Студът пощипва бузки зачервени на ЮНСКИТЕ ни слънчица засмени

• 31 018
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от нас!Чин страхотен повод,толкова ме разчувства,но нямам подходящите думи да го изкажа.....желая ти винаги да бъдеш обградена от толкава истински хора,като родителите ти.Днес пообиколих магазините за пюрета, някакви нови ми препоръчаха, но по късно ще кажа какви са,че дребния кара нощния си сън  ConfusedЗа сега това е от мен. Hug

# 481
  • София
Чинче, а се оказа дори, че докато го пиша това Ралка е направила голямо акане Joy Joy Joy

# 482
Чинче, а се оказа дори, че докато го пиша това Ралка е направила голямо акане Joy Joy Joy

Поне вече знаем, че 100 на 100 действа... Joy

Аз туй за къпането не го бях чувала. newsm78 Но това, че ще влезне вода през дупчицата наистина ме разсмя. hahaha
Моето много оплешивя. Само с 2 косъмчета отгоре и на дупки отзад. Mr. Green Добре че зимата с шапки се ходи...
И да ви питам по колко ви спят децата? Софи се олива буквално. Цял ден спи, буди се само да яде като новородено. newsm78
Какви са тези монети в количката? newsm78
Ние кръщене вече правихме, нямаше и месец, но тук по принцип си е така традицията около 40 ден (като по библия). Крис пък беше на 3 месеца, но тогава по бавно се организираха нещата, защото тук никак не е лесно да запазиш ден в църквата и още повече там, където исках аз.Ето и 2 ми християни... Simple Smile

# 483
Здравейте мамита и тати Hug

За кръщенки си говорите. Аз не съм вярваща, кръстили са ме на две годишна възраст, без да ме питат Mr. Green и за това не ми се иска да кръщавам малчо. Обаче като знам родата на ММ, май ще се наложи, свеки ще се поболее, ако внукът и остане непокръстен Twisted Evil Много съм против да се правят като сватби  Naughty. Предпочитам да е или на Ивановден, или на рождения му ден (скръндза съм, за това  Twisted Evil). Аз ще си празнувам имен/рожден ден, а другите каквото си искат Mr. Green

Дзвера взе да недоволства... После ще дописвам Hug

# 484
  • Sofia
Сега сварих една тарелка тиква и сложих по бурканчета - поне за седмица напред ще има. Simple Smile
Ваче, бурканчетата могат да се затварят коректно, но мнооого бавно и внимателно капачката да е равна от всички страни. Обърнах ги горещи и даже на едното бурканче вече не му щрака средата на капачката.  Simple Smile

# 485
 Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Всеки сам си решава как ще си гледа детето.Пита жената защо,казвам мнението на педиатъра ми,а жената е най-добтата в нашия район и не признава бабините деветити  hahaha hahaha hahaha hahaha но явно има по-компетентни без диплома за това  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  А за захарта незнам как може цял живот да лишаваш някой от това,все пак всичко в определини количества НЕ вреди  ooooh! ooooh! ooooh!

За кръщенката съм решила да я кръстя август,когато е Богородица  Grinning Grinning

# 486
  • София
Сега сварих една тарелка тиква и сложих по бурканчета - поне за седмица напред ще има. Simple Smile
Ваче, бурканчетата могат да се затварят коректно, но мнооого бавно и внимателно капачката да е равна от всички страни. Обърнах ги горещи и даже на едното бурканче вече не му щрака средата на капачката.  Simple Smile

Ааа, да.. стават така, обаче не стават да се стерилизират. Иначе насипани горещи и обърнати стават.

Сашето е 27-ма с 65 точки в списъка на НПМГ Heart Eyes от 71 деца. Чакам да видя на сайта класиране и за цяла София, защото ме интерсува колко са преди нея с различен от нейния резултат. Аз съм много горда с нея, защото този е от най-тежките мат. турнири...

# 487
  • Sofia
Браво на Сашата!! Знаем си я ние, че е супер!  Hug

Клавдия, искаш да кажеш, че нашите n-броя педиатри са без дипломи ли, не разбрах нещо?
Бялата захар не е от най-полезните неща и да, можеш да живееш без нея.
Но ти и по половин ампула аналгин му сипвай на детето в кашата, ако искаш, нали в определени количества не вреди, що да го лишаваш...

Joy

# 488
Накри, моя Нико не спи въобще. 2, максимум 3 пъти по 15-20мин. максимум час.

Ваче, браво на детето.  Hug Върши си работата крушата. При нас това го върши и моркова.  Crazy
Ама ти как позна за точките. Браво на Саша. Всички се гордеем с нея.

Цитат
Но ти и по половин ампула аналгин му сипвай на детето в кашата, ако искаш, нали в определени количества не вреди, що да го лишаваш...

hahaha   Mr. Green
Шунче, много хубаво си направила. Аз обаче въобще не разбирам как се получават нещата със запечатването и какво не трябва да щрака, затова разчитам на мама.

yyanita, много благодаря.  Hug Наистина имам прекрасни родители, аз не бих била толкова смела да имам две деца и да се реша на трето по този начин.  Wink

# 489
Абе гледайте си децата как си знаете,аз ще си го гледам както аз си знам.Незнам какво е това отношение  Shocked Shocked Като споделих на педиатъра ми за някои от нещата женате се смя доста,явно някой много ви е наплашил за някои неща.Едно време вие като сте били бебета майките ви са ви гледали под похлупак  Laughing Laughing Живи и здрави да са ви бебетата и чао от мен

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 17:17 от klavdiq7777

# 490
Здравейте....

Чак сега успявам да се включа, защото сестра ми дойдоха при нас за известно време и трябваше да оправим багажа.

Силве, късмет с операцията. Дано мине нормално  Praynig

Ваче браво на Сашата.

Мишо го кръстих на именния му ден- Архангел Михаил. Както казвате без разни помпозни работи. Бяхме само кръстниците, бабите и дядовците. Сега Малкия мисля на рождения ден, защото именния му ден е декември и евентуално ще е студеничко.

Абе гледайте си децата как си знаете,аз ще си го гледам както аз си знам.Незнам какво е това отношение  Shocked Shocked
Абе точно така правим! Peace

# 491
Готова съм с марката пюрета - organix  Thinking някой чувал ли ги е, били някакви био.Иначе Дени спи през деня около 6 часа и сигурно затова не спи през ноща,но колкото и да се опитвам да му съкратя дневния сън не става, ей сега пак спи.Чин за мен тези хора са с огромни сърца, моя мъж много иска и ние да го направим, обаче не знам дали ще се справя.

# 492
Кажете какви са екстрите на кръщенето! Аз пак не го гледах, че днес съм и с двете деца у нас. Може пък да почерпим  само нещо като идея.

Чин, спомням си миналата гпдина пак като черпи за този празник, но тогава каза че ти е нещо като втори РД. И аз си помислих че нещо ти се е случило на тази дата и живееш втори живот.  Grinning Някакви такива спомени имам. Наистина това е един много щастлив ден и за теб и за родителите ти!

# 493
Добър вечер Simple Smile

Ваче, браво на Сашата!!!  Heart Eyes, аз квото се гордея с нея, все едно ми е дете  Mr. Green

Аз мисля да кръстим Алекс като стане на годинка. Много искам да е кръстен, аз несъм все още и ще използвам двамата заедно да го направим  Blush. Навремето като съм била малка не са ме кръстили и все ми се струва, че е грешно... Искам да го направя и за да можем с мъжа ми да сключим църковен брак - все имам чувството, че живеем в грях. За мен подписите в общината не значат нищо, знам, че църковния брак не се разваля, дори и след развод. Не че имам намерение да се развеждаме де  Laughing, обожавам съпруга си, направо не мога да си представя живота без него  Flutter Heart Eyes

Имам и едно въпросче: с какво пюре да започна захранването, при положение, че Алекс винаги ака рядко като консистенция?. Четох доста в нета, препоръчват морков, какво смятате вие  Hug

# 494
  • София
Здравейте  Simple Smile

Аз поизпуснах някои неща, но да кажа основното.

Браво на Саша, Ваче  Hug  bouquet Все така да се гордеете с нея!

Пеперудке, този режим на хранене е много добър, аз така се хранех през бременността (последните месеци). На теб обаче не ти ли е несъвместим с кърменето? Ще ти кажа защо. Реших, че ще продължа по този начин и след раждането, но не се получи, защото започнах да изпадам в хипогликемия - изведнъж получавах чувство на силна отпадналост и се разтрепервах. Съответно реших да вкарвам от време на време и въглехидратна храна и оттогава нямам такива състояния. После прочетох една статия, според която на кърмещите майки им са необходими въглехидрати.

За къпането след ваксини - нашият педиатър също е против, мотивите са му, че така може да се възпали мястото  newsm78 Нещо такова. И аз спазвам препоръката донякъде, защото не ми се ще съвсем да му развалям ритуала - той си ляга след баня. Съответно само един бърз душ му правим, така де се каже, без вана.

Виктор днес имаше второ падане, този път по вина на баща му. Добре е детенцето, мисля, Слава Богу.

Аз се определям като вярваща християнка и съм решила да кръстя Виктор. Мислех да е догодина, но вече се замислям да е по-скоро. Може и да му отнема правото на избор за момента, но като порасне той ще си реши дали да си остане в тази вяра.

Ох, после пак ще пиша евентуално, че не може вече да се забавлява самостоятелно.

Но все пак да питам - нова парола ли има албумчето, не ми се отваря със старата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт