Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и други с подобна тематика 3

• 72 487
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Перегрин, я пусни снимки от "Анонимус"  Hug.  Аз, разбира се, чакам за субтитрите, ама ми стана интересно от кометара ти, дано се съжалиш и пуснеш и някой спойлер  Joy. Кой лорд Де Вер? Аз се сещам само за Робърт Девъроу, фаворита на кралицата, дето тя го обезглави, защото имаше  приумицата да се опита да я детронира, опереният му пич...  Аз за себе си смятам, че Шекспир си е най-почтен, трудолюбив и талантлив човек, който си е гледал работата, уважавал е публиката и се е стремял да възвърне доброто положение на семейството си /и е успял/. Марлоу има съвсем друг тип талант, освен че е съвсем друга личност. Тръпки ме побиват от неговия "Фауст", този човек е безмилостен... а Шекспир е бил наричан "милият мистър Шакспер". 

# 601
Едуард де Вер, 17-и граф на Оксфорд
(засега толкоз снимки, да не спойлираме  Peace )
Грандиозен спойлер!!!  Naughty
Скрит текст:
Мистър Шекспир от Стратфорд на Ейвън беше представен като низко, просто и елементарно човече  Shocked , индиректно го набедиха и за убийство  ooooh! (на поета Марлоу, той пък беше завистлив смотльо Rolling Eyes) Разбирам, че филмът прокарва хипотезата на оксфордианците -  Едуард де Вер, 17-и граф на Оксфорд е знаменитият гений, писал зад 'никнейма'  Laughing Шекспир (Разтърсващо копие, Поразяващо перо), но не беше нужно да се очерня така образа на 'обикновения човечец' Шекспир  Rolling Eyes Беше излично крайно, според мен  Thinking Елизабет също ми се стори леко безлична  newsm78, доколкото разбрах от руското аудио  newsm78 - Едуард де Вер й излезе син, няма лошо  Peace Laughing, но те спаха заедно  #Crazy ... че и детенце си направиха  ooooh! Joy Joy Joy Ей го детИто - графът на Саутхамптън - свръх надарено  Thinking
http://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Wriothesley,_3rd_Earl_of_Southampton
(и тоя пич го спрягат за 'Шекспир' в някои хипотези, така че кашата е пълна  newsm78 ooooh! )

Като че ли попресолиха манджата newsm78

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 16:36 от Peregrin

# 602
Момичета, гледали ли сте:
From time to time?
Аз сега случайно го нацелих, но субтитри не откривам.
Хареса ми младият Пип в "Големите надежди" , та се зарових да видя кое е това момче Blush
То верно момче било-на 20 години.

# 603
Не съм го гледала, но изглежда интересен, а и доста от актьорите са ни познати. Grinning Намерих субтитри в http://DMCA-removal-from-Google/search.php

# 604
Не съм го гледала, но изглежда интересен, а и доста от актьорите са ни познати. Grinning Намерих субтитри в http://DMCA-removal-from-Google/search.php
Благодаря ти.
Търсих там първо, но съм написала From time o time без да обърна внимание.

# 605
Бръмбофръц, къде го откри "From time to time"?

stellisimo, аз гледах "Miss Austen regrets" с БиеС Плеър и успях да напасна субтитрите с "контрол" и лява стрелка, стана екстра.  Peace

# 606
From time to time го има в арена  Wink

# 607
Момичета, едно по едно...
Перегрин, мерси   bouquet, снимката е страхотна  Grinning, а другото... смятай ме закопана. Аз издържах на 3Д мускетарите, но този път ми кръстосаха очите  Mr. Green. Ще видим, като излязат субтитрите!
 Ава, Стелисимо,  ще се радвам на коментари за "Мис Остин съжалява"!
И нещо, което открих преди минутка - "Вечната Амбър" /с руски субтитри/:
http://DMCA-removal-from-Google/download.php/293915/Forever%20Am … 281947%29.torrent
Само дето не симпатизирам на Амбър - не я харесах като личност, независимо от майсторството на авторката.

# 608
Наистина във From time to time участва вдовстващата графиня  Grinning, лорд Грантъм и режисьорът е на Абито  Party Щом има и букви, ще си го дръпна  Flutter Мерси за предложението   bouquet

Suriyotay, не бях сигурна за втрещяващите си впечатления за "Anonymous" (заради гъгнещото аудио на кам рипа), но излезе, че не съм се подвела  Shocked
Ето ревю-спойлер на български за филма:
http://www.cinefish.bg/Filmat-Anonimen-na-Roland-Emerih-vazmuti- … ici-news7446.html

К'ва е тая Амбър oт 1947 година  Shocked  Crazy ooooh! Joy Joy  Joy Няма ли по-нова екранизация  Laughing, аз книгата не съм я чела  Blush, голям пропуск ли имам  newsm78 Laughing

# 609
Suriyotay , от "Мис Остин съжалява" очаквах/искаше ми се да е по-обсоятелствен, като за биографичен филм... Иначе ми допадна актьорската игра и събуди интереса ми, за да попадна на доста неизвестни ми досега факти за живота на Дж. Остин.  Hug

kalina_3,, благодаря!   bouquet

# 610
Ревю-спойлерът ме скъса от смях., Перегрин! ББ Идеята за залостване на режисьора в Лондонската кула много ми хареса, а също и кампанията, дето са подхванали. Ей така се реагира на Холивуд, уха  Joy! То още за "Троя" имаше какво да се каже, ама си мълчаха омироведите и се спотайваха.  Много искам да видя такова нещо за "Гордост и предразсъдъци и зомбита" - Джейн Остин е наричана "Шекспир на прозата" и след Шекспир иде и нейният ред. На оружие, братя!!!  Joy
Та така, за "Вечната Амбър" - пропускът не е грандиозен, споко. Катлийн Уиндзор друга книга май няма преведена на български, не знам дали има изобщо и други книги, нищо не знам за нея. Историята е написана майсторски, това го признавам. Епохата е на Чарлс ІІ. Друго по-добре да не казвам, да не развалям изненадите на тези, които биха искали да гледат филма. Други версии в Замунда и Мастърс-тб няма, няма и в ІMDb, само това открих там, същата версия си е:
 http://www.imdb.com/title/tt0039391/
Мерси, Ава!

# 611
Добър завършек  на Абатството 2,аз все още гледам на един дъх,не мога да им се наситя на красотата на тези серии.
Възрастната лейди Грантъм ми е абсолютен фаворит,има култови реплики  hahaha  Joy  Wink,ненадмината е!

newsm10

# 612
  Simple Smile

За почитателите на бродерията  Grinning

# 613
Можете ли да познаете коя актриса ще играе Анна Каренина в новата екранизация(септември 2012)?  Thinking Simple Smile

# 614
Можете ли да познаете коя актриса ще играе Анна Каренина в новата екранизация(септември 2012)?  Thinking Simple Smile
Аз не, но Чичо Гошо (Гугльо) може  Laughing
Много го харесвам Кийрето, но не знам как ще се справи  Thinking, но това зависи и от сценарий, режисьор и т.н. Кастът е страхотен - Джъд Лоу, Матю Макфейдън, 'Мис Остин съжалява'  Wink, Лейди Мери от Абатството  Shocked Heart Eyes Party и др. интересни  Thinking Но какво ще заформят, не знам  Blush
Вронски  Thinking Туй момче е родено за мускетарче  Grinning, що не го експлоатират по предназначение  #Cussing out ooooh!  hahaha Joy

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 19:45 от Peregrin

Общи условия

Активация на акаунт