Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и други с подобна тематика 3

• 72 490
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И на мен ми хареса, но са изпуснали един съществен момент, който чаках с нетърпение - спускането с шейната зимата по замръзнали водопад, когато Джон изведе Лорна от Долината. Мисля че и нещо покрай семейната история на Лорна не беше както в книгата, но може и да бъркам.

# 376
  • в сърцето на един мъж...
Ами аз съм я позабравила, трябва да си припомня книгата, че съм я чела преди доста години. Но като цяло беше добре направен. Аз имах спомени, че като деца се виждаха често, не само един единствен път. Но пък нали знаеш, режисьорско решение за тия неща... Confused Като цяло е добре филма, все пак беше близо до оригинала Peace

# 377
Тъкмо се чудих каква екранизация да си избера от линковете на 1-ва страница, но не се наложи - ще потърся Лорна Дун  Grinning (сега научих за нея  Shocked  bouquet , книгата съм я чела, но не си спомням почти нищо  Rolling Eyes )
Готино интервю на Ричард за "Севера и юга" (споделя, че имали естествена химия  Wink с Даниела Денби-Аш  Grinning )

http://www.youtube.com/watch?v=J0SE_FRu7cE&feature=related

# 378
Peregrin, мисля, че някой в по-предните теми беше пуснал информация за това. Даже ако не се лъжа, двамата са били силно увлечени един към друг Simple Smile Лорна Дун я има в мастърс.

# 379
Peregrin, мисля, че някой в по-предните теми беше пуснал информация за това. Даже ако не се лъжа, двамата са били силно увлечени един към друг Simple Smile Лорна Дун я има в мастърс.
За мен е наистина ново  Shocked Да не се окаже, че са имали и афера (връзка) Whistling Наистина не съм навътре в кухнята на нещата  Blush

# 380
Честно казано не помня точни подробности, но мисля, по спомени, че е имало нещо между тях, но не съм сигурна дали е връзка или само са били увлечени един по друг.

П.С. Много хубава статия за него

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1218824/Me-sex-god-Spo … -female-fans.html

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 15:58 от Geia

# 381
Момичета, тези дни наистина нямам време да се включа. Единственото което мога да допринеса за темичката е, че гледах Макс Айрънс /който коментирахме като сладур и го чакахме да го видим в действие/ в "Червената шапчица". Момчето е много симпатично, прилича повече на майка си... Има потенциал и ще чакам с интерес следващия му филм...  Peace

# 382
Хей, Перегрин, вземи се огледай за календарче за декември  newsm53, да я раздвижим тази тема - мълчим като цапардосани с парцал  Joy!

# 383
Не е календар, ма и това става Mr. Green

# 384
Става, Гея, ама дай и още Grinning. Аз докато кажа и се изтърси четворката. Айде и още! Да се пробвам с това инфо.... Но снимката не излиза Sad.
Ричарда в доктора?
Дэвид Йейтс, снявший последние четыре части "Гарри Поттера" объявил о своём намерении перенести на большой экран столь полюбившегося зрителям "Доктора Кто". Фильм станет своего рода перезагрузкой самой популярной британской научно фантастической франшизы и не будет связан с телевизионной версией. Хотя проект ещё будет пылиться два-три года, пока Йейтс найдёт сценариста и финансовую поддержку в Штатах, он уже привлёк к себе огромный интерес. Конечно, все хотят узнать, кто же будет двенадцатым по счёту Доктором. Ни для кого не секрет, что он способен преображаться в новом обличье, что позволяет любому актёру, вне зависимости от его физических способностей, возраста и актёрского мастерства сыграть путешественника во времени. Фанаты требуют в этой роли исключительно британского актёра, а потому сайт WhatCulture.com сделал подборку согласно этому требованию. Так на третьем месте оказался… Ричард Армитидж:

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 19:14 от Suriyotay

# 385
Хей, Перегрин, вземи се огледай за календарче за декември  newsm53, да я раздвижим тази тема - мълчим като цапардосани с парцал  Joy!
Няма излезли още  Sad newsm78

Ама да продължим с ... вечерята
Laughing

Joy Joy Joy
Преди наняне трябва да се поизмие човек  Wink

Сънчо с Ричард  Grinning

# 386
Боже  newsm44. Този мъж съвсем истински ли е? Ама съвсем? На една планета ли живеем с такъв??? Каква чест само...

# 387
Ауу, аз ползвам същия шампоан Flutter Ох, с такъв сънчо и аз бих си лягала всяка вечер Blush

# 388
  • София
Леле, колко е прекрасен, а не пишем, защото се занимаваме с форумните номинации!!!  Mr. Green

# 389
Гея, аз тъкмо съм пред смяна на шампоана, я кажи дали при теб върши същата работа, като при Ричард... защото подозирам, че просто са му харесали косата и са решили да си украсят продукта с нея, барем да стане по-тъй  hahaha. За сънчото - ооо, ДА!
Какви форумни номинации, Ване?

Общи условия

Активация на акаунт