Представителите от тази зодия също са много добри приятели, когато тези хора спечелят доверието им! На тях винаги можеш да разчиташ и са готови да направят абсолютно всичко за тях-

Иначе господина не ме е потърсил още

Май си чакам напразно

Дали пък нещо направих не като хората...не знам дали е от значение, но при послидната среща стана така, че той поиска азхда отида до мястото на срещата сама, понеже ( чак ми е неудобно до го кажа) щал да изразходва много гориво, ако дойдел да ми вземе от нас!

Тогава аз му казах, че няма да отшда сама и след като няма гориво за мен, нека заповяда когато има достатъчно! Първо каза "ами добре, какт искаш", аз не му отговорих и след малко ми написа, че ще дойде да ме вземе! Дали това се е отразило на нещо. Като се видахме не беше сърдит...

Явно няма интерес от вас. Това, ако някой мъж ми отговори, че ще изразходи гориво да ме вземе, едва ли щях да му се обадя повече. Щях веднага да му кажа, че нещата са приключили.
Извинете, че ще ви попитам и ако сте писали по този въпрос - има ли сте интимни отношения с него вече?