , ох.. треперят ми ръцете чак... траеш си и нищо не казваш а...

# 673
  • Русе
Аууу, страхотно, да са живи и здрави и много много радостни моменти заедно.

И дано си се уредила да родиш в новото родилно.

# 674
Аз си мислих, че ще ви изненадам, ама вие пък сте разбрали вече Wink
Зори, и тук най-сърдечни пожелания Hug

Общи условия

Активация на акаунт