Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 315
Не зависимо от знака - всички като пийнат стават философи!

А не, не съм съгласна с това. Не всички започват да бърборят. Той по принцип, не е от многословните, обаче пийне ли... Laughing

Аз също не съм от най-разговорливите, но за мое огромно съжаление, като пийна повече започвам да с хиля кат' тиква, без да обеля и думичка  Laughing Crossing Arms

# 316
Нямах предвид това дали говори повече , а може би , но става един разбиращ , възвишен, знае откъде как стои проблема. Вси- чко му е ясно  Mr. Green

# 317
Нямах предвид това дали говори повече , а може би , но става един разбиращ , възвишен, знае откъде как стои проблема. Вси- чко му е ясно  Mr. Green

Абсолютно  Crazy

# 318
Отдавна не съм влизала в темата, кажете емоционални ли са вашите мъже-скорпиони? newsm78

# 319
Отдавна не съм влизала в темата, кажете емоционални ли са вашите мъже-скорпиони? newsm78

Само когато решат. Ако му лазя достатъчно упорито по нервичките, избухва лавина от лава. Направо става като Хълк  Laughing

Но реши ли да не си показва чувствата, е тогава няма по-добър от него.

# 320

Само когато решат. Ако му лазя достатъчно упорито по нервичките, избухва лавина от лава. Направо става като Хълк  Laughing

Но реши ли да не си показва чувствата, е тогава няма по-добър от него.

Питам, щото моят малък Скорпион вкъщи е със силно изразен характер още отсега Laughing, да ми е жив и здрав, какво ще става нататък не зная. Joy

А, в това съм убедена от личен опит. Flutter Peace
 Joy

# 321
  • София
емоции ли?! че какво е това? в речника на моя тази дума не присъства  Sad

# 322
Мнооогооо! Въодушевление, яд, любов....всичко се изиграва бурно и без задръжки  Crazy Сигурно си зависи и от това какъв е човекът до теб. Като цяло аз съм доста...уравновесена в тези неща и имам чувството, че това винаги е карало хората до мен да бъдат по...емоционални с цел да изкопчат някоя реакция от мен. Та и скорпионите...вероятно си реагират според ситуацията  Crazy

# 323
Много и по много емоционален, всичко изживява и за всичко има мнение, показва го, когато реши. И аз съм доста уравновесена и не се хабя за глупости и това му помага в някои случаи да види колко безполезно се ядосва за нещо.

# 324
И аз да се цопна във вашата темичка, ако позволите  Peace
За моят скорпион не мога да кажа, че е много емоционален, може би рядко. Но е много непостоянен в мнението си - днес мисли едно, утре съвсем обратното. Което пък е добре за мен - лесно го разубеждавам и си налагам мнението  Laughing

# 325
  • Варна
А моят пък си държи на мнението, докато не му докажа, че не е прав.
Затова много басове губи от мен Mr. Green Whistling
Иначе като "тропна с крак" много лесно се налагам, ако е необходимо.Понякога просто не ми се занимава да го убеждавам кое защо и как Crazy

# 326
  • София
охо, да му докажа, че не е прав ли?! не се е случвало  Laughing не само пред мен, никога на никой не е казал, че е сбъркал и друг е прав!

# 327
Моят пък си е признавал  smile3533
Не че ме топли голото признание при положение, че и следващият път упорито вярва в себе си  Crazy
Мисля, че това не е от зодията , а от мъжкото им его....не че със същата сила и аз не съм убедена в правотата си , но аз преди да взема категорично решение мисля и премислям дъъълго време , а той някак първосигнално реагира и след това просто си вярва..на сляпо някак. Всъщност ск имат едно много интересно качество- вярват си...вярват си независимо от трудностите, след всяка спънка вместо да се сринат стават по силни/и по упорито рискуващи/ Това колкото ме плаши толкова и ме привлича. Не че мога да се примиря, че цял живот ще съм на въртележката, но някак и сега, когато съм привикнала ежедневието ми да е на нея не мога да събера смелост да сляза и да се застреелям със солидна доза спокойствие и монотонност  Crazy Като пристрастяване се получава- цял живот бягам от силните емоции и първосигналните реакции, градя в себе си завиден непукизъм и се уча на търпение, усвоила съм умението да извличам удоволствие когато съм на стенд бай режим...и изведнъж се появява човек който не притежава никое от желйните от мен качества, всява смут в организацията ми и ... и чрез него си позволявам да изживея това което преди не съм си позволявала....успокоявайки се, че всъщност това не са моите слабости, а неговите... Странно е, малко егоистично, но...

# 328
Браво Поем...
Почти си ни описала и нас.
Аз винаги подреждам мислите си, спокойна съм и той идва и всичко ми разваля  Whistling
Но пък колкото искам да живея спокойно, толкова и емоциите ме влекат. и двете крайности ми носят нужната храна за душата.

# 329
Браво Поем...
Така  си е и при мен,но аз лично не мога да изтърпя
- :"човек който не притежава НИКОЕ от желаните от мен качества"
,щото моите желани качества са само позитивни ,а и с човек ,който
 - :"НИКОГА на никой не е казал, че е сбъркал и друг е прав!" 
Не Мога да очаквам нищо ДОБРО от такъв човек ,тва е несправедливо и неправилно и не мога да му имам никакво доверие ,та вие си ги обичайте и т.н. ,но внимавайте ,щото са опасни,да не плачете после newsm62

Общи условия

Активация на акаунт