Американците! Американците! - Тема 6 - Best Movies and Actors of the 40's

• 20 586
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Somewhere far away
Абе къде изчезна Бебето- не съм я мяркала от доста врееме?

# 361
Аз се чудя къде изчезна Севера, бебето учи, милото  Sunglasses

# 362
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз за Севера се чудя, изостави ни Rolling Eyes.

# 363
  • КиТ
Ще се чака тоя филм  smile3508

Тя Бейбито учи(за разлика от мен,да участвам актовно Blush),ма Севера настина забегна newsm78

# 364
  • Разпиляна във въображението
За  "Зазоряване" смея да твърдя, че ми хареса. Изключвам скучната част - подготовката за сватбата, фалшивите дънери, които носеха Кълън, самата сватба, нелепите тостове, тортата, изпращането, Бразилия и пътуването до острова. След като излязоха от водата филмът започна да става интересен и аз спрях да се вглеждам дали Бела е с белег на ръката и носят ли си халките. Малко неща мога да критикувам, но изтерзаното лице на Кристен този път се вписа идеално във филма. Харесаха ми ефектите около бременността й, вълците и т.н. Краят за мен е много добър, от белязването до финала със събуждането на Бела беше супер. Имаше кадри от всичките филми, старата музика от предишните части беше добре напасната в "Зазоряване". Бяхме 8 човека в салона и нямаше бутаница на излизане, което разбира се ни попречи да видим бонус-сцената с Волтури, която е след надписите. Имайте това предвид, ако ще ходите да го гледате.

Това обаче ми привлече вниманието в рекламите преди филма. Базиран на действителен случай, ако не се бъркам. Не това е рекламата от кината, но се вижда за какво става въпрос.

И още един от трейлърите на филма. Абе тези хора по колко различни ги правят?
http://www.youtube.com/watch?v=aN68cu-NW48

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 16:33 от Miriel

# 365
  • Ænima/Albuquerque
Ау, настръхващо ми подейства.  Blush
Обичам Рейчъл.  Heart Eyes

# 366
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз настръхнах... от Татум Twisted Evil

# 367
Правя си маратон на Частна практика и още не мога да разбера как може да е толкова съвършен тоя мъж

# 368
Мириел, тоз романтичния, дето си му пуснала трейлър много добре изглежда.

# 369
Да, и на мен ми направи впечатление.

# 370
Мириел, благодаря че ни осведоми за този филм   bouquet Определено ще се гледа Grinning

За "Зазоряване"  ми даваш малко надежда, че все пак нещо ще става от него Mr. Green

# 371
Не съжалявам, че го гледах на кино. Дори сега изтече края и отново си го пуснах. Мда, определено ми харесва.

# 372
  • София
Ча-нинг! Ча-нинг! Ча-нинг!
Чакам я романтиката, която си пуснала, Мириел!
Искам хубава романтика, но последно време само някакви тъпи ром-коми излизат  ooooh!

# 373
  • Somewhere far away
[Тя Бейбито учи(за разлика от мен,да участвам актовно Blush),ма Севера настина забегна newsm78[/b][/i]
и аз уж уча, обаче много бързо ми писва Grinning Crazy

# 374
  • Somewhere far away
Пу пу пу! по Kurt Sutter

http://www.tampabay.com/blogs/media/sites/tampabay.com.blogs.med … 93a665970c-pi.jpg

Не стика че е пич, не стига че участва и е важна клечка в SOA ами е и мойта зодия, ихихих. Flutter Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 22:17 от Deathcrush

Общи условия

Активация на акаунт