Отговори
# 645
  • Варна
Дейзи ти 0- ли си?най-рядката? newsm78

аз ти споменах за Девата,защото 4ух добри отзиви,а и с мъжа ми бяхме там лятото за интервенция на разширени вени при някакво светило от София-само там правеше манипулации.докато висях бая народ се изреди на ЖК и гинекологии,та затова ти казах.зна4и дет се вика "нов бардак със стари ..."

той бая луксозен тоз бардак де bowuu

# 646
Да се похваля и аз - аз спрях с пазарите временно, но майка ми почна, накупила чаршафите
и сега организирала кой там да плете рокли, елечета и палтенце за бебето.
Мен ми се види малко странна тая работа как ще уцелят размер и нещо - ама те си знаят.... няма да се меся, аз само я натисках за чаршафи - еле - това стана.  bouquet

Да ви кажа честно за тез комплекти за изписване май май и аз няма да купувам такъв, а по-скоро ще си го комплектоваме самички като му дойде времето - то кво ми трябва - едно боди, чорапи, ръкавички, шапка, гащеризон и чувалче, или пък такова дето се облича цялостно, не знам как се казва, ама стршно много съм си харесала едно такова беличко.

# 647
Любoмира  , аз се боядисвам с безамонячна и съм много доволна. Хем че не мирише, хем цвета й остава толкова дълго колкото и на тази с амоняк, поне при мен.. Но аз съм с черна коса, ти с каква се боядисваш? Мисля, че и за амонячна няма проблем.

deyzi  Стискам палци да няма проблем, но щом досега няма антитела, според мен няма и да има.

polisia  Много благодаря за инфото. Беше ми изключително полезно.

# 648
  • Sofia
Ralipo, много благодаря за линковете, аз тепърва ще се образовам с он-лайн търговията, както казва гаджето на брат ми - ти още един ларедут не си поръчала Mr. Green, в см. толко съм назад Mr. Green

Лошото е, че май никой не продава прословутото MUTSY ново, единствените, които намерих са секънд хендс. А и си премерих асансьора, няма такава теснотия Sad май ще мисля наново.

Комплектит за изписване са голяма глупост, факт. Може лесно да си набавите това, което наистина ще е необходимо за изписването през февруари Peace

# 649
Алекс,благодаря ти,ама аз ще си треперя докрая. Praynig
Еличка,дай да се образоваме заедно с виртуалното пазарене. Laughing
Между другото ако някой има доброто желание може да си направим и колективна поръчка.Аз обещавам да съм коректна(то остава и да не съм като съм и неука) Laughing Crazy Peace
Така ми се иска аз само да посочвам това или онова искам,някой да организира покупката вместо мен,мъжо да плаща а аз само да се радвам после на покупките(нахалница съм нали? Crazy).
Рали,благодаря ти за сайтовете. Hug

# 650
deyzi  Аз съм дете на майка с кръвна група 0-,  и баща А+.
И съм дете след един планиран аборт и без да са били инжекция на мама след този аборт.
Момичета, много ми е скучно напоследък, какви ли хобита не си намерих, но вече се изчерпах...
Я кажете вие как запълвате свободното си време?

# 651
deyzi  Аз съм дете на майка с кръвна група 0-,  и баща А+.
И съм дете след един планиран аборт и без да са били инжекция на мама след този аборт.
Момичета, много ми е скучно напоследък, какви ли хобита не си намерих, но вече се изчерпах...
Я кажете вие как запълвате свободното си време?

Алекс, аз хич не се оплаквам от свободно време, ама днес дойде комшията на кафе и ме зариби за една глупост и сега ако ви кажа ко правя няма да ми повярвате

Животни от балони - донесе ми човека една камара балони и една помпа, показа ми няколко трика и гледай сеир сега...

ей тъй кат малките деца...

# 652
Ох,Алекс,пак зависи.Може абортът на майка ти преди твоето зачеване да е бил с плод с отр.резус фактор или да е била в много ранен етап прекъсната бременността(тогава няма проблем и няма последствия при непоставянето на ваксина).Аз сега се надявам това бебче да е с отр.резус фактор и да няма проблем.Ти в крайна сметка със сигурност си с положителен резус фактор,нали?
Иначе мама също е с отр.резус фактор а баща ми е с положителен,но аз съм първото бебе и съм й взела фактора и затова не е имало проблем с раждането на сестра ми,която е с положителен.
Леля ми по бащина линия също е с отр.фактор и е родила две деца-първото като мен с положителен,но е извадила късмет,че втория ми братовчед се е родил с отрицателен.И на мама и на леля не са им били ваксини. Confused
Бибче Joy Joy Joy Joy

# 653
Мили мами , относно матраците четох на скоро в една книга , че тия кокосовите предизвиквали алергии , сега не знам до колко е вярно все пак не сам ползвала такъв . Ииии имам едно питане : има ли някоя като мен с ужасни киселини  Confused и как се справя с този ужас щото направо не се трае.

# 654
touchthesky
за киселините - трудно се справям, ама за сега основно с мнооого вода, когато е зле работата газирана вода и в изключително тежките случаи талцид - ама много нарядко.
и гледам да не преяждам и да ям повече супа - това ме спасява, ама понякога забравям, като например днес.... Embarassed

# 655
Момичета аз писах и във ФБ групата, но и тука да предложа:

В събота има лекция на сп. Моето дете в ГМ от 10 до 12 часа.. какво ще кажете да направим срещата в 12, а който желае да дойде и на лекцията Simple Smile. За записване - http://www.moetodete.bg/maichinstvo/p3_7436_0.html

# 656
Аз съмс отр.кръвна група -> А (-) и няколко пъти питам доки,каза ми - няма нужда да се притесняваш ,ще ти бият в болницта след раждането инжекцията и готово, мн.жени били като мен.... аз ест.все пак ще си настоявам като наближи 28-та седмица да ми даде направление за второ изследване за антитела...на първото и трите ми показателя бяха отр.. и казаха, че това е мн.добре....дано и сега да сме така....
А за болките в кръста и киселините...аз нямам подобни..само малко чатала ме болеше преди няк.дни,сега като че ли не... даже направо категорично не..от 2 дни поне... но ми изтръпва крака мн.гадно като съм в легнало положение... обикн.вечер на дивана след вечеря се хотизонтирам малко пред ТВ-то..и не точно изтръпване,ами схващане...и така, че чак като спазъм ми се приближават някак..пръстите на крака... все едно на нещо като юмрук..но на крака!!!!!!! Shocked мн.гадно.... минава ми след 5 мин. обикновено,ама все тр.да се изправя,за да мине,легнала ли съм..не минава,а само мъчи.........

# 657
Добра вечер, мацки! Как е настроението?!  Grinning

bibilyana, много са ти готини животинките! браво! ;о)

Алекса, аз не мога да кажа, че разполагам с твърде много свободно време, но се поглезвам с кулинарстване напоследък. На скоро завърших 3то ниво на един кулинарен курс и с част от групата се събираме и готвим 1-2 месечно, да усъвършенстваме наученото.  Laughing Много е забавно!
Също съм намислила за да сезапиша на един двудневен курс за коледни сладки в началото на декември.
Абе нещо ме избива на кулинария  Whistling

Имам въпрос към мамите от София: някой ходи ли на училището на сп. 9 месеца? Аз бях вчера и мисля да отида пак идващия вторник. Ако някой ходи там да се видим на живо?  Wink

Сладки сънища от мен ;о)

# 658
Добро утро от мен!
За обръщането на бебето имам кофти опит- от стрес в края на 8 месец Ели се завъртя седалищно. След това се върна в нормална позиция, но след повторен стрес си се клоцна по дупе и в крайна сметка се наложи секцио. Бях пробвала всички варианти, при които уж може да се обърне, но нищо. Така че човек не може да планира и тези неща. Cry

За срещата в събота- по-логично е след лекцията в 12 ч. за такива като мен, които няма да я посещават. Ще се радвам да успея да дойда, зависи дали мъжо ще се навие да гледа дребуса, че е с отит и е вакумна лепенка ooooh!

# 659
  • Sofia
Биби, не  ти е лесно Joy. Момичета, искренно ви завиждам като споделяте, че се чудите какво да правите, аз се чудя какво по-напред да направя, къщата ми е с краката на горе, чакат ме 100 изостанали неща и като гледам май ще чакам водите да ми изтекът в офиса Mr. Green

Така, оплаках се.  GrinningВсъщност исках да ви кажа да не взимате от евтините кокосови матрачета, защото въпреки, че и навремето имаше възможност да си купя или поръчам по-хубав реших, че за 3-4 кг. бебе и този е ОК, не помня, с леглото ли вървеше или таткото го беше купил. Е няма, толко смешни матрачета - въпреки, че бебока беше още на месеци мястото под главичката, гръбчето и дупето му вдлъбна, веднага го разкарах и си поръчах нещо друго по размер от Хепи Дриймс, ако не ме лъже паметта- май беше с пенолатекс и пружина! И изобщо не беше скъп, поне тогава.

п.с. Деси, и аз искам да се образовам в он-лайн пазаруването, ама чакам да остана с малко св. време да почета. Ако се събреме за някакъв тип колективна поръчка - ВЪТРЕ СЪМ, откъдето и да се поръчва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт