Кое е любимото ви име за момиче?

• 14 894
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Харесвам моето - Велина, моя приятелка кръсти дъщеря си Далина - много ми харесва, защото носи характер а същевременно е и нежно...не мога да дам обяснение newsm78 и Александра

# 151
без да влагам нарцисизъм,но моето ми е любимо-Констанс

# 152
Радина  Peace

# 153
Аз ще се запиша естествено с Никол, а също така с Малена, Лора, Ния и т.н.

# 154
Анастасия
Анжелика
Ния

# 155
  • Бургас
Освен името на дъщеря си - Саня - харесва също и Тина, Ева, Мира, Деси, Яна, Мая, Ани, Ема... падам си по по-кратките имена.

# 156
E, браво на вас, момичета! Къде бяхте, като си харесвах име за мойто момиче? То вие сигурно сте били, където трябва, ама аз не съм се сетила да ви питам!

На мен най ми харесва името на моето дете - Кристина, също Милена. Кристинчето докато растеше в корема на мама, беше Йоана, ама като се роди, ми заприлича повече на Кристина и така остана. С татко й не сме коментирали как ще я кръстим, а как със сигурност НЯМА да я кръстим. Убедена съм, че това е правилният подход към избирането на името - като си видиш детето, името му само ти се изписва в съзнанието (естествено най-често името е едно от дългия списък в главата ти!)

# 157
  • София
Ивайла

# 158
  • Бургас
еми аз вече писах ама на моя приятелка любимото и име е зарица newsm10

# 159
Виктория
Селина

# 160
  • Разпиляна във въображението
Виктория - моето слънчице се казва така

Ема - много се колебаех за това име, но ми казаха че означава съперница и затова не кръстих щерката така - но ми харесва въпреки това

Кристина

Рая

# 161
Елица и Кристина.

# 162
Андреа Simple Smile

# 163
  • с/у ОколоМръсТното

Страхотно е и аз твърде много го харесвам  Peace и бях само на една идея от това име, когато записвах щерка си Simple Smile

# 164

...бях само на една идея от това име, когато записвах щерка си Simple Smile
И аз Wink
Само че докато бях бременна даваха една лигава сапунка "Андреа Селесте" и само поради тази причина се разминахме с това красиво име Laughing Laughing
Други любими - Кристиана, Калина, Елица, Ралена, Мирела

Общи условия

Активация на акаунт