Седем часа разлика - 3

• 53 217
  • 808
  •   1
Отговори
# 645
Аз също съм удивена от Ваня Цветкова.. каква е мрачна в сериала и каква слънчева без маска..

# 646
И аз я харесах,а днес пък прочетох ,че актьорът който играе Лука е баща на нашата скандална дипломатка Лила  Mr. Green

# 647
  • sofia
Започна се Party

# 648
  • София
В предишния епизод крайната сцена между Роки и Тео беше още светло навън , а сега беше тъмно  като ги даваха Laughing

# 649
  • До морето
Добре де, когато човек спре да говори, това е защото е преживял някакъв стрес, изпада в шок и няма желяние да комуникира с когото и да било по какъвто и да било начин. Тая Мая като я гледам как кима усърдно и как се хили като зелка на въпроса иска ли кафе, ми прилича по-скоро на някой с току що извадени сливици, отколкото на някой с депресия. Имам предвид, че вече мълчанието й ми се струва абсолютно излишно.

# 650
  • София
ееее вече Гончев ми става 99% заподозрян ... с това мече от магазина
Най накрая да загатнат нещо по конкретно

# 651
Опааа.... В магазина за маските е талисмана, който Гончев подари на Мая.
Явно тези, които предполагаха, че е замесен, са прави   bouquet

# 652
Ауу, този мечо много подозрително стои в същия магазин, в който продават и маските ...

Явно ще има развръзка относно извършителя  Party

# 653
Май ни подсказаха кой е извършителя-Гончев.

# 654
  • Бургас
Мдам, Гончев и мечето!  Thinking

# 655
Такива като гончев с визия на идиоти и пораженчиско   поведение дълбоко в душата си са ед ни от най отмъстителните хора. Оставяйки се да ги мачкат и криейки се зад маска на  примирение и нерешителност действително са способни на гадости. Гончев явно ще излезе  типичен представител

# 656
  • До морето
А Иванов виждал ли е мечето на Мая или го показаха на нас?

# 657
Гончев, Гончев!!!! Simple Smile И аз гласувам за него! Заподозрях го от самото начало ... някак си усещах, че не е Роки ...  Peace Прекалено мн я обича... дали го застреля Тео ...   Thinking

# 658
Не, не го застреля. Дадоха как го пуска да си ходи

# 659
Тоя Гончев ще се окаже голям извратеняк...  ooooh!
Направо е канидат за психиатрично лечение. Чудя се как само Таня Стоева е могла да бъде толкова сляпа за тези му проблеми... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт