Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 643
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ах -каре! Моята мъка! Не мога и не мога да го нося и това си е!  Tired

Имам едно портмоне на Burberry и все се навивам да си го нося, приготвям си го, чинно си го пълня и си го слагам в чантата , но не ми дава мира , нещо все ме яде и после отивам и го изпразвам и прибирам в шкафа пак -горкото!  Confused Cry

А за дрехи каре - асбурд  Cry А има някои толкова хубави неща..
Като например тази риза, която сте показали-харесва ми, но не бих мога да я сложа.
Много ме е яд!  Close Cry

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 11:16 от *Kontessa*

# 541
  • София
Подходящ   аутфит за мъгливото и влажно време навън. Тази жена, принципно се носи много приятно в ежедневието. Аз пък си оставам с желанието да получа ей такъв коледен подарък , но ще е ...  някой друг път Crossing Arms Затова пък от ровене из нета се вдъхнових за дълга пола

# 542
  • Кацнала на едно дърво.
Аз смело нося каре.  Laughing
Хвърлила съм око на едно сако в червено и черно (показах подобна дреха преди страница) на Майкъл Корс.
А наскоро си купих карирана риза, много красиво седи (тоест хубава кройка има, леко вталена и с интересни ръкави), в синьо, сиво и бяло. Чака по-топли дни, че е от памук.

Още едно карирано сако:
Цък.

П.П. Пънкът не умира.  Laughing

# 543
  • Пловдив / София
На мен пък карето ми навява асоциация "Този див, див Запад". Не знам защо.  Mr. Green

# 544
  • Варна
МОже би защото добре се комбинира с дънки? Wink Аз имам сиво карирано сако, което нося с червена карирана чанта и го приемам като градски шик.  Говорете ми после за асоциации. Simple Smile

# 545
  • Belgium
Преди не знам си колко време бях обещала да дам отзив за този клин - на снимки изглежда добре, на живо не става за нищо. Да не се излъже някой да поръчва  Laughing

Нападнах вече колекцията на H&M The Girl with the Dragon Tattoo, има добри попадения:

http://www.hm.com/gb/dragon-tattoo

# 546
  • ...край Дунава

Нападнах вече колекцията на H&M The Girl with the Dragon Tattoo, има добри попадения:

http://www.hm.com/gb/dragon-tattoo

Ау, страхотни Heart Eyes. А може ли да се купуват вече, харесах кожено яке, но не ми дава да добавя в кошницата newsm78

# 547
  • Belgium
Сисли, някои артикули са разпродадени вече онлайн и може би за това не ти дава да ги сложиш в кошницата.

Аз изпратих моя приятелка директно в магазина в Берлин.

# 548
  • ...край Дунава
Сисли, някои артикули са разпродадени вече онлайн и може би за това не ти дава да ги сложиш в кошницата.

Аз изпратих моя приятелка директно в магазина в Берлин.

Завид, завид Mr. Green, аз нямам приятелка в Берлин Sad, но пък каквото харесах от нищо няма. Ще чакаме твоите покупки Peace

# 549
  • Belgium
Ще ги видим, ако има още нещо останало и в магазина  hahaha

После ще излязат и в e-bay, все ще докопаме нещичко  Wink

# 550
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лу, благодаря ти, аз питах за клина  bouquet

# 551
А аз подслушвах за клина. Лу, съжалявам, че ти трябваше да изгориш, но благодаря!

# 552
  • Belgium
Не се притеснявайте, изгоря една приятелка, но го продаде после, така че има happy end  Laughing

# 553
Дами, спасете или напишете смъртна присъда на това герданче. Много ли е грозно? Чудя му се, но ми идва скъпо и леко непрактично. Споделете мислите си за да наклоня везните. Благодаря, че погледнахте.

http://www.etsy.com/listing/88173785/resin-necklace-designer-necklace-modern

# 554
  • София
Цонна, нещо не ме грабна, а уж си падам по дрънкулки. Не знам за теб или за подарък е, но на мен ми прилича на детско герданче  Laughing. Мисля си, че щом се колебаеш, вероятно не е "твоята" покупка  Peace.

Една красота от мен

Общи условия

Активация на акаунт