Кое е любимото ви име за момиче?

• 14 954
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Виолина и Мартина Wink
Харесват ми и Димана, Ния и Йоана:)

# 91
Александра - не знам защо така ми се е втълпило това име. Според мен е страхотно!

# 92
Ние се чудихме между Елинор, Мириам и Радилина и избрахме последното  Grinning

# 93
Симона
Никол
Вероника

# 94
  • София-там нейде в западната част
Ема,Ванеса,Мирела

# 95
Ася
Петя
Диана

# 96
София, Йоана, Алена

# 97
Янита ,Полина,Велина,Велислава , Владислава,Елица,Пресияна,Калина,Станимира,Станислава,Мирела и т.н Laughing

# 98
Катрина,Марисела,Габриела....................................................и много други Crazy

# 99
Росица, Иванеса

# 100
Никол  и  Ема;
Весела Коледа

# 101
  • Все на втория етаж
Александра - не знам защо така ми се е втълпило това име. Според мен е страхотно!

Да,името е страхотно. Не само защото щерката е така кръстена,но винаги ми е харесвало. 
Харесват ми още Виктория,Веронина,Ванеса,Мартина,Кремена и имам още доста любими,но тези са сред фаворитите. Peace

# 102
  • София
Калина или Ралица

# 103
Много са... Диляна, София, Биляна, Валентина, Дарина, Елена, Мила, Елица, Йоанна, Мирена, Веселина, Преслава ..... но аз за щерка ми избрах Александрина! Вярно, че е длъжко, но има богат избор от галени имена:
1. Али  - както ние и казваме ( Аличка, Алинка, Аленка и прочие альосваници Joy)
2. Алекс
3. Ина
4. Сандра
5. Сандрина
6. Видях в един чужд сайт, че в Испания на Александрина казват Дрина ( не ме кефи, он също е вариант)
7. Сашка - ей това много го мразя и скачам на бой, ако някой така нарече милото!
Означава "Защитничка на мъжете" - с две думи амазонка:-)Хи хи, то вече свестни не останаха много, та трябва да ги пазим:-)))

Последна редакция: нд, 25 дек 2005, 02:16 от Winny

# 104
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !!!
ЗДРАВЕ , КЪСМЕТ И ПОВЕЧЕ УСМИВКИ ПО ЛИЦАТА !!!

Много се надявам бебчето , което живот и здраве ще се роди напролет да е момиченце , за да го кръстим с любимото ми българско име - НЕДА !!!

И аз харесвам много други имена - Елеонора , София , Карин ... , но това ми е най-близко до сърцето . Успех !!!

Общи условия

Активация на акаунт