Мъж Скорпион - 2

• 199 937
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 260
Чакайте сега един истински Скорпион да попита за мнение Grinning Какво мислите за връзка мъж Скорпион-жена Телец  newsm78 bouquet

# 1 261
Ами моя ск и аз телец- ама не се получиха нещата  Mr. Green Но докато се получаваха ми е споделял,че харесва в мен най-вече спокойствието и рационалността, с които подхождам към всичко,увереността,липсата на колебания,постоянството и най-вече безрезервната ми подкрепа(малко реклама си направих,но това бяха негови думи).А аз в него обожавах страстта,с която вършеше всичко,защото самата аз съм резервирана и студена,а той беше огън.
Мисля,че двете зодии се допълват невероятно много,че има много какво да си дадат един на друг въпреки,че са различни на първо четене.

# 1 262
Абе по принцип сме готини Скорпионите,и ние си имаме трески за дялане но не сме толкова страшни колкото ни описват.Не зная за другите но лично аз винаги съм бил привлечен от земните Козирог и Телец,от Дева никога защото просто не намирам нищо което да ме привлече в тях.Имам връзка с жена Телец която е омъжена за мъж Дева.Виждам я, а и тя самата си признава че не е щастлива с него и си мисля че ако не беше голямата ни разлика тя е на 45 години аз съм на 31,сигурно бихме били много щастливи да заживеем заедно.Та мисълта ми е че сравнени с мъжете Овен,Лъв,Стрелец,Дева ние Скорпионите сме като кротки като агънца стига да сме във връзка с правилната жена  Grinning

# 1 263
Абе по принцип сме готини Скорпионите,и ние си имаме трески за дялане но не сме толкова страшни колкото ни описват.Не зная за другите но лично аз винаги съм бил привлечен от земните Козирог и Телец,от Дева никога защото просто не намирам нищо което да ме привлече в тях.Имам връзка с жена Телец която е омъжена за мъж Дева.Виждам я, а и тя самата си признава че не е щастлива с него и си мисля че ако не беше голямата ни разлика тя е на 45 години аз съм на 31,сигурно бихме били много щастливи да заживеем заедно.Та мисълта ми е че сравнени с мъжете Овен,Лъв,Стрелец,Дева ние Скорпионите сме като кротки като агънца стига да сме във връзка с правилната жена  Grinning

Антон777, пише ти една скучна, но много наранена дева Simple Smile.Да, не сте лоши скорпионите, както писах и по-горе-отношението зависи и от куп други неща, като възпитание и емоционална интелигентност например. Но аз имам чудесни приятелки ск, които не само сега са ми страхотна опора. Затова въпреки моята "случка" не губя надежда.Както и ти сам казваш, когато си във връзка с правилния човек...А твоята трябва да е много специална, з да търсиш съвет тук! Пожелавам ви много късмет Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ако сте щастливи заедно, бори се за нея!

# 1 264
Аз се улавям,че на първо място в една връзка ми е сигурността във всяко отношение,обаче от много сигурност нещата стават сиви,студени и монотонни.И в един момент започваш да търсиш страст,а вие скорпионите сте много страстни определено! Обаче като типичен представител на зодията не мога даже да си представя,че жена телец би изпуснала питомното,за да гони дивото...Но пък знам ли един живот живееш в крайна сметка.

# 1 265
Благодаря ви за отговорите,и все си мисля че каквото му е отредено на човек да му се случи е просто неизбежно.И добро и лошо.Пожелавам на всички ви весели празници,и много много Скорпионска любов на всяка дама и всеки мъж който/която съжителства с представител на нашата прекрасна зодия !!!

# 1 266
Благодаря ви за отговорите,и все си мисля че каквото му е отредено на човек да му се случи е просто неизбежно.И добро и лошо.Пожелавам на всички ви весели празници,и много много Скорпионска любов на всяка дама и всеки мъж който/която съжителства с представител на нашата прекрасна зодия !!!
Подкрепям за перфектното разбирателство Скорпион-Козирог!
Като жена Козирог Мога да кажа от личен опит, че се разбираме на дълбоко интуитивно ниво, много си приличаме по характер (труден, мистичен и неразгадаем), определено съм усещала моменти в които сме двамата сами срещу целия свят.
С Телеца като земна стихия би трябвало да има схотство. Земните зодии обичат домашния уют, стабилността, верни са и честни, и най-вече вдъхват у Скорпиона респект!
И въпреки че Скорпион ми разби сърцето, винаги се връща, дори за приятелскл рамо! Усеща, без да трябва да го убеждаваш, че Козата обича до живот! Казвал ми е, че съм му опората в живота.
Весели празници!
П.С. Едно ме яде..Като мъж Скорпион, би ли ми отговорил защо спирате да комуникирате за седмица две напълно! Тъкмо като върви всичко ок...

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 15:46 от Kiarara

# 1 267
Да раздвижа малко темата и да се запиша  bouquet

От известно време имам неангажираща връзка със скорпион, изобщо не бях подготвена, да си призная, за подобен мъж. Колкото е внимателен, страхотен любовник, изискван, впечатляващ, толкова и арогантен, не понасящ никаква критика, направо неконтролируем на моменти.

Аз съм много над нещата, а той дълбае до най-дребната подробност. Колкото и да се опитвам да го разбера удрям на камък.

# 1 268
Идеално си го разбрала. Simple Smile

# 1 269
искам да кажа нещо за връзката мъж скорпион - жена скорпион.
Преди 2 години се влюбих такава и нищо не стана , защото нямаше взаимни чувства от нейна страна
Въпреки това сякаш имаше разбиране чрез телепатия и само с едно здрасти и един поглед се казваха хиляди неща.
Освен това имаше и такава борба за надмощие, в която всеки се стремеше да покаже по колко по-оригинален начин може да смаже и унижи другия.
Тъй или иначе само взаимно се наранявахме за нещо, което и без това няма бъдеще. Връзката скорпион - скорпион може да е прекалено съсипващо нещо
Аз обаче още я обичам и и желая всичко добро

# 1 270
Около мен има две семейства скорпион-скорпион. Мъжът от едното семейство се беше подхлъзнал и паднал по мен преди 2-3г, но аз не се занимавам със семейни мъже... Та от него знам доста за отношенията им и вярно си е трудничко.
Другата двойка са ми близки и също съм наясно със семейните им драми, но при тях не са чаааак толкова по-различни от проблемите във всяко едно семейство. Пък и жената-скорпион не ми е типичен скорпион, за да е критерий.  Laughing

# 1 271
  • София
Оп, минавам и аз в леко обидените Деви.
Но от известно време мъж скорпион ми е в полезрението.
Нито си говорим кой знае колко, нито нищо. 
Но аз доста го харесвам.
Пише ми понякога, но разговорът се състои от 5изречения. Понякога пише и пиян.
Странното е ,че се виждаме почти всеки ден,  но една дума не ми казва,както и аз на него.
В редките слупаи в които си говорим, го намирам за много приятен човек и чувството ни за хумор съвпада.
Аз ли си въобразявам.
Как да разчупя леда с този човек. Не че искам връзка ило нещо от сорта, просто искам да общувам с него, но ми е трудно

# 1 272
Ще хлътнеш здраво. И не ти го препоръчвам.

Какво си пишете в тези 5 изречения? Смисъл за времето? Или някакви познати неща. Кой започва разговора? Такива дето те търсят само като са пияни, по-добре стой далеч от тях.

# 1 273
  • София
Общи неща как си, какво става. И нищо.
Но съм хлътнала, да, не го отричам. Защо трябва да се стои далеч от такива хора?  Питам просто.

# 1 274
Защото са страхливци. Защото видиш ли не си достатъчно добра за тях като са трезви. Чувала съм много коментари ... "като съм пиян всяка става". "Ако бях трезвен никога нямаше да я погледна"  ooooh!  Sick ooooh!
И защото те държат като резерва. Трябва ти самочувствие. Ако наистина като се видите не ти обелва нито едина дума, следващият път като ти пише може да му кажеш " Може да ме питаш как съм като ме видиш"
Ти трябва да си тази, която бяга - а не тази която го преследва.
Скорпиона не е за всяка уста. Това е като да яхнеш бик от онези, които са по панаирите и трябва да се задържиш натях, докато те се опитват да те хвърлят и накрая да те намушкат с рогата си. Докато не го опитомиш той ще се опитва да те смачка всякак.

Общи условия

Активация на акаунт